30 dnů na vrácení Shop roku

ASUS Z10PE-D16 Alaplap

Termékkatalógus
ASUS Z10PE-D16 Alaplap
Alaplap - Intel C612, VGA + 3x PCIe x16, DDR4 2133, SATA III RAID, USB 3.0, 2x GLAN, M.2, diagnosztikai kártya, ATX, sc2011-3
Kód:  AC950m5 Termékszám:  90SB03M0-M0UAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z10PE-D16 Alaplap

A professzionális Asus munkaállomás- alaplapot a maximális skálázhatóság és a rendkívüli teljesítmény érdekében fejlesztették ki. Az ASUS legújabb modellje a legerősebb 12 K szilárdtest-kondenzátorral, ProCool tápcsatlakozókkal és egyéb prémium kategóriás alkatrészekkel (MOSFET vagy MOS Dr. Beat Thermal Chokes II) rendelkezik, amelyek javítják a teljesítményt, a tápellátás hatásfokát és extrém szintekre emelik a termék élettartamát.

Optimalizált légáramlás

A Z10PE-D16 speciáils funkciók garmadáját valósítja meg egy szokásos, Enterprise Electronics Bay (EEB) méretű alaplapon, hogy kiemelkedő rugalmasságot és teljesítményt nyújtson: két Intel Xeon E5-2600 v3 foglalat, tizenhat DDR4 DIMM (akár 2133 MHz-re gyorsítható) memóriahely és hat PCI Express 3.0 x16 kártyahely található rajta. Kialakítása révén az alaplap optimális légáramlást biztosít, két processzora és memória slotjai pedig közvetlenül a ventilátor alatt, párhuzamosan helyezkednek el, így biztosítva az ideális hűtési teljesítményt.

A hat PCI-E Gen3 x16 slotnak köszönhetően elegendő tárhely áll rendelkezésre a grafikus igények kielégítésére és az informatikai megoldások tárolására. Az új Z10PE-D16 alaplapon mind az NVIDIA 3-Way SLI, mind az AMD Quad-GPU CrossFireX architektúrák kifogástalanul működnek, és a PCI Express kártyahelyek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy befogadjanak akár négy grafikus kártyát is.

Legfontosabb jellemzők

  • Optimalizált légáramlás
  • Felsőkategóriás alkatrészek
  • Egyedi BIOS a két CPU-s túlhajtáshoz
  • Teljes távvezérlő szerver
  • M.2 slot - akár 10 Gb / s átviteli sebesség
  • USB Charger+ - akár 3-szor gyorsabb töltési sebesség

Átfogó távoli hozzáférés

Az IPMI 2.0-nak megfelelő ASMB8-iKVM modul lehetővé teszi a távoli BIOS frissítést, a konfigurációk biztonsági mentését és visszaállítását, és a BIOS utáni kód elérését. A sávon kívüli kezeléssel az ASMB8-iKVM egész napos távoli megfigyelést és diagnózist kínál még akkor is, ha az nem elérhető, vagy offline. Továbbá az ASWM Enterprise szoftver egy a többhöz, központosított menedzsmentet kínál egy színes és informatív grafikus felületen keresztül.

Fedezze fel a hihetetlen teljesítményt

A két CPU túlhajtásnak köszönhetően a Z10PE-D16  kitolja a teljesítményhatárokat. Az Ai Overclock Tuner és a Xeon Turbo Charger a BIOS-ban kifejezetten arra szolgál, hogy akár 10 százalékkal megdobja a CPU túlhajtási teljesítményét, a két natív PCI Express 2.0-nyi sávszélességgel az M.2 pedig akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet is képes kiszolgálni.

A két natív PCI Express 2.0 lehetővé teszi, hogy az M.2 slot adatátviteli sebessége akár a 10 Gb / s-ot is elérje. Ennek köszönhetően számítógéped rendkívüli mértékben felgyorsulhat.

Probléma megelőzés

A Q-Code Logger egyérintéses hibakereső segítségével bármikor könnyedén ellenőrizheted a rendszer állapotát. Helyezz be egy flash-meghajtót az USB-csatlakozóba, nyomd meg az alaplap dedikált Q-Code Logger gombját, így az aktuális éles munkamenet összes Asus Q-Code eseménynaplója rámásolódik a meghajtóra, még akkor is, ha a rendszer egyébként ki van kapcsolva.

Az Asus Dr. Power a tápegység állapotának folyamatos figyelésével megelőzi a hirtelen rendszerleállásokat: praktikus figyelmeztetések érkeznek, ha nem elegendő a biztosított áram. A LED üzenetei az alaplapon pedig világosan jelzik a kapcsolódó tápellátási hibákat abban az esetben, ha a rendszer nem indul el.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel C612 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel C612 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink Kész!

Csatlakozók

Külső
PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Z10PE-D16 Alaplap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Z10PE-D16. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Z10PE-D16. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Z10PE-D16. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Z10PE-D16.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ