Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL rózsaszín

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL rózsaszín
4,7 3 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" IPS 1280x720, Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core 1,4 GHz-es A53 processzor, RAM 4GB, belső memória 64GB, microSDXC akár 256 gigabájt, 16 megapixeles kamera + 20Mpx F / 2.0, GPS, A-GPS, Glonass, microUSB, LTE, Bluetooth 4.1 , Wi-Fi, ujjlenyomat-olvasó, 3000 mAh-s akkumulátor, Android 7.0 Nugát
Kód:  AST026d Termékszám:  ZD553KL-5I058WW Gyártó honlapja:

Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL rózsaszín

telefon funkciók

155,7 mm

Asus Zenfone 4 Selfie

75,9 mm-es

Asus Zenfone 4 Selfie

7,9 mm

Telefon súlya: 144 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Az operációs rendszer típusa

Android 7.0 Nugát

Výdrž baterie

Az akkumulátor élettartama

3000 mAh

MicroSim

SIM-kártya típusa

nano SIM

Rozměry

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé):

155,7 × 75,9 × 7,9 mm

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 + 20 MP

kamera

Připojení

4G / LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

Telefon súlya:

144 g

Tökéletes képek a kettős szelfi kamerának köszönhetően

 Az Asus ZenFone 4 Selfie okostelefonja az egy pár széles látószögű elülső kamerának köszönhetően tökéletes szelfi képek és csodálatos tájképek készítésére is alkalmas. Az így kapott képek rendkívül nagy élességben és szemet gyönyörködtető színekben pompáznak, még ha egészen sötét körülmények között is fotóz. Az Asus Selfie Master segítségével a tökéletességig fejlesztheti a szelfijeit a számos szépítő filternek és effekteknek hála. Mindez egy elegáns fém monolit házban érkezik rózsaszín kivitelben, ferde élekkel és lekerekített sarkokkal.

Lenyűgöző kijelző

A telefon elejét uralja az 5,5"-ös IPS kijelző vékony kerettel szegélyezve, amely a HD felbontásnak köszönhetően gyönyörű képeket készít kiváló színreprodukcióval és gazdag kontraszttal. A elkészített képek, videók és egyéb tartalmak tehát lélegzetelállítóan élénk színekben pompáznak majd, amelyek pontosan megfelelnek a valóságnak. A kijelzőt a tartós üvegből készült 2.5D Corning Gorilla Glass borítja, amelyek tökéletes védelmet nyújt a karcolások és az egyéb sérülések ellen.

Két kamera a legnagyobb szépség érdekében

A fő szelfi kamera a legmodernebb Sony Dual Pixel Image képérzékelővel van felszerelve, amely a maximum 20 megapixeles felbontásával gyönyörű képeket eredményez. Az f2.0-ás széles rekeszméret és az ASUS SuperPixel kiváló teljesítményt nyújt még gyenge fényviszonyok között is, így a fotók mindig csodálatosan tiszták és élénk színűek lesznek. A 120 °-os nagy látószögű kamera révén a képernyőn több ember is kényelmesen elfér egyszerre, ugyanígy alkalmas a széles táj és panorámaképek készítésére is. Emellett tárolhatja fényképeit professzionális RAW formátumban, majd később módosíthatja őket egy speciális szoftverrel. 

Autofókusz

A fejlett és részletes autofókusz rendszer fázisérzékelés segítségével utánozza a DSLR kamerákban használt rendszert, így képes pontosan és nagy sebességgel fókuszálni a tárgyakra. Ezért kaphat mindig hihetetlenül éles képeket minimális késleltetéssel, illetve a mozgó objektumokra való fókuszálás sem jelent majd problémát.



Több szépség, több szórakozás

A SelfieMaster szórakoztató alkalmazás lehetővé teszi, hogy különféle effektusok alkalmazásával szépítse az elkészített képeket. 10 funkció áll rendelkezésére, amelyek segítségével például kisimíthatja a ráncokat, eltávolítja a bőrhibákat vagy változtathat a bőr tónusán, stb. Legyen szó akár fényképkészítésről, videofelvételről vagy videohívás lefolytatásáról a barátaival, a SelfieMaster alkalmazás garancia arra, hogy mindig jól néz majd ki.


Fokozza a szépségét

A ZenFone 4 Selfie szoftver LED vakuval van felszerelve, hogy biztosítsa a képek készítésekor a szükséges mennyiségű fényt. A portréfotók készítésekor a beépített vaku finomít a bőr szerkezetén és segít a reális bőrszín elérésében. Ennek hála minden képen úgy néz majd ki, mint egy igazi sztár.

Gyönyörű szelfi minden fényviszonyban

A ZenFone 4 Selfie egy új ASUS SuperPixel kamerát tartalmaz, amely, összehasonlítva más okostelefonokkal, sokkal érzékenyebb a fényre, ezáltal pedig lehetővé teszi, hogy éjszaka vagy gyengén megvilágított környezetben is tiszta szelfi képeket készítsen. A Sony érzékelője egy 1,4µm pixel méretű érzékelővel és egy 1 / 2,55” méretű érzékelővel van felszerelve, amely az egyik legnagyobb érzékelő a mobil telefonok kameráit illetően. A nagyobb pixeles kamera növeli a kamera érzékenységét és csökkenti az elkészült kép szemcsézettségét amely a rossz látási viszonyokból fakad.

Hatékonyan erős, egyszerűen gyors

Az ASUS ZenFone 4 Selfie telefon csúcsteljesítménye és az alkalmazások gördülékeny lefutása a nyolc-magos Qualcomm Snapdragon 430 1,4 GHz-es frekvenciájú és 4 GB-os memóriájú processzor biztosítja. A telefon tárhelyéről a 64 gigabájt-os belső memória gondoskodik, amely egy maximális 256 gigabájtos kapacitású microSDXC memóriakártyával bővíthető. A tökéletes, minimális torzítású hangzásról az ötmágneses hangszórók gondoskodnak, amit az erőteljes NXP Smart AMP technológia hajt.

Hosszú akkumulátor-élettartam

A nagy teljesítményű 3000 mAh Li-pol akkumulátor gyors töltési technológiával gondoskodik a telefon teljesítményéről. Az elülső ujjlenyomat-érzékelő használatával nem csak kényelmesen oldhatja fel telefonját, hanem egyúttal biztonságosan rögzítheti adatait is a szeme előtt. Természetesen lehetősége van a nagysebességű mobil internet (LTE) és a beépített WiFi kapcsolatok használatára is azzal a lehetőséggel, hogy hotspotot hoz létre az internetes kapcsolatok megosztására más mobil eszközök között.

Okosabb és élvezhetőbb felhasználói felület

Az ASUS ZenUI 4.0 legújabb verzióját az Android 7.0-ra úgy tervezték, hogy intuitív vezérlést nyújtson, gyorsabbá tegye a napi feladatait és az információk keresését is. Az új légtervezéssel számos intelligens automatikus funkcióval érkezik, mint pl. egy arc címkézése egy képen vagy egy weboldal címkézése, így a telefon kezelése egy valóságos élménnyé válik.

 

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
155,7 mm Kész!
Szélesség
75,9 mm Kész!
Mélység
7,9 mm Kész!
Súly
144 g Kész!
Szín
Rózsaszín Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 430 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 505 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL rosa.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ