Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Gold

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Gold
5 1 értékelés
Mobiltelefon 5.5" AMOLED 1920x1080 processzor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2,0 GHz, RAM 4GB belső memória 64GB microSDXC akár 128 gigabájt, a kamera 24 + 5 megapixeles + 16Mpx, GPS, 3G / 4G, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, kártyafüggetlen, akkumulátor 3000mAh, Android 7,0 nugát
42 470 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  AST022d Termékszám:  90AZ01M4-M00430 Gyártó honlapja:
Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Gold 42 470 Ft Újszerű raktáron

Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Gold

Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Gold egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

155,7 mm

přední strana

75,9 mm-es

zadní strana

7,9 mm

Telefon tömege: 144 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

képernyő átló

Typ operačního systému

Android 7.0 Nugát

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

akkumulátor élettartama

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

155,7 × 75,9 × 7,9 mm

Telefon méretei (H x Sz x M)

Vnitřní paměť

64 GB

belső tárhely

Typ kamerau

16 + 24 + 5 Mpx

kamera

Připojení

4G / LTE

a leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

144 g

telefon tömege

Tökéletes képek a Dual selfie kamerával

Az Asus ZenFone 4 okostelefon széles látószögű előlapi kamerája lehetővé teszi a tökéletesebbnél tökéletesebb selfie képek és lenyűgöző tájképek készítését. Az eredmény rendkívül éles képek szemet gyönyörködtető színekkel, még gyenge fényviszonyok között is. Az Asus Selfie Master alkalmazás számos szépítő filtereket és effekteket kínál, hogy tovább csinosíthasd portréidat. Maga a telefon egy elegáns, monolit fémtestben érkezik, arany kivitelben, rendkívül vékony szegéllyel és lekerekített sarkokkal.

Prémium kijelző széles színválasztékkal

A telefon előlapját uralja a fényűző 5.5"-es, vékony kerettel rendelkező AMOLED kijelző, amely a Full HD felbontásnak köszönhetően kiváló képet kínál, lenyűgöző színvisszaadással és gazdag kontraszttal. A kijelző az NTSC színtér több mint 100%-át meghaladó színtartománnyal büszkélkedhet, így az élénk színek nem csak lélegzetelállítóak, de élethűek is. A kijelzőn egy Corning Gorilla Glass 2.5D található, amely tökéletes védelmet biztosít a karcolások és az egyéb típusú sérülések ellen.

Két kamera - szebb képek

A fő selfie kamera az első osztályú Sony IMX362 dupla pixeles képérzékelővel van felszerelve, amellyel szebbnél szebb képeket készíthetsz maximum 24 megapixeles felbontásban. A széles nyílású f1.8 objektívnek és az ASUS SuperPixel technológiának köszönhetően, képeid mindig letisztultak és élénkek lesznek még gyenge fényviszonyok mellett is. A 120°-os nagy látószögű kamerával kényelmesen készíthetsz képeket egyszerre sok emberről, illetve lehetővé teszi a széles tájképek és panorámaképek készítését is. Ha pedig azt szeretnéd, hogy kevesebb helyet foglaljanak el, akkor lementheted képeidet RAW formátumban és utána megszerkesztheted őket a speciális szerkesztő szoftverrel.

Automatikus fókuszálás

A fejlett fázisérzékelő autofókusz rendszer a DSLR fényképezőgépekben használt rendszer működését utánozza, így precízen fókuszál a tárgyakra nagy sebesség mellett is. Ennek eredményeként lesznek képeid hihetetlenül élesek minimális késleltetéssel, és így a mozgó tárgyakra való fókuszálás se fog problémát jelenteni.


Oszd meg a felejthetetlen pillanatokat 4K felbontásban

A Sony IMX362 és az ASUS SuperPixel Engine képérzékelő lehetővé teszi az elképesztő selfie videók készítését lenyűgöző 4K UHD (3840 x 2160 pixel) felbontásban. Ennek köszönhetően videóid mindig élénkebbek és élethűbbek lesznek, még hihetetlenebb részlet gazdagsággal. A 3 tengelyes, elektromos képstabilizátor biztosítja a felvételek tökéletes élességét, minimális bemozgással.


Több szépség, több szórakozás

A szórakoztató SelfieMaster alkalmazás különböző effektjeivel tovább tökéletesítheted képeidet. A 10 különböző szűrő lehetővé teszi a ráncok kisimítását, a bőrhibák eltüntetését, a bőrszín kihangsúlyozását, stb. Akár fotózol, felvételeket készítesz vagy videohívásban vagy barátaiddal, a SelfieMaster garantálja, hogy mindig a legszebb oldaladat fogod mutatni.


Tűnj ki szépségeddel

A ZenFone 4 Selfie Pro fel van szerelve egy LED vaku szoftverrel, amely pont annyi fényt biztosít képeidnek amennyire szükségük van. Portré készítése közben, a beépített vaku látszatra puhítja a bőr szerkezetét az élethűbb bőrtónus elérése érdekében. Így az összes képeden világsztárként fogsz tündökölni.

Gyönyörű szelfi bármilyen fényviszony mellett

A ZenFone 4 Selfie Pro az új ASUS SuperPixel kamerával rendelkezik, amely sokkal érzékenyebb a fényre mint a többi okostelefon, lehetővé téve a világos önarcképek készítését éjszaka vagy gyengén megvilágított környezetben. A Sony IMX362 képérzékelő 1.4µm pixellel és 1/2,55" szenzor mérettel rendelkezik, amely az egyik legnagyobb kamera a mobiltelefonok között. A nagyobb pixelek megnövelik a kamera érzékenységét és csökkentik a szemcsézettséget a rossz látási viszonyok között készült képeken.

Erőteljes, könnyű, gyors

Az ASUS ZenFone 4 Selfie Pro első osztályú teljesítménye és az alkalmazások sima futtatása a Qualcomm Snapdragon 625 nyolc magos processzornak köszönhető, 2.0 GHz-val és 4 GB-os memóriával. Tárhelyként, a telefon egy 64 GB-os belső memóriával rendelkezik, amely akár 128 GB maximális kapacitásig is kibővíthető egy MicroSDXC memóriakártyával. A tökéletes hangzásért az NXP Smart AMP által működtetett, 5 mágnessel rendelkező hangszóró a felelős, amely biztosítja a minimális torzítást.

Hosszú akkumulátor élettartam

A nagyteljesítményű 3000 mAh Li-pol akkumulátor, gyors töltési technológiával felszerelve, kézben tartja a telefon működését. Az elülső ujjlenyomat olvasót használva, nem csak kényelmesen indíthatod el telefonodat, de akár adataidat is levédheted a szemed láttára. Természetesen, a telefon támogatja a nagy sebességű mobilinternetet (LTE) és a beépített WiFi-t, amellyel lehetőséged van hotspot-ot létrehozni, hogy megoszthasd az internetedet más mobiltelefonok között is.

Intelligensebb és szebb felhasználói felület

Az ASUS ZenUI 4.0 legújabb verziója Android 7.0 számára biztosítja az intuitív vezérlést, hogy könnyebben láthasd el napi teendőidet vagy gyorsabban kereshess információkat valamiről. A telefon irányítása még élvezetesebb lesz, hála az új designnak és az olyan intelligens, automatikus funkcióknak, mint az arcfelismerés a galériában vagy a honlapok elmentése.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió, OTG Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
154 mm Kész!
Szélesség
74,83 mm Kész!
Mélység
6,85 mm Kész!
Súly
147 g Kész!
Szín
Aranyszínű Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
2 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
24 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Második elülső kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 048 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!
Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Tok Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 Selfie Pro ZD552KL Metal/Gold
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ