30 dnů na vrácení Shop roku

ASUS Zenbook 14 UM431

Termékkatalógus
ASUS Zenbook 14 UM431
Ultrabook - 14", 1920 × 1080, tükröződésmentes, 60Hz, IPS, DDR4, AMD Radeon Graphics, SSD 256 GB, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, 2-cellás, 2473.68 mAh akkumulátor, UM431DA-AM003T
Kód:  NA626u19nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Zenbook 14 UM431

Sablon-középosztályú laptopok

ASUS Zenbook
14 UM

ASUS Zenbook 14 UM

Miért érdemes

ASUS Zenbook 14 UM laptopot vásárolni?

Ellenálló felépítés

Kompakt, stílusos kialakítás

NanoEdge IPS kijelző

Háttérmegvilágított billentyűzet

AMD Radeon Vega 8 grafikus kártya

Négymagos processzor

Az

ASUS Zenbook 14 UM laptop előnyei

ASUS Zenbook 14 UM

ASUS Zenbook 14 UM - stílusos remekmű

A stílusos, elegáns és innovatív ASUS Zenbook 14 UM ultrabook csodálatos NanoEdge kijelzőjével egy kompakt remekmű, amely készen áll kreativitásod fokozására. Nemcsak hatalmas erejét fogod értékelni és azt, hogy minden apró részletre odafigyel, hanem az időtlen szépségű dizájnt is. A kifinomult Utopia Blue kivitelt elegáns, ezüst díszpanel gazdagítja. A laptop 1,39 kg súlyának és 15,9 magasságának köszönhetően páratlan hordozhatóságot és kényelmet élvezhetsz.

ASUS Zenbook 14 UM

Csodálatos NanoEdge kijelző

Az ASUS Zenbook 14 UM notebook éles és tiszta NanoEdge kijelzője Full HD felbontással, élénk és pontos színekkel áll rendelkezésre, melyek a 100% sRGB színtérben minden képhatást tökéletes minőségben adnak vissza. A képminőség csodálatosan tiszta még extrém szögekből nézve is, a szélesszögű technológiának köszönhetően. A ZenBook 14 kijelzőjét 6,4 mm széles keskeny keret veszi körül, amely a kisebb méretben megjelenő tartalom számára is nagyobb területet biztosít. A képernyő és a test aránya 86%.

ASUS Zenbook 14 UM

Az ASUS Zenbook 14 UM notebook teljesítménye és tartóssága kompromisszum mentes

Az ASUS Zenbook 14 UM nagy teljesítményt kínál kis méretben. A minőségi komponensekkel kiegészített AMD Ryzen processzornak köszönhetően nem kell többé várakoznod. Akár összetett dokumentumot készítesz, akár adatokat gyűjtesz, az ASUS Zenbook 14 UM lehetővé teszi, hogy többet és gyorsabban végezhess el. Ezen felül a notebook megfelel a rendkívül igényes MIL-STD 810G katonai szabványnak, és igényes körülmények között tesztelték, mint amilyen a szélsőséges magasság, hőmérséklet és páratartalom.

ASUS Zenbook 14 UM

A tökéletes hangzásélmény

Az ASUS Zenbook 14 UM tanúsított Harman Kardon hangrendszerrel felszerelt, hogy a tökéletes hangzás élményét élvezhesd. A két basszus és a két magasfrekvenciás hangszóró folyamatos, tiszta és erőteljes, teljes tartományú hangzást biztosít. Az intelligens erősítő technológia megakadályozza a hangszóró torzulását és károsodását rendkívül nagy hangerő esetén. Az ASUS SonicMaster technológiával együttesen az eredmény valóban elképesztő.

ASUS Zenbook 14 UM

Az ASUS Zenbook 14 UM notebook kényelmes és tartós

A maximális kényelem érdekében az ASUS Zenbook 14 UM exkluzív ErgoLift zsanérral felszerelt, amely automatikusan a gépeléshez legkényelmesebb helyzetbe billenti a billentyűzetet. Ezen felül az Ergolift kialakítás javítja a hűtési teljesítményt és a hangminőséget. Az ASUS Zenbook 14 UM nagy kapacitású akkumulátora akár 12,7 órás üzemidőre képes. Nem okoz csalódást egy hosszú és igényes munkanapon.

ASUS Zenbook 14 UM

Az

ASUS Zenbook 14 UM laptop legfontosabb jellemzői

Processzor

AMD Ryzen 5 2,1 GHz

Merevlemez

akár 512 GB SSD

Rendszer memória

8 GB DDR4

Grafikus kártya

AMD Radeon Vega 8

Akkumulátor élettartam

12,7 óra

Tömeg

1,39 kg



Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Zenbook 14 UM431 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenbook 14 UM431. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Zenbook 14 UM431.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ