A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black
4,7 14 értékelés
Mobiltelefon - 5.2" IPS 1280x720, processzor Qualcomm Snapdragon 425 Quad Core 1.4GHz, RAM 3GB, belső memória 32GB, MicroSDXC akár 256GB, fényképező 13+5Mpx (F/2.0) + 8Mpx (F/2.2, GPS, 3G/4G, micro USB, Dual SIM (Nano SIM), ujjlenyomat olvasó, elem 4100mAh, Android 7.0 Nougat
Kód:  AST023b Termékszám:  90AX00H1-M00350 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black

telefon funkciók

150,5 mm

přední strana

73,3 mm-es

zadní strana

8,7 mm-es

Telefon súlya: 156 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

Átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 7.0

Operációs rendszer

Výdrž baterie

4100 mAh

Akkumulátor élettartam

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

150,5 × 73,3 × 8,7 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

13 + 8 + 5 Mpx

Kamera

Připojení

3G / LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

156 g

Telefon súlya

 

Készen áll elkapni a különleges pillanatokat

Az Asus ZenFone 4 Max ZC520KL okostelefon fekete kivitelben, vékony fém testben nem csak csúcsteljesítményt nyújt az igényes játékok és alkalmazások zökkenőmentes működéséhez, hanem egyúttal egy csodálatos IPS kijelzőt, kiváló minőségű szélesképernyős dupla kamerát és sok más fejlett technológiát. Megtalálod benne a gyors ujjlenyomat olvasót, vagy a nagy kapacitású 4100 mAh-os elemet, fejlett töltőrendszerrel. Az Android 7.0 ASUS ZenUI 4.0 operációs rendszer új átdolgozott kivitelt kínál sok hasznos alkalmazással és funkcióval, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.

Minőségi IPS kijelző ellenálló üveggel

A telefon elejét egy vékony kerettel szegélyezett, kiváló minőségű 5.2"-os IPS kijelző teszi teljessé, amely a HD felbontásnak köszönhetően kiváló színvisszaadást és gazdag kontrasztot biztosít minden szögben. A kijelző ellenálló Corning Gorilla Glass 2.5D védőüveggel van lefedve, amely tökéletes védelmet nyújt a karcolások és egyéb károk ellen.

Rögzítsd a világot teljes részletességben

A ZenFone 4 Max tökéletesen világos és éles fotókat készít köszönhetően a minőségi 13Mpx PixelMaster kamerával, kettős objektív optikával, amely nagy felbontást és késedelem mentes zársebességet tesz lehetővé. A széles f2.0 fényrekesz ideális a világosabb képekhez, még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Az elektronikus képstabilizátor (EIS) hatékonyan kiküszöböli a rázkódást, rezgést és egyéb nem kívánt mozgást, amelyet nem csak fényképezésnél, de videó rögzítésekor is értékelni fogsz.

Autofókusz fázisérzékelés alapján

A fejlett fázisérzékelő autofókusz rendszer hasonlít a DSLR kamerákban alkalmazott rendszerekhez, így pontosan és gyorsan élesíti be a tárgyakat. Ezért mindig elképesztő képeket kapsz, minimális zársebességgel, így nem lesz probléma a mozgó tárgyak beélesítése.


Örökítsd meg a világot teljes szélességben

A 120°-os széles látószögű kamera 200%-kal nagyobb látómezőt kínál, mint a hagyományos fényképezőgépek. Így több dolgot is megörökíthetsz egy képen, a készülék tehát tökéletes megoldás lehet tájképek és csoportképek készítésékor. A széles látószög még kényelmesebb lehetőséget nyújt a beltéri felvételek készítéshez, de panorámakép készítésekor is értékelni fogod.


Fejezd ki a stílusodat

A PixelMaster kamera 8 fényképezőgépes üzemmóddal rendelkezik, amelyek segítségével minden pillanat varázsát megragadhatod. Az auto üzemmód ötvözi a HDR technológiát, amely négyszeresre növeli a kamera dinamikus tartományát, és 400%-kal növeli a fényerőt. Az eredmény egyenletesen exponált fényképek, aprólékos árnyékolással és kiemelt részletességgel. A Super felbontás funkció több felvételt készít egyszerre, és ezeket összesíti egy hihetetlenül részletes 52Mpx-es képben.


Gyönyörű szelfi minden szituációban

A tökéletes szelfik készítéséhez a telefon 8Mpx-es elülső kamerával, Softlight LED vakuval és retusáló funkcióval rendelkezik. A Softlight vaku ideális fénymennyiséget biztosít a képekhez, így az elkészített szelfidnek finomabb megjelenése lesz élethű arckifejezéssel és fényes bőrrel. A retusáló mód automatikusan eltávolítja az apró bőrhibákat, egyensúlyozza az arc arányait és tökéletes szelfit készít.

Kiváló teljesítmény az alkalmazások futtatásához

Az ASUS ZenFone 4 Max kiváló teljesítményét és az alkalmazások zökkenőmentes működését a Qualcomm Snapdragon 425 négymagos processzor és a 3 GB-os operációs memória biztosítja. A tároláshoz 32 GB belső memória áll rendelkezésre, amely bővíthető microSD memóriakártyákkal. A kényelemről és az adatok maximális biztonságáról a telefon elején található ujjlenyomat olvasó gondoskodik, amely biztosítja, hogy a ZenFone 4 Max egy másodperc alatt feloldható legyen.

Intelligensebb és szebb felhasználói felület

A ZenUI Android 7.0 felhasználói felület legfrissebb verziója intuitívabb vezérlést, információ keresést, valamint a napi feladatok gyorsabb és egyszerűbb végrehajtását teszi lehetővé. Az új rendszer számos intelligens, automatikus funkciót biztosít, mint például a galéria vagy egy weboldal címkézése. A telefon használata így valóságos élménnyé válik!

Intelligens nagy kapacitású elem a tartós teljesítmény érdekében

Az energiát egy nagykapacitású li-pol elem biztosítja, amely hihetetlen, akár 4100 mAh-os kapacitást tesz lehetővé, így 31 órát telefonálhatsz, 101 órán keresztül hallgathatsz zenét vagy 21 órát keresgélhetsz az interneten. A ZenFone 4 Max egy sor olyan intelligens energiagazdálkodási technológiával rendelkezik, amely hatékonyan optimalizálja az akkumulátor élettartamát, maximális biztonságot és hosszú távú teljesítményt nyújt. A gyorstöltés funkcióval az elem 15 perc töltési idő után 2 órás telefonhívást tesz lehetővé.

12 biztonsági technológia a maximális védelem érdekében

A telefon töltése és használata közben a teljes biztonság érdekében a Zenfone 4 Max 12 biztonsági ellenőrző ponttal rendelkezik, beleértve a hőmérséklet monitorozását és a túlfeszültség-védelmet. Az automatikus karbantartási beállítások optimális üzemmódban hagyják az elemet, így az átlagos élettartam akár a kétszeresére is növekedhet a többi okostelefonhoz képest. Az elem nagy kapacitásának köszönhetően a telefon más mobiltelefon készülék töltésére is alkalmas.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ZenFone 4 Max ZC520KL Deepsea Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Max ZC520KL Deepsea Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ