Rapture Akvizice ApF HU

ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base

Termékkatalógus
ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base
Szett - Intel Z170, DDR4 3400, 3x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel Glan, M.2, 8 csatornás audio, CrossFireX, SLI, D-Sub, HDMI, DVI, DisplayPort, ATX, sc1151
Kód:  AC990i0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base

Ez a nagyszerű készlet tartalmazza az ASUS Z170 PRO GAMING alaplapot és az ASUS ROG előlapi vezérlőpultot.

Jelen ASUS alaplap az LGA 1151 foglalattal és az Intel Z170 chipkészlettel a következő generációs, nagy teljesítményű Skylake processzorokhoz készült, 14 nm-es gyártási technológiával. Ez a modell a lehető legmagasabb minőségi és megbízható alkatrészekkel büszkélkedhet. Képességei kiválóak ahhoz, hogy olyan erős játékgépet építsünk fel, amely felhasználható a csúcsminőségű játékokhoz továbbá igényes multimédiás tartalmakhoz.

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

A Digi + VRM feszültségszabályozó modul a kiegyensúlyozott teljesítményt biztosítja a CPU számára, míg az 5-utas elosztó dinamikusan optimalizálja a számítógépet a valós idejű használat alapján. Függetlenül attól, hogy játszol, dolgozol vagy filmeket nézel, az egész rendszer egy egérkattintással állítható be. Egy dedikált EPU (Energy Processing Unit) chip intelligensen szabályozza az energiafelhasználást az aktuális terhelés függvényében, amellyel akár 80% energia is megtakarítható. A Fan Xpert 3 egy fejlett eszköz a ventilátorok kezeléséhez, amely csendesebb és hatékonyabb futást tesz lehetővé.

Nagy teljesítmény, gyors adatátvitel

Az alaplap praktikus PCI Express 3.0 bővítőhellyel rendelkezik a grafikus kártyák csatlakoztatásához. Több grafikus kártya is használható CrossFireX vagy SLI módban, amellyel az utolsó képpontig élvezhetők a legújabb játékok is. 4db DDR4 memóriahely van, 3400 MHz-es maximális órajel-sebességgel, maximum 64 GB-os kapacitással, kétcsatornás támogatással.

Az alaplapon összesen 16 USB-bővítőhely található - 8x USB 2.0 és 6x USB 3.0. Két modern USB 3.1 típusú A és C csatlakozóval is rendelkezik, hihetetlen 10 Gb/s adatátviteli sebességgel. Csak csatlakoztassa és élvezze a szédületes átviteli sebességet. A hangot egy 8 csatornás SupremeFX chip biztosítja, amely a legjobb hangminőséget szem előtt tartva készült. Élvezze a kristálytiszta hanghatásokat játék közben, vagy akár a virtuális világba.

M.2 csatlakozó

Merevlemezek számára az alaplap 6x SATA 6 Gb/s csatlakozóval és Disk Unlocker szoftverrel rendelkezik a 2 TB-nál nagyobb merevlemezek csatlakoztatásához. Élvezze az adatok és játékok gyakorlatilag korlátlan tárhelyét. Helyet kapott egy SATA Express csatlakozó is a gyors adatátvitelhez akár 10 Gb/s sebességgel. Az egyre népszerűbb M.2 interfész kivételes rendszer teljesítményt biztosít gyors SSD-kkel, az adatátviteli sebesség 32 Gb/s-ot is elérheti.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek RTL892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Z170 PRO GAMING + ASUS ROG Front Base.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ