Rapture AlzaBoxy Q1

ASUS TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI)

Termékkatalógus
ASUS TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI)
5 2 értékelés
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel Z390 lapkakészlet, 2× PCIe x16, 4× RAM slot, DDR4, 4266 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, WiFi, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, RGB háttérvilágítás, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AC390a18 Termékszám:  90MB0Y00-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI)

Az ASUS TUF Z390M-PRO GAMING(WI-FI)  mATX alaplapot nagyra értékelik a technikailag hozzáértő játékosok, akik tudják, mit akarnak a gamer szettüktől. Nem csak a ventilátorok teljesítményét és zaját állíthatod be, hanem a processzort is állíthatod manuálisan. A játékok és egyéb alkalmazások gyors reagálása érdekében a DDR4 memóriamodulok támogatják az Intel Optane technológiát. Külön specialitás a TUF Protection készlet. Ez magában foglalja a megerősített PCI-e SafeSlot-ot a nehéz videokártya modellekhez vagy az ESD védőburkolatot a túlfeszültség elleni védelem érdekében.

ASUS TUF Z390M-PRO GAMING(WI-FI) és legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis az Intel 8. és 9. Coffee Lake generációval
  • Intel Z390 lapkakészlet és DDR4 memóriamodul támogatás
  • Hi-Speed USB 3.1 Gen 2, SATA III és M.2 csatlakozók
  • Lehetőség több grafikus kártya csatlakoztatására AMD CrossFire módban
  • PCI-e SafeSlot, túlfeszültség-védelem
  • Konfigurálható ventilátor teljesítmény (Fan Xpert 4)
  • Aura Sync RGB design háttérvilágítás
  • Prémium alkatrészek magas hőmérsékleti tűrésekkel
  • Integrált WiFi és Bluetooth 5.0 modul

 Stabilabb és gyorsabb internetkapcsolat. Tartsd sakkban az ellenfelet! 

 A további alaplap-védelmi funkciók közé tartozik az Asus Digi + VRM technológia, valamint a rozsdamentes acél csatlakozók. Ezeknek köszönhető, hogy az energia a lehető leghatékonyabban kerül felhasználásra. A CPU overclocking lehetővé teszi az OC Tuner felhasználóbarát működését. A hálózati kapcsolatot az Intel I219V gigabites kártya biztosítja. A Turbo LAN segítségével megoldható, hogy az egyes folyamatok prioritást kapjanak a hálózati kapcsolat sebességének és stabilitásának növelése érdekében. Ideális, ha versenyezni akarsz a játékban az ellenfelekkel, kellemetlen laggolás nélkül

 Állítsd be a háttérvilágítás módját az alaplapon 

 Az egyedi DTS hangrendszernek köszönhetően érzékelheted a térbeli történéseket, így stratégiai előnyhöz juthatsz az ellenfél felett. Három hangmód közül választhatsz: Aerial, Soundscape és Tactical. Az alaplap kellemes eleme, hogy támogatja az Asus Sync RGB háttérvilágítást is. Segítségével választhatsz bármilyen háttérvilágítást a kompatibilis fényszalagokhoz a 12 világítási mód közül. Végül, a plug-in berendezéseket nem szabad kihagyni: a TUF Z390M-PRO GAMING nagysebességű USB 3.1 Gen 2 portokkal, több SATA porttal és M.2 nyílásokkal és PCIe grafikus kártyanyílásokkal rendelkezik. 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z390 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , RGB háttérvilágítás, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
SupremeFX S1220A Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi kártya Kész!
Belső
M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Asus TUF Gaming Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS TUF Z390M-PRO GAMING(WI-FI). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS TUF Z390M-PRO GAMING(WIFI). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ