0% splátky Siguro Shop roku

ASUS ZENBOOK UX305CA fém

Termékkatalógus
ASUS ZENBOOK UX305CA fém
Laptop - Intel Core M Skylake 13.3 "IPS, akár 8 GB RAM, Intel HD Graphics 515, SSD akár 128 gigabájt, ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, micro HDMI, WiDi, USB 3.0, 3 cellás Li-pol akkumulátor, a Windows 10
Kód:  NA617a0nad Termékszám:  UX305CA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZENBOOK UX305CA fém


le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

Fény, mint egy toll, de erők a tartalék

Zenbook UX305CA úgy tervezték, hogy azt tudja, hogy sehol. Súlya csak 1,2 kg, és csak 1,23 cm vastag, a nagyon kényelmes szállítására. A szertralin természetesen csak egy csodálatos szépség és a könnyű súly: ez is nagyon erős, és nyújtja a legmodernebb technológiával.


Megtestesülése Zen filozófia

Okos megoldások notebook Zenbook UX305CA jellemzi kiváló kivitelezés, amely vonzza a figyelmet a többiek. Ahhoz, hogy a nyers szilárd darab alumínium létrehozni Zenbook UX305CA, szükséges, hogy végre több tucat precíziós gyártási lépések.

le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

Intel Core M

Hála nyolc gigabájt RAM és finom Intel Core M Skylake akkor Zenbook UX305CA lépéshossz a mindennapi feladatokat. Nagy sebességű flash tároló formájában egy SSD akár 128 GB-os, ami hatszor gyorsabb, mint a hagyományos merevlemez, amely biztosítja, hogy soha nem hagyja Zenbook UX305CA várjon feleslegesen.


le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

Széles betekintési szög és élénk színek

Zenbook UX305FA használja kiváló minőségű IPS kijelző, széles színskála (72% -os lefedettség a NTSC színtér), úgy, hogy a színek a képernyőn pontos és reális sugárzó - akkor is, ha nézve éles szögben.


Rendkívül gyors interfész 802.11ac WiFi

Zenbook UX305CA kínál gyorsabb és jobb kapcsolatot a legújabb 802.11ac WiFi csatoló, amely sebesség akár 867 Mb / s, ami háromszor gyorsabb, mint a 802.11n. És ha azt szeretnénk, hogy az akkumulátor kímélése, tud-e csatlakozni a kedvenc eszközök által Bluetooth 4.0.

le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

kiváló ergonómia

Elegáns billentyűzet teljes méretű, ahonnan egy javított kialakítású billentyűk löket 1,5 mm, és egy bizonyos művelet a csúcsra ergonómia.Rendkívül pontos touchpad laptop Zenbook UX305 van szerelve a ASUS Smart Gesture lehetővé intuitív és természetes szabályozó keresztül sok gesztusok a Windows.


le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

Élvezze a csendet

Zenbook UX305CA lehetővé teszi, hogy a munka egy csodálatosan nyugodt környezetben. Keverjük össze a az energiatakarékos Intel Core M és sok kifinomult technológiák már hűtőventilátor nem szükséges.


Az iparágban vezető kapcsolódási lehetőségek

Zenbook UX305CA három USB 3.0 port, amely összehasonlítva a régebbi USB 2.0 interfész lehetővé teszi akár 10-szer gyorsabb adatátvitelt, és emellett nagyobb áramot biztosít a gyorsabb töltés. Az egyik ilyen portok Zenbook UX305CA noteszgépe az ASUS USB Charger +, ami számít a külső eszközök akár 50% -kal gyorsabb.

le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

le
ASUS ZENBOOK UX305CA-FC022T

ASUS SonicMaster megdöbbentően hang

ASUS SonicMaster hangolt szakértői ASUS Arany fül csapat kombinációját használja precíziós gyártás és a fejlett szoftver. Az eredmény egy gazdag hangot és erőteljes basszus és kristálytiszta ének, amit minden notebook sem hallottam - még maximális hangerőre.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» További Asus laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZENBOOK UX305CA fém Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZENBOOK UX305CA kovový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZENBOOK UX305CA kovový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK UX305CA Metall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZENBOOK UX305CA Metall.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ