AlzaBoxy Q1 Rapture

ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0

Termékkatalógus
ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0
5 1 értékelés
Alaplap -AMD 990FX/SB950, DDR3 1866, 4x PCIe x16, 5x SATA III RAID, M.2, 3x USB 3.1, USB 3.1 (C típus), USB 3.0, GLAN, 8 csatornás audio, ATX, scAM3+
Kód:  AC335a3 Termékszám:  90MB0RA0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0

Kiemelkedő teljesítmény napi 24 órában, a hét 7 napján. Az ASUS TUF SABERTOOTH 990FX pontosan ezt nyújtja.  Az alaplap terepszínű megjelenése azt sugallja, hogy megfelel a szigorú katonai szabványoknak, azaz egy nagyon modern, nagyon tartós ATX alaplappal állunk szemben. Az AMD 990FX chipset képes befogadni akár nyolcmagos AMD AM3+/AM3 processzorokat. Támogatja a maximum 1866 MHz-es Dual-channel DDR3 memória beépítését.

Legfontosabb jellemzők

  • Az alaplap megfelel a szigorú katonai szabványoknak
  • Digitális elektromos rendszere, a DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültséget az alaplap számára
  • A videokártyákat CrossFire vagy SLI módban is használhatjuk
  • SafeSlot technológiája biztosítja a videokártyák maximális védelmet törés ellen
  • Gyors adatátvitel az USB 3.1 "A" csatlakozóval, USB 3.1 Boost technológiával
  • LED megvilágítás biztosítja, hogy az alaplap teljes szépségében látható legyen átlátszó oldallemezek esetén

Robusztus alaplap, kiváló védelem

Digitális elektromos rendszere, a DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültséget az alaplap számára. Ez garantálja a kisebb energia veszteséget, és javítja a rendszer stabilitását. A SafeSlot technológia védelmet nyújt a piszkálással, óvatlan mozdulatokkal szemben, az újratervezett PCIe slot védi a csatlakoztatott videokártyát. A többi csatlakozó is védett statikus elektromosság ellen, tökéletes földelésüket alaposan teszteltük.  A TUF ESD Guard 2 technológia pedig gondoskodik az összes alkatrész statikus kisülések elleni védelméről.

Gyors adatátvitel

Az alaplap négy DDR3 memóriamodult képes befogadni, amelyek Dual-channel módban, akár 1866 MHz-en működhetnek. A grafikus kártyák beépítésére két PCI Express 2.0 slot szolgál. A kártyákat CrossFire vagy SLI módban is használhatjuk. Az USB 2.0 és az 3.0 mellett USB 3.1 "A" és "C" csatlakozókat is találunk. Ezeken keresztül az adatok a 3.0-hoz képest 10x nagyobb sebességgel olvashatók be külső tárhelyről. Ha ez még mindig nem elég, az USB 3.1 Boost tovább növeli az átviteli sebességet.

Hatékony tervezés és hangminőség

Azért,hogy az alaplapot átlátszó oldalú házban is teljes pompájában csodálhassuk, LED világítással szerelték fel. Az ASUS Aura sok érdekes funkciója és beállítása segítségével testre szabhatjuk a megvilágítást. Egy 8 csatornás Realtek ALC1150 hangkártya felelős a hangok tökéletes reprodukciójáért. A TUF Audio Design segítségével a hang optimalizálásában teljesen szabad kezet kapunk. Legyen akár zenehallgatás, csetelés, filmnézés, vagy játék, mindig a legjobb minőségű hangot élvezhetjük, kellemetlen háttérzaj nélkül.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 990FX Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 990FX Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF SABERTOOTH 990FX R3.0.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ