A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Asus Windows Mixed

Termékkatalógus
Asus Windows Mixed
VR szemüveg - 360° , 1440x1440 (3K) felbontás, 90Hz frekvencia, kompatibilis a SteamVR-ral
Kód:  ASUSVR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asus Windows Mixed

Már a neve is sugallja, hogy a headset Asus Windows Mixed nem virtuális,  hanem úgynevezett vegyes valóságnak készült. A fő különbség az, hogy szabadon mozoghat teljes 3D térben. A korábbi headsetekhez képest ez a darab egyszerű és gyors kalibrációt is biztosít. A kijelzőjének felbontása elérheti a 3K (1440 × 1440) felbontást 90 Hz-en.

Főbb jellemzői Asus Windows Mixed VR szemüvegnek

  • 360 ° -os vegyes valóság szemüveg
  • Kijelző felbontása 1440 x 1440, 90 Hz frekvencián
  • 90 °-ig billenthető szerkezet
  • Antibakteriális párnázás
  • Kompatibilis Steam VR alkalmazásokkal

Az egyedi tervezésű dönthető VR szemüveg

Az Asus Windows Mixed előlapján megtalálható pár kamera, amelyek figyelemmel követik az Ön előtt történő eseményeket.  A szemüveg tervezése egyedülálló, 90 ° -os szögben billenthető, így nem kell teljesen eltávolítani, ha egy ideig ki kell kapcsolódnia a virtuális valóságból.  Az antibakteriális párnázás előnyt jelenthet azok számára, akik nem egyedül használnák a headsetet, hanem több emberrel osztoznának rajta. Az Asus Windows Mixed speciális meghajtókkal rendelkezik, és akár 20 000 kompatibilis alkalmazás is elérhető rajta online, beleértve a Steam VR platform tartalmát is.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot csak én nem látom azt a részt hogy pontosan mit tartalmazó a csomag? Benne van a két kontroller?

Kérdések és válaszok: Asus Windows Mixed
Kiegészítők: Asus Windows Mixed Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Windows Mixed Reality. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Windows Mixed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Windows Mixed Reality. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Windows Mixed Reality.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ