Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

ASUS Z10PA-D8

Termékkatalógus
ASUS Z10PA-D8
Alaplap - Intel C612, VGA + 2x PCIe x16, 4x PCIe x8, DDR4 2400, SATA III RAID, USB 3.0, 2x GLAN + 1x Mgmt LAN, M.2, ATX, 2x sc2011-3
116 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AC951m4 Termékszám:  90SB03X1-M0UAY0 Gyártó honlapja:

ASUS Z10PA-D8

ASUS Z10PA-D8 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A minőségi alaplap a szerver használója számára lett tervezve.  A sokoldalú funkciókat a rendkívül kompakt 12 x 10 hüvelyk kialakításban kínálja, továbbá át lehet ültetni számtalan ATX dobozba. A kis mérete ellenére, két LGA 2011-3 foglalattal rendelkezik. Két nagy teljesítményű Intel Xeon processzorral is fel lehet szerelni. Sokoldalúsága kisvállalkozások számára tökéletes, mint befogadó, web, e-mail, fájl vagy tároló szerver. A nyilvánvaló előnye a teljes távoli adminisztrációs szerver, amely lehetővé teszi a különböző műveleteket, beleértve a távoli BIOS-frissítéseket.

Legfontosabb jellemzők

  • A szerver alaplap kiváló minőségű
  • A legkompaktabb kialakítás két foglalattal
  • Széles expanzió
  • Integrált Intel szélessávú vezérlő
  • Gyors inicializálás az egyszerű rendszer diagnosztikához
  • Teljes távoli menedzsment

Kiváló bővíthetőség PIKE megoldással

A két nagy teljesítményű processzor, akár 16 DDR4 memóriát is biztosít, a maximális frekvenciája 2400 MHz. A 9 SATA 6 Gb / s RAID adattárolásra áll rendelkezésedre. M.2 csatlakozó szintén található az alaplapon a gyors SSD érdekében.

Az új generációs Asus alaplapok fel vannak szerelve egy új PIKE megoldással azon felhasználók számára, akik szeretnének több PIKE II kártyát használni, hogy növeljék a skálázhatóságot. Például, adjunk hozzá egy rendkívül megbízható SAS csatlakozót, melynek átviteli sebessége akár 12 Gb/s. 3 db PCI Express 3.0 bázis áll rendelkezésre a különböző komponensek változatossága érdekében.

Prémium minőségű

Az egész lemez prémium minőségű anyagból van kialakítva, a legjobb alkatrészekkel, hogy maximalizálja a megbízhatóságot és a tartósságot. Sőt, ezen felül, a legmagasabb energiahatékonyság akár 94% is lehet. A teljesítmény négy komponensre támaszkodik - Beat Thermal Choke coils, Dr. transistors. MOS, a kondenzátorok élettartama 12.000 óra, Digi + VRM rendszer. Az eredmény egy kis áramszünet és nagyfokú rugalmasság.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel C612 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel C612 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Csatlakozók

Külső
PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Z10PA-D8
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ