Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ASUS ZENBOOK UX303UA

Termékkatalógus
ASUS ZENBOOK UX303UA
Laptop - Intel CPU, 13.3 "LED akár 1920x1080, RAM 12 GB, Intel HD Graphics 520 SSD akár 256 gigabájt, WiFi hálózati, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, mini DisplayPort, WiDi, USB 3.0, hátulról megvilágított billentyűzet, 3 cellás Li-pol akkumulátor, hordtáska, a Windows 10
Kód:  NA616a0NAD Termékszám:  UX303UA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZENBOOK UX303UA


Asus bemutatja a másik mellett a népszerű körét laptopok Zenbook, amely büszkélkedhet jellegzetes egészében alumínium test. Elődei megtartja minden előnyével - könnyű, nagyon erős és vékony, mint aelülső eléri a vastagsága mindössze 3 mm. Megtartja az ikonikus design csiszolt fém. Stílusos szín egészíti ZenBooku egyedülálló és időtlen megjelenés.


le
Elképesztően részletes nézet

Elképesztően részletes nézet

A kijelző ugyanolyan szép, mint amit elvár egy ilyen gyönyörű notebook. Tökéletesen éles 13.3 "kijelző HD vagy akár Full HD felbontású ideális feltételeket biztosít mind a munka és a szórakozás. Hála fényereje 300 cd / m2, kontrasztaránya 770: 1 élénk színeket mély fekete és ragyogó fehér. A kijelző IPS technológiával kérkedikszéles látószög 178 fok, és széles színskálát (72% NTSC). 


Tovább dolgozni és okosabb

Energiahatékony komponensek lehetővé teszik az akkumulátor működése akár 7 órán át egy töltéssel, ami azt jelenti, hogy a keresést a konnektorba lesz ritkább ügyek. exkluzív technológiákSuper Hybrid Engine II növeli az akkumulátor élettartamát akár 25%.Azonnali Zenbook felébred 2 másodpercre, és folytathatja, ahol abbahagyta.

le
Tovább dolgozni és okosabb

le
csúcsteljesítmény

csúcsteljesítmény

Teljesítménye Zenbook UX303UA tartalék. Ez a legújabb6. generációs processzorok Intel Skylake ezért soha nem engedi várni bármilyen munkát. A grafikai teljesítményt az integrált Intel grafikus kártya HD Graphics 520.


Legfontosabb jellemzők

  • Az akkumulátor élettartama akár 7 óra - hosszú órákat dolgozni anélkül, fiókos
  • Multitouch touchpad - tökéletes vezérlésére a Windows 10
  • Gyors vezeték nélküli - 3-szor gyorsabb adatátvitel
  • Háttérvilágítással ellátott billentyűzet - a munka a sötétben
  • ASUS SonicMaster - kristálytiszta hang
  • Intel Skylake - gazdaságos és nagy teljesítményű processzor
  • USB 3.0 - gyors adatátvitelt és töltés
  • Stílusos kialakítás - minden alumínium test vágott jellemző sok Zen
  • HD Webcam - Maradjon kapcsolatban a barátokkal a nagy felbontású
le
Legfontosabb jellemzők

le
A tágas touchpad intelligens mozdulatok

A tágas touchpad intelligens mozdulatok

Nagy multitouch touchpad azonos méretarány, mint a képernyő, és ellenőrzésA tájékozódás a képernyőn lesz a legpontosabb.Intelligens Gesztusok okos gesztusok cseréje számos funkciója az érintőképernyőn. Így teljes mértékben a legújabb operációs rendszer Windows 10 anélkül, hogy egy érintőképernyő. 


Gyors csatlakozás minden irányban

Zenbook UX303 teszi a gyors vezeték nélküli kapcsolatA legfrissebb 802.11ac szabvány és sebessége akár 867 Mbit / s, ami akár háromszor gyorsabb, mint a 802.11n. Bízza a mobil eszközök segítségével a Bluetooth 4.0 kisebb hatása az akkumulátor élettartamát. 

Három USB 3.0 port garantáltan akár 10-szer gyorsabb adatátvitel, mint az USB 2.0. One port, felszerelt technológiaAsus USB Charger + kapcsolódó díjak berendezések akár 50% -kal gyorsabb - akkor is, ha a laptop alvó vagy kikapcsolt üzemmódban.

le
Gyors csatlakozás minden irányban

le
háttérvilágításos billentyűzet

háttérvilágításos billentyűzet

A billentyűzet még mindig az egyik legfontosabb eleme a notebook. Ezért Zenbook a lehető legjobbbillentyűzet háttérvilágítással, amely szakmailag tervezett és optimalizált kényelmes gépelést tíz körömmel és két ujjal. Érzékelő technológia automatikusan beállítja a szinten a billentyűzet háttérvilágítás szerint a környezeti fény a maximális kényelem.  

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZENBOOK UX303UA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK UX303UA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZENBOOK UX303UA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK UX303UA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK UX303UA.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ