AP+ nový vizuál Shop roku

ASUS ZenBook 14 UX431

Termékkatalógus
ASUS ZenBook 14 UX431
Ultrabook -,
Kód:  NA626a0nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenBook 14 UX431

Sablon-középosztályú laptopok

ASUS ZenBook 14 UX431

ASUS ZenBook 14 UX431

Miért érdemes

ASUS ZenBook 14 UX431 laptopot vásárolni?

Keskeny, ellenálló konstrukció

Ikonikus, elegáns Zen kialakítás

Full HD NanoEdge kijelző

Háttérmegvilágított billentyűzet

Intel UHD Graphics grafikus kártya

Négymagos processzor

Az

ASUS ZenBook 14 UX431 laptop előnyei

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Elegáns ASUS ZenBook 14 UX431 kompakt kivitelben

Szerezd be a stílusos, innovatív és elegáns ASUS ZenBook 14 UX431 időtállóan gyönyörű kivitelű laptopot fém fedéllel, Utopia Blue kivitelben, új ezüst részletekkel kiegészítve. Kis mérete ellenére hihetetlenül sokoldalú, hiszen a legújabb hardware felszereléssel büszkélkedhet. Mindössze 1,59 cm vastagságaával és 1,45 kg tömegével a világ legkisebb méretű 14 hüvelykes laptopja. Ideális útitárs lesz.

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Az ASUS Zenbook 14 UX431 laptop NanoEdge kijelzője

Az ASUS Zenbook 14 UX431 lenyűgöző NanoEdge kijelzővel ellátott, 6,45 m vékony keret veszi körül, így a képernyő és a test aránya 86%. Az ultrakompakt kijelzőnek köszönhetően a ZenBook 14 mérete mindössze A4-es - kisebb, mint sok 13 hüvelykes laptopé. Élvezd a Full HD felbontást, a széles látószöget és a kivételes színvisszaadást a valóban élénk képminőségért, 100% sRGB színtérben.

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Az ASUS Zenbook 14 UX431 notebook kompromisszum mentes teljesítménye és ellenállósága

Az ASUS Zenbook 14 UX431 nagy teljesítményt rejteget kis méretben. Sosem fog megvárakoztatni. Erre az akár 10. generációs Intel Core processzor a garancia, mely minőségi alkatrészekkel kiegészített. Akár összetett dokumentumot készítesz, akár adatokat gyűjtesz, az ASUS Zenbook 14 UX431 lehetővé teszi, hogy többet és gyorsabban végezhess el. Ezen felül a notebook megfelel a rendkívül igényes MIL-STD 810G katonai szabványnak. Igényes körülmények között tesztelték, mint amilyen a szélsőséges magasság, hőmérséklet és páratartalom.

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

ASUS Zenbook 14 UX431 - a gépelés kényelme és pontos touchpad

A háttérmegvilágított billentyűzet egy ergonómikus mestermű, amely ideális szögbe emeli a billentyűzetet. Az ErgoLift zsanér 4,5 ° -os billentyűzet-dőlésszöget biztosít. Az ASUS Zenbook 14 UX431 így nem csak kényelmesebb gépelést garantál, hanem a hűtési és hangteljesítménye is jobb. A pontos PTP technológiával felszerelt touchpad akár a négy ujjas érintést is támogatja, és elutasíthatja a nem kívánt tenyérrel érintés okozta bemeneteket.

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A tökéletes hangzás élménye

A Harman Kardon által tanúsított hangrendszerrel felszerelt ASUS Zenbook 14 UX431 a tökéletes hangzás élményét nyújtja. Két basszus és két magasfrekvenciás hangszóró sima, tiszta és erőteljes, teljes tartományú hangzást biztosít. Az intelligens erősítő technológia ugyanakkor megakadályozza a hangszóró torzulását és károsodását magas hangerő esetén. Az ASUS SonicMaster technológiával karöltve valóban elképesztő eredmények születnek.

ASUS ZenBook 14 UX431

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Az

ASUS ZenBook 14 UX431 laptop alapvető paraméterei

Processzor

Intel Core, akár i5
4,2 GHz Max Turbo

Merevlemez

256 GB SSD

Rendszermemória

8 GB LPDDR3-SDRAM

Garfikus kártya

Intel UHD Graphics

Az akkumulátor üzemideje

10 óra

Tömeg

1,45 kg



Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenBook 14 UX431 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenBook 14 UX431. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZENBOOK UX430UA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ