A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL fekete

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 Max ZC520KL fekete
4,5 6 értékelés
Mobiltelefon - 5.2" IPS 1280x720, Qualcomm Snapdragon 425 Quad Core 1.4GHz processzor, RAM 2 GB, belső memória 16 GB, kamera 13+5 Mpx (F/2.0) + 8 Mpx (F/2.2), GPS, LTE, akkumulátor 4100mAh, Android 7.0 Nougat
Kód:  AST031b Termékszám:  ZC520KL-4A005WW Gyártó honlapja:

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL fekete

A telefon jellemzői

150,5 mm

Čelní pohled

73,3 mm

Boční pohled

8,7 mm

A telefon tömege: 156 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

A képernyő átlómérete

Typ operačního systému

Android 7.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

4100 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

Nano SIM

A SIM-kártya típusa

Rozměry

73,3 × 150,5 × 8,7 mm

A telefon mérete (Szé × Ma × Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

Belső memória

Typ kamerau

13 + 8 + 5 Mpx

Kamera

Připojení

3G/LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

156 g

A telefon tömege

Készen áll a rendkívüli pillanatok megörökítésére

A fekete színű Asus ZenFone 4 Max ZC520KL okostelefon vékony, fém házba rejtve nemcsak csúcsteljesítményt nyújt az igényes játékok és alkalmazások zökkenőmentes működéséhez, hanem egy csodálatos IPS kijelzőt, kiváló minőségű, nagy látószögű, kettős kamerát és számos fejlett technológiai megoldást is kínál. A készülék büszkeségei közé tartozik még a gyors ujjlenyomat-olvasó vagy a 4100mAh-s, nagyteljesítményű, intelligens akkumulátor és a fejlett energiagazdálkodó rendszer. A korszerű Android 7.0 ASUS ZenUI 4.0 operációs rendszer új, kifinomult designt kínál sok hasznos alkalmazással és funkcióval a mindennapi élet megkönnyítése érdekében.

Kiváló minőségű IPS kijelző tartós, külső üveggel

A telefon előlapját a kiváló minőségű, vékony kerettel ellátott 5,2" IPS kijelző uralja, amely a HD felbontásnak köszönhetően bármely szögből részletes képet kínál kiváló színvisszaadással és gazdag kontraszttal. A kijelzőt tartós Corning Gorilla Glass 2.5D borítja, amely tökéletes védelmet nyújt a karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szemben.

Örökítsd meg a világot minden részletével együtt

A ZenFone 4 Max lenyűgözően éles fotókat készít a kiváló minőségű 13 Mpx-es, kettős PixelMaster kamera segítségével, amely nagy felbontással és minimális zárkésleltetéssel készít képeket. A széles f2.0 rekeszértékű objektív még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is pontos képeket rögzít. Az elektronikus képstabilizátor (EIS) hatékonyan kiküszöböli a rázkódást, a rezgéseket és egyéb nemkívánatos mozgásokat, amit nemcsak a fényképkészítés során, hanem videók rögzítésekor is nagyra fogsz értékelni.

Fázisérzékelő autofókusz

A korszerű, automata fázisérzékelő rendszer a DSLR kamerákban alkalmazott rendszerekhez hasonlóan működik, és pontosan fókuszál a nagysebességű tárgyakra is. Ezért mindig elképesztő, éles képeket kapsz, minimális késéssel, így nem okoz gondot a mozgó tárgyakra fókuszálás sem.


Rögzítsd a világot teljes egészében

A 120°-os, nagy látószögű kamera 200%-kal nagyobb látószöget kínál, mint a hagyományos fényképezőgépek, így több tárgyat örökíthetsz meg a fényképeken, ezért tökéletes megoldás a tájképek és csoportképek készítéséhez. A széles látószög még kényelmesebbé teszi a belső felvételek készítését, és panoráma-felvételek készítésénél is nagyra fogod értékelni.


Juttasd kifejezésre a stílusod

A PixelMaster kamera 8 fényképezési móddal rendelkezik, amelyek segítségével minden egyes pillanat varázsát tökéletesen megragadhatod. Az automata mód ötvözi a HDR technológiát, amely négyszeresre növeli a fényképezőgép dinamikatartományát, és 400%-kal növeli a fényerőt. Ennek eredményeként egyenletesen megvilágított fényképek születnek részletes árnyékolással és kiemelt részletekkel. A Super Resolution funkció több felvételt készít egyszerre, majd ezeket lenyűgözően részletes, 52 Mpx-es fényképekké ötvözi.


Gyönyörű szelfik minden helyzetben

A tökéletes szelfi készítéséhez a telefon 8 Mpx-es előlapi kamerával rendelkezik Softlight LED vakuval és szépítés funkcióval. A Softlight vaku ideális fénymennyiséget biztosít a képekhez, így a szelfiknek finomabb megjelenése lesz valósághű bőrtónussal és ragyogó arcbőrrel. A szépség mód automatikusan eltávolítja az apró bőrhibákat, kiegyensúlyozza az arcvonásokat, hogy a szelfik hibátlanul nézzenek ki.

Csúcsteljesítmény az igényes alkalmazásokhoz

Az ASUS ZenFone 4 Max csúcsminőségű teljesítményét és az alkalmazások zökkenőmentes működését a négymagos Qualcomm Snapdragon 425 processzor és a 2 GB-os memória garantálja. Az adatok tárolásához 16 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely microSD memóriakártyával tovább bővíthető. A maximális kényelem és az adatok biztonsága érdekében a telefon elején helyezték el az ujjlenyomat-olvasót, hogy a ZenFone 4 Max telefont a másodperc töredéke alatt ki lehessen oldani. 

Okosabb és kényelmesebb kezelőfelület

Az Android 7.0-hoz tervezett ZenUI kezelőfelület legfrissebb verziója intuitívabb vezérlést és a mindennapi feladatok vagy éppen az információk keresésének gyorsabb és egyszerűbb végrehajtását teszi lehetővé. Az új, légies design és a számtalan intelligens, automatikus funkció - például az arcok címkézése a galériában vagy weboldalak címkézése - a telefon kezelését valóságos élménnyé változtatja.

Intelligens, nagy kapacitású akkumulátor hosszú élettartamra

Az energiaellátást a hihetetlenül nagy kapacitású, 4100 mAh-s li-pol akkumulátor biztosítja, amely akár 31 óra telefonálást, 101 órányi zenehallgatást vagy 21 óra interneten történő böngészést tesz lehetővé. A ZenFone 4 Max egy sor intelligens energiagazdálkodási technológiával rendelkezik, amelyek hatékonyan optimalizálják az akkumulátor élettartamát és maximális biztonságot és hosszú távú teljesítményt garantálnak. A gyorstöltés funkcióval az akkumulátor 2 óra beszélgetést biztosít az adapter csatlakoztatásától számított 15 percen belül.

12 biztonságtechnikai megoldás a maximális védelem érdekében

A telefon töltése és használata közben a teljes biztonságot a Zenfone 4 Max 12 biztonsági ellenőrzési pontja biztosítja, például a hőmérséklet figyelemmel kísérése és a túlfeszültség-védelem. Az automatikus karbantartási beállítások az akkumulátor optimális működését biztosítják, így más okostelefonokhoz képest az élettartama akár a kétszerese is lehet. Az akkumulátor nagy kapacitásának köszönhetően a telefon más mobileszközök töltésére is használható.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,2" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
150,5 mm Kész!
Szélesség
73,3 mm Kész!
Mélység
8,73 mm Kész!
Súly
156 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 100 mAh Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
2 GB Kész!
Belső memória
16 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 425 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 308 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

ez dual simes vagy szimpla

Milyen szimkartyat fogad nekem micro sim van

Kérdések és válaszok: Asus Zenfone 4 Max ZC520KL fekete
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 Max ZC520KL fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 4 Max ZC520KL černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Max ZC520KL schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Max ZC520KL schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ