Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING

Termékkatalógus
ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING
4,7 3 értékelés
Videókártya 6 GB GDDR5 (7010MHz), NVIDIA GeForce GTX980 Ti (1000MHz) 1075MHz boost órajel, PCIe x16, SLi, 384bit, 3x DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EC295q4 Termékszám:  90YV08J1-M0NM00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING

Strix név eredete az ókori római és görög megfelelője a "bagoly". A bagoly egy szimbólum nem csak a bölcsesség, hanem egy éles szem és a fül piercing. Strix lehetővé teszi, hogy a keverék a környezetet, így elfog és reagál a legkisebb mozgás. Strix döntéseket az élet és a halál. Strix a vérben, csak úgy, mint mi.

Extrém sebesség, a kivételes tartósság és az alacsony működési hőmérséklet - ezek a jellemzői a high-end grafikus kártya ASUS GTX 980 TI STRIX és garantálja a rendkívüli játékélményt.Videokártya Asus Strix minden elvárását meghaladják a teljesítmény és a design. A tetejére, hogy büszkélkedhet egyedi design, pulzáló fényhatásokkal és utánozhatatlan stílusa. Egyedi jellemzők kiemelik még erősített megakadályozza a fokozatos meghajlás a nyomtatott áramköri lap, ezáltal növelve a védelem és a hosszú élettartam.

A grafikus kártya használ exkluzív technológiák, mint például az ASUS DirectCU technológia III és két 10 mm-es hőcső, amely felhasználja mindössze három ilyen csendes ventilátorral ellátott pengék alakú szárnyak maximális légáramlást.A csöveket közvetlenül érintkezik a GPU és az egyetlen módja, hogy képesek átirányítani akár 40% -kal több hőt, mint a referencia grafikus kártyákat. Ve výsledku tato technologie přináší až o 30 % nižší provozní teploty a až 3× nižší hlučnost.

legfontosabb jellemzői

  • Az OC módban nagyobb grafikus mag 1075 MHz tapintat
  • Technológia DirectCU III három Zero Noise fan
  • AUTO technológia-EXTREME és 12 + 2 fázisú tápellátás Super Alloy Power alkatrészek II
  • A pulzáló LED világítás STRIX
  • Különleges merevítő STRIX GPU-fortifier enyhíti fizikai feszültséget
  • GPU Tweak segédprogram II lehetővé teszi az intuitív teljesítmény tuning és azonnali streaming a játék akció
  • HDCP támogatás
  • A maximális felbontása 4096 × 2160 pixel (4K Ultra HD)

Tune a grafikus kártya a max

Technologie Auto-Extreme, tedy prvního 100% automatizovaného výrobního procesu na trhu, s komponenty Super Alloy Power II jsou zárukou naprosté kvality a spolehlivosti na úrovni leteckého průmyslu. Ez a gyártási folyamat is környezetbarát, megszünteti a használata erős vegyszereket, és csökkenti az áramfogyasztást akár a felére. 

Nástroj GPU Tweak II s funkcí XSplit Gamecaster je určený k intuitivnímu ladění výkonu a streamování vaší herní akce. Az intuitív felhasználói felület leegyszerűsíti túlhajtási és különösen vizuálisan világosabb, mint valaha. Annak ellenére, hogy az ajánlat tartalmaz sok fejlett funkciók a tapasztalt felhasználók számára.

A teljesítmény javítása a második

A menüben, pl. Booster hasznosítani Gaming, amelyen keresztül egy kattintással lehet maximalizálni a rendszer teljesítményét, így megszünteti a felesleges folyamatok és automatikusan használja az összes rendelkezésre álló eszközzel. Tato karta je určena pro nejnovější rozhraní PCI Express x16 3.0. Ez teljes mértékben támogatja a DirectX 12, a kimeneti jellemzők egy DVI és HDMI port, de leginkább akkor élvezni fogja a trió modern DisplayPort.

Paraméterek

Szélesség
305 mm Kész!
Magasság
152,2 mm Kész!
Mélység
39,8 mm Kész!
Modellmegjelölés
GTX 980 Ti Kész!
Stream processzorok száma
2 816× Kész!

Méret

Szélesség
305 mm Kész!
Magasság
152,2 mm Kész!
Mélység
39,8 mm Kész!

Chip

Modellmegjelölés
GTX 980 Ti Kész!
Stream processzorok száma
2 816× Kész!
Gyártási technológia
28 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
6 GB Kész!
Memória típusa
DDR5 Kész!
Adatsín szélessége
384-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 000 MHz Kész!
Memória frekvenciája
7 010 MHz (7,01 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
5 Kész!

Technológia

DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

TDP fogyasztás
375 W Kész!
Szükséges plusz tápkábel
2× 8-pin Kész!
Ajánlott tápegység
600 W Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS-STRIX GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS-STRIX GTX980TI-DC3-6GD5-GAMING.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ