AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ASUS STRIX Z270G GAMING

Termékkatalógus
ASUS STRIX Z270G GAMING
5 3 értékelés
Alaplap - Intel Z270, DDR4, 2x PCIe x16, SATA III RAID, M.2, USB 3.1, USB-C 3.1 Gen2, GLAN, WiFi, 8 csatornás audio, TPM, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, mATX, 1151 foglalat
Kód:  AC283c1 Termékszám:  90MB0S80-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX Z270G GAMING

Kivételes játékoshoz kivételes alaplap illik, amely lehetővé teszi a potenciális játékosok maximális kitűnését. A ROG (Republic of Gamers) sorozatú alaplap minden bizonnyal megfelel ennek a követelménynek. Az átlagon felüli felszereltségével és első osztályú újításokkal garantálja a csúcsteljesítményt, amely örömet okozhat sok játékosnak, akik a legújabb játékok hívei. Az Intel Z270 lapkakészlet Intel LGA1151 foglalattal lehetővé teszik a legújabb Kaby Lake Intel processzorokban rejlő összes lehetőség kihasználását. Az alaplap mATX formátumú, azonban nem csak a technológia egy csodálatos darabja, hanem stílusos kiegészítő is azok számára, akik szeretnének dicsekedni a játékgépükkel. Az alaplap leginkább az átlátszó oldalfalú házakban tűnik ki. A LED háttérvilágítás fényhatások segítségével Aura eszközzel személyre szabható. 

Legfontosabb jellemzők

  • A Z270 lapkakészlet LGA1151 foglalattal lehetővé teszi a 7. generációs Kaby Lake processzorok csatlakozását
  • Az alaplap négy foglalattal a DDR4 memóriához maximális 4133 MHz-es frekvenciával
  • Az USB 3.1 biztosítja a maximális 10 Gb/s-os adatátviteli sebességet
  • Az elektromos DIGI + ellenőrzési technológia biztosítja a legpontosabb áramellátást
  • Videokártyák csatlakoztathatók AMD CrossFire és NVIDIA SLI üzemmódokban
  • A hangkártya kiváló minőségű 8 csatornás hangot kínál
  • Aura RGB világítás , 4 tűs csatlakozó RGB Aura szalaghoz
  • 802.11ac WiFi interfész 2 x 2 kétsávos 2,4 / 5 GHz-es antennák, az átviteli sebesség akár 867 Mb/s

Csúcskomponensek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzorokat és a  DDR4 típusú memóriát 64 GB maximális kapacitással, négy foglalat van fenntartva dual-channel kapcsolódási módban. Az OC foglalat biztosítja a DDR4 magasabb frekvenciáját, kisebb várakozás és fokozott stabilitás mellett, akár 4133 MHz-es tuning frekvenciára. Megtapasztalhatja a 10 Gb/s-os adatátviteli sebességet az USB 3.1 foglalatnak köszönhetően (1 x A típusú, 1 × C típusú). Ha a 2  USB 3.1 bővítőhely nem lenne elég, rendelkezésre áll 6 x USB 2.0 ( 2 a hátlapon, 4 az alaplapon) és 6 x USB 3.0. Az elektromos DIGI + ellenőrző technológia biztosítja a legpontosabb áramellátást, így optimális teljesítményt, fantasztikus rendszerstabilitást és kiváló energiahatékonyságot kapunk.

ASUS 5-Way optimalizálás

Minden bonyolult számítógépes összehangolást képes egyetlen kattintással kezelni a 5-Way Optimization technológia. Ez optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit a tényleges használat alapján. Legyen az játék, filmnézés vagy munka, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységhez. Ez kiváló teljesítményt eredményez, miközben energiát takarít meg. A játékok a kiemelkedő teljesítménynek, a sávszélességi prioritások felállításának és a kitűnő hangnak köszönhetően nagyon gyorsan és zökkenőmentesen futnak. 

Szenvedélyes játékosoknak

A PCI Express 3.0 foglalatnak hála csatlakoztatni lehet az alaplaphoz több videokártyát AMD CrossFire és és NVIDIA SLI üzemmódban. Ez nagymértékben növeli a grafikus teljesítményt, és még a legújabb játékokat is a legmagasabb szinten játszhatsz részletes, akár 4K felbontásban. Ahhoz, hogy a játékélmény a messzemenően élvezetes legyen, a gyártó az alaplapot hangkártyával látta el, amely természetes hangzású, és a rendkívül valósághű nyolccsatornás hangot továbbít. A megbízható internet-hozzáférést a legújabb 802.11ac WiFi interfész biztosítja 2 x 2 kétsávos 2,4/5 GHz-es antennák segítségével. ezek átviteli sebessége akár 867 Mb/s lehet.

M.2 foglalat a fedélzeten

A gyors SSD lemezek csatlakoztatásához az alaplapot gyártója modern M.felülettel látta el, a maximális adatátviteli sebesség akár 32 Gb is lehet másodpercenként. Ezekkel a lemezekkel az operációs rendszer és az azon telepített alkalmazások többszörösen gyorsabb működését lehet elérni, mint a szabványos SATA 3.0 csatlakozók esetében. 

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX S1120A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX Z270G GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS STRIX Z270G GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS STRIX Z270G GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Z270G GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS STRIX Z270G GAMING.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ