Xiaomi alza napok

ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL

Termékkatalógus
ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL
4,7 50 értékelés
Mobiltelefon 5,5 "IPS 1920x1080 processzor Snapdragon Qualcomm 505 Octa Core, RAM 3GB belső memóriája 32 GB-os microSDHC akár 128 gigabájt (megosztott foglalat SIM), a kamera 16Mpx + 8MP, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM), 4100mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  AST020ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL

telefon funkciók

151,4 mm

le
ASUS Zenfone 3 Max

76,24 mm

le
ASUS Zenfone 3 Max

8,3 mm

Telefon súlya: 175 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

A Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4100 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Micro SIM Nano SIM +

SIM-kártya típusától

Rozměry

151,4 × 76,21 × 8,3 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 MP + 8MP

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDHC (akár 128 GB)

memóriakártya-nyílás

Váha

175 g

súly kézibeszélő

Mobiltelefon Asus Zenfone 3 Max ZC553KL kissé jobban felszerelt, összehasonlítva a modell ZC520TL, amely magán viseli a ZenFone 3 Max. A fő különbség megtalálható méretben és a felbontás, kamera, processzor, mérete és súlya. Ha keres egy mobiltelefon munka és játék, és szeretné, akkumulátor maximális élettartama egyetlen feltöltéssel, a ZenFone 3 Max ZC553KL ideális választás - ez még egy akkumulátor a kiváló kapacitása 4100 mAh. A 5,5 "mobiltelefon és kiküszöböli a napi problémák egy halott akkumulátort. ZenFone 3 Max ZC553KL tart egyetlen feltöltéssel akár 38 nap készenléti idő, 17 óra beszélgetési idő, 19 óra aktív WiFi vagy 72 óra zenelejátszást. Azt is jár, mint PowerBank, így könnyen feltöltheti más eszközök - az ideális útitárs.

Legfontosabb jellemzők

  • Premium design egy teljes fém váz
  • Nyolcmagos processzor Qualcomm Snapdragon 505 és 3 GB RAM-mal
  • Android 6.0 Marshmallow eltakarja 3,0 ZenUI
  • Nagy kapacitású akkumulátor - PowerBank funkciókat más eszközökkel
  • Beépített ujjlenyomat-olvasó
  • PixelMaster kamera
  • OTG kábel mellékelve

Még jobb kijelző

ZenFone 3 Max ZC553KL van szerelve kiváló 5,5 "IPS kijelző Full HD felbontású és nagy fényerejű, 450 nit érték. Biztosítása egy igazi vizuális élményt fényviszonyok mellett - kültéren és beltéren, a kijelző mindig ad tiszta képet és pontos színeket. A keret olyan vékony, mint 2,25 mm, és a kijelző vesz fel egy figyelemre méltó 77,5% az első a készülék.A kijelzőt védi edzett, majd 2.5D hajlított üveg.

Ne hagyjon ki egyetlen pillanatot

Szintén érdemes megemlíteni csúcs 16Mpx PixelMaster kamera, amely képes rögzíteni szép képek nagy felbontású és nulla redőny késés. Alacsony fényű LED vaku jön. Természetesen van 8MP kamera előtt önmagáról. PixelMaster többféle mód elfog az összes értékes pillanatokat. Például HDR kiterjeszti a dinamikai tartomány akár 4 × fényerő növelése akár 400%. Super Resolution rögzíti több kép, amely felhasználható egy fotó egy lenyűgöző 64 megapixeles részletesen. Kevés fény mód értékelni fogja, különösen gyenge fényviszonyok mellett is.

első a biztonság

A berendezés tartalmaz egy ujjlenyomat-szkenner, amely tökéletesen található a hátoldalon, amely ideális megközelítés. Ezt fel lehet használni, hogy feltárja a készülék villámgyorsan - legfeljebb 0,3 másodperc. Swipe le az egész érzékelőt, hogy elindítsa a kamera előtt - alapvetően ez a második gomb megnyomásakor. 

Asus ZenFone 3 Max ZC553KL még mindig az egyik egyedi jellemzője. Super műk tarthat maradványai energia présel ki egy csomó. Tehát, ha eléri a kritikus 10% -a az akkumulátor kapacitását és lehetővé teszi a Super Saving módban, így a készülék maradhat készenléti állapotban még 30 órán át. 

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ