Shop roku Shop roku

ASUS TUF Gaming H7 Core Red

Termékkatalógus
ASUS TUF Gaming H7 Core Red
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel,
Kód:  NM361e7f Termékszám:  90YH01QR-B1UA00 Gyártó honlapja:

ASUS TUF Gaming H7 Core Red

Minden játékos egyetért abban, hogy nemcsak a grafikán van a hangsúly, de a tiszta hangzás is fontos. A(z) ASUS gamer fejhallgató on-ear kidolgozású, megfelelő mértékben takarja a fület, azonban mégis kompakt méretű. Zárt rendszere lehetővé teszi a környezeti hangok teljes mértékű kizárását. 1,2 m-es kábellel dicsekedhet, ami a fejhallgató egyik kagylójához csatlakozik. Ezt a variánst 3,5 mm-es jack konnektorral szerelték fel. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közti frekvenciatartomány mellett biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz elmulasztani egyetlen hangot sem kedvenc számaidból. Emellett egy hasznos mikrofonnal egyaránt kibővítették. A beépített vezérlővel megváltoztathatod a hangerőt. A gamer fejhallgatóval hívásokat is fogadhatsz.

A(z) ASUS TUF Gaming H7 Core Red gamer fejhallgató fontos paraméterei

  • Stílusos, piros színű
  • Hangerőszabályozó gombok
  • Kábelhossz: 1,2 m
  • Ezt a fejhallgatót 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelték fel
  • A kábel az egyik oldalon csatlakozik
  • Zárt felépítésű

A(z) ASUS gamer fejhallgató a mikrofonjával is megörvendeztet

A gamerek, de más felhasználók is díjazni fogják a praktikus mikrofont. A(z) ASUS gamer fejhallgató mikrofonja szavatolja a kifogásolhatatlan kapcsolatot a játékostársaiddal vagy a családtagjaiddal. Egyenesen a fejhallgatóba szerelték be. Levehető felépítése egyáltalán nem akadályoz, amikor épp nincs rá szükséged. A kör irányjellemzőjű mikrofonok közé tartozik, evégett a(z) ASUS TUF Gaming H7 Core Red gamer fejhallgató főleg a csendesebb szobákban használható jól, ahol a beszélgetést nem zavarják meg a környező zajok. 50 Hz és 10000 Hz közötti frekvenciatartományt tud kezelni. Emellett mikrofonnémítási funkció is rendelkezésre áll.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
Nem Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
53 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS TUF Gaming H7 Core Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Gaming H7 CORE Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF Gaming H7 Core Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF G7 H7 Core Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF G7 H7 Core Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ