Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS TUF X299 MARK 2

Termékkatalógus
ASUS TUF X299 MARK 2
Alaplap - Intel 2066, Intel X299 lapkakészlet, 3× PCIe x16, 2× PCIe x4, 8× RAM slot, DDR4, 4000 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, LAN, 7.1 hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  ACx299s5 Termékszám:  90MB0UB0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF X299 MARK 2

A kiváló minőségű Asus TUF X299 MARK 2 alaplap kivételes stabilitást, rendkívüli tartósságot és kivételesen hosszú élettartamot biztosít. Az egyedülálló TUF kialakítás magas rugalmasságot biztosít egy rendkívül nagy teljesítményű játékgép megépítéséhez. Az alaplap elismert laboratóriumokban tesztelt és tanúsított, kiváló minoségu alkotórészekbol áll. Ezen kívül a legmodernebb Asus technológiákkal, a legújabb Intel X299 chipset-tel, Intel VROC vagy Asus Aura Sync-el és Intel Optane támogatással is bír.

Főbb jellemzők ASUS TUF X299 MARK 2

  • Intel X299 chipset
  • A legújabb Core i9 Skylake-X és Kaby Lake-X processzorok támogatása
  • Prémium kategóriás, tanusított alkatrészek
  • Támogatja az Intel Optane és az Intel VROC SSD-ket
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására SLI és CrossFire üzemmódban
  • Megerősített PCIe x16 csatlakozás erős grafikus kártyákhoz
  • M.2 csatlakozók 32 GB / s sebességgel
  • Gyors I219-V hálózat
  • 5 év garancia

Kiváló Intel X299 chipset

Az ASUS TUF X299 MARK 2 a legújabb Intel X299 chipsetre épül, amelyet a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok támogatásához terveztek. De ide tartozik a rendkívül nagy teljesítményű Intel Core i9-7900X CPU is, amely tíz magos, de egy hihetetlen 18 magos chipet is tartalmaz. A DDR4 RAM modulokhoz összesen 8 Quad-csatorna jár, maximálisan 2 666 MHz frekvenciával vagy 4 133 MHz-es névleges órajelnél magasabbal való működtetéssel.

Védve van a túlmelegedéstől és a terheléstől

Az alaplapot az úgynevezett "Thermal páncél" takarja. Lehetséges egy 40 mm-es ventilátor csatlakoztatása a jobb légáramlás és a gyorsabb hőelvezetés érdekében. A hátulján van egy megerősítés, amely a VRM vezérlők és más alkatrészek hőmentesítésén felül biztosítja, hogy az alaplap működése zavarmentes legyen még a nagy grafikus kártyák és a processzor hűtőbordái alatt is. A páncél alatt büjnak meg a bemeneti és kimeneti portok, a bővítési lehetőségek, valamint por és szennyeződések elleni védelmet is nyújt.

ASUS TUF X299 MARK 2 - Szabályozott hűtés 
 

Ha több grafikai kártyád van SLI vagy CrossFireX módban, vagy azt szeretnéd, hogy a DDR4 memória 2,666 MHz-es alapfrekvenciája Boost módban maximálisan fel legyen csavarva, akkor ezt a teljesítményt hatékony hűtési vezérlés mellett kell elérned. A vadiúj mikrochip lehetővé teszi a hihetetlenül pontos hőmérséklet-szabályozást és a ventilátor vezérlését. A speciális Thermal Radar 3 szoftverrel könnyedén megfigyelheted a rendszer hőmérsékletét, manuálisan beállíthatod a ventilátor sebességét, illetve optimális hűtést érhetsz el.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC S1220A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus TUF Gaming Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS TUF X299 MARK 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF X299 MARK 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF X299 MARK 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF X299 MARK 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF X299 MARK 2.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ