30 dnů na vrácení Rapture

ASUS STRIX Z270E GAMING

Termékkatalógus
ASUS STRIX Z270E GAMING
4,1 6 értékelés
Alaplap - Intel Z270, DDR4, 3x PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 gen. 2, GLAN, Wi-Fi, 8 csatornás audio, TPM, HDMI, DVI, DisplayPort, Aura RGB, ATX, sc1151
64 720 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AC283f1 Termékszám:  90MB0RN0-M0EAY0 Gyártó honlapja:
ASUS STRIX Z270E GAMING 64 720 Ft Felbontott raktáron

ASUS STRIX Z270E GAMING

ASUS STRIX Z270E GAMING egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Kivételes játékosoknak rendkívüli alaplapokra van szükségük ahhoz, hogy még jobb játékosok lehessenek. Ez a ROG sorozat (Republic of Gamers) teljesíti ezt a követelményt 100%-osan. Prémium felszerelései, csúcsminőségű újításai a legmagasabb színvonalú teljesítményt nyújtják, amely tökéletes játékélményt nyújt. Az Intel Z270 chipset az LGA1151 chipkészletével lehetővé teszi a legújabb Intel Kaby Lake processzorok számára, hogy teljes mértékben kiaknázzák potenciáljukat. De az ASUS STRIX Z270E alaplap nem csak egy lenyűgöző technológia, hanem egy stílusos kiegészítő azok számára, akik büszkék a játékgépükre. Az eszköz a legjobban az átlátszó oldalfalnál érvényesül. LED háttérvilágítás hatásait az Aura eszközzel állíthatja be.

Legfontosabb jellemzők

  • Z270 chipsetes LGA1151 lehetővé teszi a hetedik generációs Kaba lake processzorok csatlakoztatását
  • Az alaplapon négy DD4-es memória-bővítőhely található, maximális frekvenciája 3866 MHz lehet
  • USB 3.1 biztosítja a maximális adatátviteli sebessége akár 10 Gb/s-ig
  • Power Control DIGI+ technológia biztosítja a leghatékonyabb tápegységet
  • Grafikus kártyákat lehet csatlakoztatni AMD CrossFire és NVIDIA SLI módban is
  • Kiváló minőségű, 8 csatornás audio
  • RGB Aura világítás, 4-tűs csatlakozó az RGB Aura striphez
  • 802.11ac WiFi interfész, 2x2 kétirányú 2,4/5 GHz-es antennák, az átviteli sebesség akár 867 Mb/s

High-end komponensek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzorokat, és a 64 GB-os maximális kapacitású DDR4 memóriához négy slot található rajta kétcsatornás csatlakozással. Az OC aljzat magasabb DDR4 frekvenciákat, alacsonyabb késleltetést és megnövekedett túlhúzási stabilitást biztosít 3866 MHz-ig. Akár 10 Gb/s adatátviteli sebesség érhető el az USB 3.1 bővítőhelyekkel (1xA-típus, 1xC-típus). Ha az USB 3.1 bővítőhelyek nem elegendőek, 6 db USB 2.0 és USB 3.0 áll rendelkezésre. A DIGI+ teljesítményszabályozó biztosítja a legpontosabb tápellátást az optimális teljesítmény elérése, a rendszer stabilitása és a kiváló energiahatékonyság érdekében.?

ASUS 5-utas optimalizálás

A számítógép összetett hangolását egyetlen kattintással kezelheti az 5-utas optimalizálással. Ez optimalizálja a rendszer alapfunkcióit az aktuális használat alapján. Akár játékokat játszol, filmeket nézel vagy dolgozol, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységedhez. Nagy teljesítményt nyújt, miközben energiát takarít meg. A kiváló teljesítmény, a sávszélesség prioritás beállítása és a kiváló hangzás révén a játékok gyorsan és tökéletes minőségben futnak.

Szenvedélyes játékosoknak

PCI Express 3.0 slotokkal, AMD CrossFire és NVidia SLI módokkal csatlakoztathatod a grafikus kártyákat. Ez nagymértékben növeli a grafikai teljesítményt, így a legfrissebb játékokat a legmagasabb részletességi szintig , akár 4K-ig is képes leszel játszani. Ahhoz, hogy a játék élményét csúcsra vidd, a gyártó az alaplapot hangkártyával szerelte fel, amely természetesen tökéletes hangzást és nyolc csatornát kínál. A megbízható internetkapcsolatot a legkorszerűbb 802.11ac WiFi szolgáltatja 2×2-es kétsávos 2,4/5GHz-es antennával, amelynek átviteli sebessége akár 867 Mb/s.

M.2 foglalat az alaplapon

A gyors SSD-meghajtók csatlakoztatásához az alaplapot modern M.2 interfésszel látták el, melynek maximális átviteli sebessége akár 32 Gb/s is lehet. Ezekkel a meghajtókkal az operációs rendszer és az alkalmazások gyorsabb működését érheted el, jobbat, mint egy szabványos SATA 3.0 csatlakozóval.

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX S1120A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX Z270E GAMING
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ