Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ASUS STRIX CLAW DARK EDITION

Termékkatalógus
ASUS STRIX CLAW DARK EDITION
4,8 6 értékelés
Gamer egér - optikai, 5000dpi, 1000 Hz, gyorsulás akár 30G, 3 programozható gomb, USB
Kód:  NA748p1 Termékszám:  90YH00C2-BAUA00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX CLAW DARK EDITION

Precízen tervezett STRIX Claw DARK EDITION gaming egér egy új típusú Asus márkájú játéktartozékok soraiból lép ki. Az egyedülálló, kifejezetten az FPS lövöldözős játékaihoz készített egér, hihetetlen precizitásával mindenkit lenyűgöz. A kényelemes felhasználás és a további előnyei a játékosok között igazi csemege lesz. Az egér kiváló optikai érzékelőt kínál 5000 DPI-s felbontással és a sok testreszabási lehetőséggel, beleértve a rugalmas DPI beállításokat. Minden a magas minőségű dizájn segítségével érhető el, ami a fokozott luxus és ergonomikus kialakításnak köszönhetően a jobbkezesek számára maximális kényelmet nyújt.

Legfontosabb jellemzői

  • DARK EDITION kiadás teljes fekete design
  • Érzékenysége: 5000 DPI
  • Optikai érzékelő: PixArt
  • Tökéletesen illik a kézbe
  • Megbízható kapcsoló
  • 3 programozható gomb

Tökéletes érzékelő

Minden játékos tudja, hogy az optikai érzékelők sokkal nagyobb pontosságot és simább mozgást tesznek lehetővé, mint a hagyományos lézeres szkennerrel ellátott egerek. A rendkívül nagy pontosságú PixArt PMW3310 optikai érzékelő sebessége akár 3,32 méter/másodpercenkénti időt is elérheti. Továbbá, nem használja az egyenletlen mozgás szintező funkcióját, amely egyes esetekben veszélyes lehet, így még inkább élvezheted a lövöldözős játékokat, hiszen 1: 1 arányban korrekció nélkül érzékeli.

Minőségi kidolgozás

Japán gyártó az Omron D2F-01F készüléket sokkal nehezebb mint a legtöbb hagyományos kapcsoló - amely biztosítja a zökkenőmentes kattintást és kiváló választ. Akár 3 gombra intuitív szoftvert programozhatsz be. A STRIX Claw DARK EDITION minőségi anyagokból készült, és semmiképp sem fog néhány hét elteltével tönkremenni és a görgő sem fog kitörni a heves játékban.

Intuitív megszemélyesítés

Az egér Strix intuitív szoftvert tartalmaz az egyszerű kezelhetőségért és a fejlett testreszabási lehetőségekért. Továbbá integrált memóriával rendelkezik, ahol a beállítások mentésre kerülnek, így bármikor és bárhol játszhatsz a készülék beállításaival..

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
7,18 cm Kész!
Magasság
4,53 cm Kész!
Mélység
12,26 cm Kész!
Tömeg
110 g Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX CLAW DARK EDITION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX CLAW DARK EDITION. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX CLAW DARK EDITION. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX CLAW DARK EDITION. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX CLAW DARK EDITION.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ