Shop roku Akvizice ApF HU

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL ezüst

Termékkatalógus
ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL ezüst
4,5 56 értékelés
Mobiltelefon - 5,2 " IPS 1280x720, MediaTek MT6737T négymagos processzor, 2GB RAM, belső memóriája 32 GB-os, microSDHC 32GB-ig (megosztott foglalat SIM kártyához), kamera: 13Mpx + 5 MPx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM), 4130mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  AST013b Termékszám:  ZC520TL-4J078WW Gyártó honlapja:

ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL ezüst

telefon funkciók

A telefon tulajdonságai

149,5 mm

le
ASUS Zenfone 3 Max

73,7 mm-es

le
ASUS Zenfone 3 Max

8,55 mm

A telefon súlya: 148 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4130 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

Micro SIM + Nano SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

149,5 × 73,7 × 8,55 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

belső memória

Typ kamerau

13 MPx + 5 Mpx

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDHC (32GB-ig)

memóriakártya-nyílás

Váha

148 g

a telefon súlya

Egész nap dolgoznia kell, vagy egész éjjel játszani szeretne, de a jelenlegi okostelefonja egyetlen feltöltéssel csak néhány órát bír? Az Asus ZenFone 3 Max mindezt teljesíteni tudja - a nagy kapacitású 4130 mAh akkumulátorának köszönhetően. Ez a 5,2" kijelzőjű mobiltelefon kiküszöböli a lemerült akkumulátorral kapcsolatos napi problémákat. A ZenFone 3 Max egyetlen feltöltéssel akár 30 napos üzemidőre képes készenléti üzemmódban, vagy akár 20 óra beszélgetési időre, 18 órára aktivált WiFi mellett, vagy akár 87 órás zenelejátszásra. Akár PowerBank-ként is működhet, így könnyen feltöltheti további eszközeit  - így ideális útitársa lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsdizájn teljes fémvázzal
  • MediaTek négymagos processzorral és 2 GB RAM-mal
  • Android 6.0 Marshmallow és ZenUI 3,0 kezelőfelület
  • Nagy kapacitású akkumulátor - PowerBank funkció más eszközökhöz
  • Beépített ujjlenyomat-olvasó
  • PixelMaster kamera
  • OTG kábel mellékelve

Lenyűgöző kijelző

A ZenFone 3 Max kiváló nagy felbontású 5,2" IPS kijelzővel van felszerelve, 400 nites értékű nagy fényerő mellett. Így igazi vizuális élményt biztosít mindenféle fényviszonyok mellett - kültéren és beltérben, a kijelző mindig tiszta képet és élethű színeket ad . A keret csupán 2,25 mm vékony, és a kijelző figyelemreméltó 75%-át foglalja el a készülék elülső részén. A kijelző 2.5D edzett és hajlított üveggel védett.

Ne hagyjon ki egyetlen pillanatot sem

Szintén érdemes megemlíteni 13Mpx PixelMaster csúcskamerát, amely képes gyönyörű képek rögzítésére nagy felbontásban és nulla zárkéséssel. Rossz fényviszonyok esetén jól jöhet a LED vaku. Természetesen van 5 Mpx-es elülső szelfikamera is. A PixelMaster többféle üzemmódban rögzíti az összes értékes pillanatot. Például a HDR mód kiterjeszti a dinamikai tartományt akár négyszeresére, a fényerőt akár 400 %-kal növeli. A Super Resolution több képet rögzít, amelyet egyetlen fotó létrehozásához használ fel lenyűgöző, 52 megapixeles részletességgel. A Low Light módot különösen gyenge fényviszonyok mellett fogja értékelni.

Első a biztonság

A berendezés tartalmaz egy ujjlenyomat-olvasót, amely tökéletesen elhelyezett a hátoldalon, megközelítése így ideális. Villámgyorsan kioldható így a készülék  - 0,3 másodperc alatt. Az érzékelőtől ujjal lefelé gördítés elindítja az elülső kamerát - tulajdonképpen ez egy második indítógomb.

Az Asus ZenFone 3 Max egy másik egyedi jellemzővel is bír. A Super Saving üzemmód az utolsó energiamaradvánnyal is sokat tud kezdeni. Ha a készülék eléri a kritikus 10% -os akkumulátorszintet, a Super Saving üzemmódban aktiválja magát, így a készülék készenléti üzemmódban marad a következő 36 órában. 

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
149,5 mm Kész!
Szélesség
73,7 mm Kész!
Mélység
8,55 mm Kész!
Súly
148 g Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 130 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
2 GB Kész!
Belső memória
32 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
32 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz (1 300 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC520TL Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ