Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

Termékkatalógus
ASUS TUF X570-PLUS GAMING
4,5 26 értékelés
Alaplap - AMD X570, AMD AM4 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 4400MHz (OC), 8× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, ATX alaplap formátum
Kód:  ACX5708 Termékszám:  90MB1180-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

ASUS TUF X570-PLUS GAMING alaplap katonai minőségű alkatrészekkel

Az ASUS TUF X570-PLUS GAMING egy modern alaplap X570 lapkakészlettel, amelyet AMD Ryzen processzorok futtatására terveztek. Ez a modell lelkes játékosok számára készült, és természetesen azok számára is, akiket  érdekel a viszonylag nagyméretű overclock. A legigényesebb számára elérhető a több grafikus kártya AMD CrossFireX módban történő támogatása. Ez maximális teljesítményt, stabilitást és kompatibilitást biztosít álmaid számítógépének hosszú távú használatához.

AMD Ryzen

AMD X570 lapkakészlet

Az AMD X570 lapkakészlet nagyszerű választás a legerősebb játékgép építéséhez. A táblának négy DDR4 memóriahely van, maximális kapacitása 128 GB.

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

Két PCIe 4.0 M.2 csatlakozó

A kártya teljes mértékben kihasználja a lapkakészlet lehetőségeit, és két M.2 bővítőhelyet kínál a legújabb PCIe 4.0 szabvány támogatásával. Érezhető a maximális sebesség növekedése az előző generációhoz képest.

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

Realtek S1200A

A TUF Gaming X570 sorozat alaplapjai egyedi audiokodeket használnak, amelyet a Realtekkel szoros együttműködésben terveztek. Példátlanul 108 dB jel-zaj arányt kínál a sztereo kimenethez és 103 dB SNR bemenethez, tiszta hangminőséget biztosítva.

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

ASUS TUF

A TUF az ASUS legújabb alaplapja. Katonai szintű konstrukcióval, optimalizált fogyasztásával és átfogó hűtőkészlettel rendelkezik.

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

ASUS Aura Sync

A rajongók jól hangolt rendszere megérdemli a megfelelő megjelenést. Az ASUS Aura ezért teljes RGB világításvezérlést kínál számos funkcionális beállítással a beépített LED-ekhez és szalagokhoz.

ASUS TUF X570-PLUS GAMING

Az ASUS TUF X570-PLUS GAMING alaplap főbb jellemzői

  • Támogatás az AMD Ryzen processzorokhoz
  • Négy slot DDR4 memóriához (max. kapacitás 128 GB)
  • Komplex hűtőrendszer - aktív lapkakészlet-hűtő, VRM-hűtő, M.2-hűtő, hibrid ventilátor fejlécek és Xpert 4 ventilátor
  • a TUF hadsereg szintjének alkotóelemei
  • Lenyűgöző Aura RGB vilgátás

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X570 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 4.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFire Technologies Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC S1200A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF , USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
ARGB LED Header, COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus TUF Gaming Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu, Ha egy komplett gépet állítok össze, úgy, hogy az összeszerelést önökre bízom, akkor a BIOS frissítést is lehet kérni? Ha igen, akkor az mennyibe kerül, vagy az összeszerelési ár tartalmazza? Illetve van-e lehetőség olyan kérésekre, mint a CPU gyári hűtőpaszta helyett általam választott pasztát használni? Köszönettel: Balogh László

Kérdések és válaszok: ASUS TUF X570-PLUS GAMING
Kiegészítők: ASUS TUF X570-PLUS GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF X570-PLUS GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF X570-PLUS GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF X570-PLUS GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF X570-PLUS GAMING.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ