A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ASUS STRIX Z270I GAMING

Termékkatalógus
ASUS STRIX Z270I GAMING
5 3 értékelés
Alaplap - Intel Z270, DDR4 4266 MHz (O.C.), 1x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, AC Wi-Fi, M.2, 8 csatornás audió, HDMI, DisplayPort, Aura RGB, mini-ITX, LGA 1151
40 900 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AC283g1 Termékszám:  90MB0SD0-M0EAY0 Gyártó honlapja:
ASUS STRIX Z270I GAMING 40 900 Ft Felbontott raktáron

ASUS STRIX Z270I GAMING

ASUS STRIX Z270I GAMING egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Az Asus Strix Z270I mini-ITX alaplap nagy igénybevételt igénylő játékosok számára készült, akik magas minőségű és kis méretű alaplapot keresnek. Ez az alaplap a népszerű Pro Gaming alaplapok utódja. Bőséges csatlakozókkal és minden modern funkcióval rendelkezik. A fő komponensek, mint például az M.2 SSD meghajtó hűtéséről passzív hűtőrendszer gondoskodik. Az alaplap kiválóan alkalmas processzor, és memória túlhúzására, ami képes akár 4.266 MHz órajel elérésére is. Ezenkívül Aura Sync támogatással is rendelkezik

Legfontosabb jellemzők

  • Kifinomult „Gaming” design kis méretben
  • USB 3.1 Type-C csatlakozó
  • Modern Skylake és Kaby Lake processzor támogatás
  • Aura Sync RGB LED világítás
  • Dual M.2 foglalat
  • Kiváló minőségű hangkimenet, SupremeFX-el
  • DDR4 támogatás 4,266 MHz-ig (OC)

Nagy teljesítményű

Az alaplap készen áll az órajelek túlhúzására. Köszönhetően a passzív MOSFET és vezérlőegység hűtésnek, nem kell aggódnia a magasabb hőmérséklet miatt. Az Asus egyedi eszközei segítséget nyújtanak az órajelek emelésében. Hozza ki a legtöbbet a számítógépéből, a memória akár 4266 MHz órajel sebességet is támogatja. Emellett XMP (Extreme Memory Profile) funkcióval is rendelkezik. Az egy pár DDR4 memória foglalat akár 32 gigabájtig bővíthető.

Bőséges csatlakozó mennyiség

Mint minden modern alaplapon, ezen is megtalálja az M.2 csatlakozót a gyors SSD meghajtókhoz, ráadásul kettős is (a második foglalat az alaplap hátulján található). Számos USB csatlakozóval rendelkezik, amelyek közül az egyik Type-C 3.1. Amennyiben nem használ dedikált videokártyát, az alaplap HDMI és DisplayPort csatlakozóit használhatja. A vezeték nélküli világban sem fog elveszni, mivel kétsávos 802.11ac WiFi antennával rendelkezik, és a MU-MIMO technológiával több eszközzel való kommunikációt is lehetővé teszi.

Lenyűgöző kinézet

Az alapfunkciók mellett a készítők az alaplap egyedi megjelenésre is koncentráltak. A designos hűtőelemek mellett élvezheti a Strix lógó RGB megvilágítását és az alaplap szélén található LED szalag fényjátékát. Az Aura Sync lehetővé teszi az RGB fények összehangolását más kompatibilis komponensekkel (pl. Grafikus kártya vagy LED szalagok). Ezután beállíthatja a színt, és különböző fénymódok közül választhat.

A csomag tartalma

M.2 2242 szerelőkészlet
4 db 6,0 Gb/s Serial ATA kábel
1 db ASUS 2T2R kétsávos Wi-Fi antenna (Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac-kompatibilis)
I/O Shield
1 db terméktámogató DVD
2 db M.2 csavarkészlet
1 db CPU telepítő eszköz
1 db ROG Strix matrica
1 db „12-in-1” ROG kábelcímke
1 db panelcsatlakozó
1 db hosszabbítókábel az RGB-szalagokhoz (80 cm)
1 db ROG-alátét

Támogatott operációs rendszerek:
Windows 7 32/64 bit vagy újabb

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS STRIX Z270I GAMING
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ