A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 Fekete

Termékkatalógus
ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 Fekete
Laptop - Intel Core i7 8750H Coffee Lake, 17.3" LED 1920x1080 IPS 144Hz matt, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5, 256GB PCIe SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.1 Gen 1, kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, 4cellás akkumulátor 64Wh, Endless
Magyar billentyűzetes termék
Kód:  NA667e89u Termékszám:  FX705GE-EV097 Gyártó honlapja:

ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 Fekete


Az ASUS TUF Gaming FX705GE egy rettenthetetlen laptop

Az ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 egy prémium minőségű gaming laptop, amely lenyűgöz az impozáns designjával és a páratlan tartósságával. A felfedezése után azonnal megváltozik a véleményed a gaming laptopokról, mivel minden tekintetben meghaladja az elvárásaidat. Rendkívül robusztus kialakítással, erőteljes hardverrel, valamint a gyors és pontos vezérlés érdekében Overstroke technológiával, illetve RGB háttérvilágítással ellátott WASD billentyűzettel büszkélkedhet. A csúcsminőségű NanoEdge IPS kijelző lenyűgöző látványt nyújt. Ráadásul mindent kihangsúlyoz a MIL-STD-810G tanúsítvány, amely a tartósság katonai szabványa.



A laptop minimális keretekkel és NanoEdge kijelzővel rendelkezik

Az ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 laptop keskenyebb kereteket kínál a kijelző körül a versenytársakhoz képest. A 17,3"-es NanoEdge kijelző designja hihetetlen vizuális élményt nyújt. A kis kereteknek köszönhetően a laptop teljes mérete is csökkent. A kijelző Full HD felbontással és 60 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. A nagy látószög (170°) és a 100%-os sRGB színskála állandó színeket biztosítanak szélsőséges megtekintési helyzetekben is.

NanoEdge

IPS kijelző

60 Hz

Frissítési frekvencia

100% sRGB

Színskála

170°

Látószög



A TUF Gaming FX705 megfelelt a katonai teszteknek

A többi TUF Gaming termékhez hasonlóan az FX705-öt is úgy tervezték, hogy problémamentesen ellenálljon a mindennapi használatnak. Minden kimeneti vezérlés és teszt túlmutatott a szabványos teszteken. Így a gaming laptop átment a rendkívül igényes MIL-STD-810G katonai teszteken. Ezenkívül a HyperStrike billentyűzet akár 20 millió leütésre tervezett kapcsolókat használ. A laptop szerkezeti merevségét a megerősített váz és az alsó részen lévő hatszögletű kialakítás biztosítja.



Hihetetlenül erőteljes laptop

A TUF FX705 nyolcadik generációs Intel Core i7 8750H Coffee Lake processzorral rendelkezik, amelynek nem probléma egyszerre több munkát gyorsabban feldolgozni az előző generációhoz képest. A felszereltségben szintén megtalálható a 4 GB-os NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikus processzor, amely nagy frissítési frekvencia mellett Full HD felbontásban képes működni. Minden játékos értékelni fogja a 8 GB-os, 2 666 MHz-es DDR4 memóriát, amely összesen 32 GB-ra bővíthető. Az operációs rendszerben való zökkenőmentes munkáról, valamint a játékok és egyéb alkalmazások gyors betöltéséről a 256 GB-os PCIe SSD meghajtó gondoskodik.


Endless OS

Operációs rendszer

Intel Core i7-8750H

CPU

GeForce GTX 1050 Ti 4 GB

GPU

8 GB DDR4

RAM



DTS Headphone: X

Nem kevésbé fontos a hang is. Ezért a TUF Gaming laptop DTS Headphone: X technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatókban vagy a hangszórókban előre beállított hangprofilokat használjunk a játékokhoz, a filmekhez, a zenékhez vagy a sportközvetítésekhez.

Wi-Fi széles lefedettséggel


A felszereltségből nem hiányzik a modern 802.11ac Wi-Fi, amely a kompatibilis routereken akár 1,73 Gb/s-os átviteli sebességű kapcsolatot is képes kialakítani.

USB 3.2


Természetesen rendelkezésre áll egy HDMI 2.0 port a további kijelzők csatlakoztatásához, illetve két USB 3.2 Gen 1 port és egy USB 2.0 port a perifériás eszközök csatlakoztatásához.

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB


A 4 GB-os NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikus chip mindenféle asztali teljesítményt kínál a mobil szegmensben is. Ezáltal igazán felejthetetlen játékélményben lesz részed.



Hosszú élettartamú háttérvilágítású billentyűzet

A 20 millió billentyűleütéses élettartam révén az FX705 az egyik legtartósabb billentyűzettel rendelkezik, amelyet valaha laptopba szereltek - ez a jelenlegi ipari szabvány kétszerese. A billentyűzet kiemelt WASD billentyűcsoporttal, szélesebb szóköz-billentyűvel és elkülönített nyílbillentyűkkel rendelkezik. Ezenkívül a billentyűk feltűnő vörös színben világítanak, így jól láthatóak sötétben történő játszás vagy munka során.


Porálló hűtés

Az ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 laptop HyperCool hűtőrendszerrel rendelkezik - független ventilátorokat és hűtőket tartalmaz a processzor és a grafikus processzor különálló hűtésére. A hűtőventilátorok közvetlenül a billentyűzet alatt helyezkednek el, hogy segítsék a hő elvezetését és a billentyűzet lehűlését. A laptop speciális trapéz fedele lehetővé teszi, hogy több levegő jusson be hátulról, ami javítja a hűtési teljesítményt. A speciális ASUS porcsövek segítenek eltávolítani a porrészecskéket a rendszerből egy külön kamrába, így tisztán maradnak a hőbordák, és biztosítva van a laptop stabil hűtési teljesítménye is.


Paraméterek

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
17,3" Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8750H Coffee Lake Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,1 GHz (4 100 MHz) Kész!
Cache Processzor
9 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
8 GB Kész!
Memória frekvencia
2 666 MHz (2,67 GHz) Kész!
A beépített slotok száma
1 × Kész!
Férőhelyek száma
Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1050 Ti Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Endless OS Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárhelykapacitás
256 GB Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
64 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Klasszikus laptop Kész!

Tömeg

Tömeg
2,7 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Hálózati
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
USB 2.0
1 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v5.0 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
399 mm Kész!
Maximális magasság
27,6 mm Kész!
Mélység
279 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus TUF Gaming Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok
» További Asus laptopok
» További Gamer laptopok (Gamer notebookok)

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS TUF Gaming FX705GE-EV097 Fekete
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ