Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS Z170I PRO GAMING

Termékkatalógus
ASUS Z170I PRO GAMING
5 11 értékelés
Alaplap - Intel Z170, DDR4 3400, 1x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1, Intel GLAN, M.2, 8 csatornás audio, HDMI, DisplayPort, mini-ITX, sc1151
38 380 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  AC990x Termékszám:  90MB0MQ0-M0EAY0 Gyártó honlapja:
ASUS Z170I PRO GAMING 38 380 Ft Felbontott raktáron

ASUS Z170I PRO GAMING

ASUS Z170I PRO GAMING egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Egy nagy márka ASUS alaplap socket LGA 1151 lapkakészlet Intel Z170 célja, hogy egy új generációs nagy teljesítményű processzorok Skylake, gyártástechnológiával készült bevált 14nm technológia. Ez a modell meglepte a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható védelem alkotóeleme. Se svými možnostmi tak představuje ideální volbu pro vytváření výkonných herních sestav, využitelných jak k hraní her, tak k práci s náročným multimediálním obsahem. 

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Digitális villamosenergia-rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint fórumon. Funkce 5-Way Optimization optimalizuje základní funkce systému na základě jeho aktuálního využití. Akár játék, filmnézés vagy dolgozó egyetlen kattintással az egérrel, és a számítógép alkalmazkodni. Egychipes EPU (Energy Processing Unit) technológia szabályozza teljesítmény érzékelő aktuális terhet ró a számítógép, amely lehet akár 80% -os energia-megtakarítás. Funkció Fan Xpert 3 egy speciális eszköz kezelésére ventilátor, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működés érdekében. 

Első osztályú teljesítmény és a gyors adatátvitel

Bevonásával grafikus kártyák szolgálja slot PCI Express 3.0.Kiváló memória túlpörgetési kapható két slot a memória DDR4 frekvencián akár 3400 MHz-es és a kapacitás akár 32 GB-ig támogatja a kétcsatornás üzemmódban. Az alaplap van szerelve, összesen 12 USB slot, 4 ×, hogy megfeleljen az USB 2.0 és 8 x USB 3.0. Mellettük a nem szabad kihagyni a legutóbbi pár USB 3.1 csatlakozók extrém adatátviteli sebességet akár 10 Gb / s. Csak csatlakoztassa, és élvezze adatátviteli sebességet. A hang könnyedén kezelni a 8 csatornás SupremeFX chip, amelynek célja a legjobb hangélményt. Díky čistým a hlasitým zvukovým efektům si při hraní her užijete burácení bitevního pole, jako kdybyste se nacházeli uprostřed herního dění.

Interface M.2 fedélzetén

Mert merevlemezek az alaplap csatlakozói 4 x SATA 6 Gb / s. Ha csatlakozni merevlemez mérete meghaladja a 2 TB kártya rendelkezik szoftverek funkcióit Disk Unlocker. Használja ki a szinte korlátlan lehetőségek tárhelyet az adatokat. Ott van és SATA Express csatlakozó a gyors adatátviteli sebesség akár 10 Gb / s.Egyedülálló teljesítmény a gyors SSD-k, a rendszer egy interfészt M.2 hihetetlen átviteli sebesség akár 32 Gb / s. 

Paraméterek

Összehasonlít
Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
SupremeFX Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Z170I PRO GAMING
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ