Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow

Termékkatalógus
ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt, 3,5 mm Jack, hangerőszabályzós, hívások fogadása, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 1,2 m-es kábel,
Kód:  NM361e7g Termékszám:  90YH01RY-B1UA00 Gyártó honlapja:

ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow

Minden gamer egyetért abban, hogy nemcsak az elkápráztató látvány szükséges, hanem a tiszta hangzás is fontos. A(z) ASUS gamer fejhallgató on-ear kivitelezésű, megfelelő mértékben takarja a fület, azonban mégis kompakt méretű. Zárt szerkezete garantálja a környezeti hangok teljes mértékű kizárását. 1,2 m hosszú kábellel rendelkezik, ami egy oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz. Ezt a variánst 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelték fel. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartomány révén biztos lehetsz benne, hogy kedvenc dalaid minden hangját kiélvezheted. Továbbá egy hasznos mikrofonnal is kiegészítették. A beépített vezérlő segítségével szabályozhatod a zenék vagy a videók hangerejét. Ezzel a fejhallgatóval hívásokat is fogadhatsz.

A(z) ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow gamer fejhallgató alapvető előnyei

  • Tetszetős, fekete és sárga színű
  • Beépített hangerő gombok
  • A kábel hossza: 1,2 m
  • Ezt a fejhallgatót 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelték fel
  • A vezeték a fejhallgató egyik oldalához csatlakozik
  • Zárt felépítésű

A(z) ASUS gamer fejhallgató mikrofonnal is rendelkezik

A gamerek, de más felhasználók is biztosan értékelni fogják a praktikus mikrofont. A(z) ASUS gaming fejhallgató mikrofonja szavatolja a hibátlan kapcsolatot a barátaiddal vagy a családtagjaiddal. Levehető konstrukciója semmiféleképp nem akadályoz, ha épp zenét hallgatsz. Az úgynevezett kör irányjellemzőjű mikrofonok csoportjába tartozik, evégett a(z) ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow gamer fejhallgató leginkább a csendesebb szobákban történő használatra alkalmas, ahol nincsenek zavaró környezeti zajok. 50 Hz és 10000 Hz közötti frekvenciasávokat tud feldolgozni. Ezenfelül mikrofonnémítási funkció is rendelkezésre áll.

Paraméterek

Szín
Fekete, Sárga Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!

Szín

Szín
Fekete, Sárga Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
Nem Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
53 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Gaming H7 CORE Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF Gaming H7 Core Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF Gaming H7 Core Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF Gaming H7 Core Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ