Shop roku Shop roku

ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék

Termékkatalógus
ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék
Tablet PC - Intel Core i7 8565U Whiskey Lake, érintőképernyős, 13,3", 1920 × 1080, fényes, IPS, 16 GB RAM, DDR3 Intel UHD Graphics 620, SSD 512 GB, numerikus billentyűzet, háttérvilágításos billentyűzet, webkamera, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, 3-cellás, 50 Wh akkumulátor, Windows 10 Home UX362FA-EL046TS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  NA620d82 Termékszám:  UX362FA-EL046TS Gyártó honlapja:

ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék

Az érintőképernyős notebook hasznos eszköz, ha éppen egyetlen PC-t keresel munkára és zenehallgatásra. Az érintőképernyős laptopok jellemzői sokban különböznek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem jó mindenre. Az érintőképernyős notebook különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Így használható notebookként de tablet módban is. A(z) ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék ügyesen forgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy mit kínál a(z) ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék hibrid notebook kijelzője?

A tablet PC monitorjának átmérője 13,3 ". A 14" képátlójú monitor elsősorban a könnyen szállítható modellekre jellemző. Ez a modell ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook fontos része. Sokkal fontosabb a processzor modellje, mint az ereje, amit a CPU magok száma és frekvenciája mutat. Az Intel nagyszerű és logikus rangsort hozott össze. Processzorait a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet leginkább hordozható eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit eltérő felosztást kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek fokozatosan lecserélik az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelöl. Az úgynevezett TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Az érték egy plusz információ a processzor hatékonyságának megállapításához. A notebookok többsége 25 W érték körül mozog, nagyobb fogyasztást legfőképp a játékra tervezett számítógépeknél találunk.

A grafikus kártyák (GPU) hierarchiája hasonló alapelveken nyugszik. A különálló kártyák jellemzően nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint az integráltak. A drágább chipek erősebbek, mint a korábbi típusok. A memória mérete a videokártya teljesítményének lényeges indikátora. Az irodai programok futtatásához elegendő 2 GB RAM . Ha alkalmanként intenzívebben lövöldözöl, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött gamerek számára 6 GB, vagy nagyobb memóriakapacitás az abszolút minimum.

A(z) ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék hibrid laptop meghajtó és memória kapacitása

A rendszermemória mennyiségét a várt felhasználás kellene, hogy meghatározza. Az alap hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú hordozható számítógépek tulajdonsága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod el. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló meghajtó. Többszörösen gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint az egyszerű merevlemezek. A HDD jelenti a klasszikus winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok keveréke annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD modulhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó csak olyan laptopoknál fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az egyik SSD a második pedig a klasszikus HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet, Numerikus Billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!
RAM memória mérete
16 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
13,3" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i7 8565U Whiskey Lake Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,8 GHz (1 800 MHz) Kész!
Core boost frekvencia
4,6 GHz (4 600 MHz) Kész!
Cache Processzor
8 MB Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
16 GB Kész!
Memória frekvencia
2 133 MHz (2,13 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
UHD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
512 GB Kész!
SSD kapacitás
512 GB (0,51 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 p Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
50 Wh Kész!
Cellák száma
Kész!
Akkumulátor üzemidő
8 óra Kész!

Kialakítás

Ház anyaga
Fém (unibody) Kész!
Üzemmód
Átalakítható Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Tömeg

Tömeg
1,3 kg Kész!

Méretek

Szélesség
305 mm Kész!
Maximális magasság
16,9 mm Kész!
Mélység
196 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!

Termékszéria

Notebook sorozata
Asus ZenBook Kész!
Part number
UX362FA-EL046TS Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenBook Flip UX362FA-EL046TS Kék
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ