A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS Z10PE WS-D16 Alaplap

Termékkatalógus
ASUS Z10PE WS-D16 Alaplap
Alaplap - Intel C612, VGA + 6x PCIe x16, DDR4 2400, SATA III RAID, USB 3.0, 2x GLAN, M.2, 2x sc2011-3
Kód:  AC950m7 Termékszám:  90SB04L0-M0EAY0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z10PE WS-D16 Alaplap

A professzionális Asus munkaállomás- alaplapot a maximális skálázhatóság és a rendkívüli teljesítmény érdekében fejlesztették ki. Az ASUS legújabb modellje a legerősebb 12 K szilárdtest-kondenzátorral, ProCool tápcsatlakozókkal és egyéb prémium kategóriás alkatrészekkel (MOSFET vagy MOS Dr. Beat Thermal Chokes II) rendelkezik, amelyek javítják a teljesítményt, a tápellátás hatásfokát és extrém szintekre emelik a termék élettartamát.

Maximális teljesítmény

A Z10PE-D16 WS speciális funkciók garmadáját valósítja meg az Enterprise Electronics Bay (EEB) méretű alaplapon, hogy kiemelkedő rugalmasságot és teljesítményt nyújtson:  nyolc DDR4 DIMM ( akár 2133 MHz-re gyorsítható) memóriahely és hét PCI Express 3.0 x16 kártyahely található rajta. A alaplap továbbá optimális légáramlást biztosít, a két processzor és a memória slotok pedig az ideális hűtési teljesítmény érdekében párhuzamosan, közvetlenül a ventilátor alatt helyezkednek el. Az új Z10PE-D16 WS alaplapon mind az NVIDIA 3-Way SLI, mind az AMD Quad-GPU CrossfireX architektúrák kifogástalanul működnek, és a PCI Express kártyahelyek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy befogadjanak akár négy grafikus kártyát is.

Órajel potenciál

A két CPU túlhajtásnak köszönhetően a Z10PE-D16 WS kitolja a teljesítményhatárokat. Az Ai Overclock Tuner és a Xeon Turbo Charger a BIOS-ban kifejezetten arra szolgál, hogy akár 10 százalékkal megdobja a CPU túlhajtási teljesítményét, a két natív PCI Express 2.0-nyi sávszélességgel az M.2 pedig akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet is képes kiszolgálni.

Legfontosabb jellemzők

  • Felsőkategóriás alkatrészek
  • Egyedi BIOS a két CPU-s túlhajtáshoz
  • Teljeskörű távoli hozzáférés
  • M.2 slot - akár 10 Gb / s adatátviteli sebesség
  • USB Charge+ - akár 3-szor gyorsabb töltési sebesség

Széleskörű távoli hozzáférés

Az IPMI 2.0-nak megfelelő ASMB8-iKVM modul lehetővé teszi a távoli BIOS frissítést, a konfigurációk biztonsági mentését és visszaállítását, és a BIOS utáni kód elérését. A sávon kívüli kezeléssel az ASMB8-iKVM egész napos távoli megfigyelést és diagnózist kínál még akkor is, ha az nem elérhető, vagy offline. Továbbá az ASWM Enterprise szoftver egy a többhöz, központosított menedzsmentet kínál egy színes és informatív grafikus felületen keresztül.

Paraméterek

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel C612 Kész!
Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2011-3 Kész!
Lapkakészlet
Intel C612 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
eATX (Extended ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, TPM header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
10× Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Z10PE WS-D16 Alaplap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Z10PE-D16 WS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Z10PE-D16 WS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Z10PE-D16 WS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Z10PE-D16 WS.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ