Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus Zenfone 4 ZE554KL Black

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 ZE554KL Black
5 4 értékelés
Mobiltelefon 5.5 „IPS 1920x1080 processzor Qualcomm Snapdragon 630 négymagos 2,2 GHz-es négymagos 1,9 GHz, RAM 4 GB belső memória 64GB microSDXC akár 128 gigabájt, a kamera 12 + 8MP + 8MP, GPS, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, 3300mAh akkumulátor, Android 7.0 Nugát
A telefon szoftvere magyar nyelvű
116 610 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  AST021b Termékszám:  90AZ01K1-M01410 Gyártó honlapja:
Asus Zenfone 4 ZE554KL Black 116 610 Ft Újszerű raktáron

Asus Zenfone 4 ZE554KL Black

Kedvezmény
Asus Zenfone 4 ZE554KL Black egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

155,4 mm

Přední strana

75,2 mm

Zadní strana

7,7 mm

Telefon tömege: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

Kijelző

Typ operačního systému

Android 7.0

Operációs rendszer

Výdrž baterie

3300 mAh

Akkumulátor

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típus

Rozměry

155,4 × 75,2 × 7,7 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 8MP

Kamera

Připojení

4G / LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

165 g

Tömeg

A részletesebb és világosabb kép érdekében a világodról

A Luxus Smartphone Asus ZenFone 4 egy elegáns, stílusos fekete designban és fémtestben nyújtja a csúcsteljesítményt és még a legigényesebb játékokat és alkalmazásokat is könnyedén futtatja. Található még benne Super IPS + kijelző, kiváló minőségű dual-screen kamera és sok más fejlett technológia. Ezen kívül a telefonon található egy ultragyors ujjlenyomat olvasó és dual hangszóró. Az Android 7.0 ASUS ZenUI 4.0 operációs rendszer egy új igényes kialakítású rendszer, ami sok hasznos alkalmazást és funkciót kínál, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.

Prémium kijelző automatikus színhangolással

 A Full HD felbontás biztosítja a  5.5 „Super IPS + thin-frame kijelzőt, a remek képminőségről, a kifogástalan színekről és gazdag kontrasztról. A környezeti fényérzékelő és az ASUS Splendid technológia folyamatosan beállítja a színhőmérsékletet a környezeti megvilágításnak megfelelően, természetes és kényelmes megtekintési élményért vagy filmnézésért. A kijelzőt Corning Gorilla Glass 2.5D borítja, amely tökéletes védelmet nyújt a karcolásokkal és az egyéb károkkal szemben.

5x tisztább és fényesebb fotók

A fényképezőgép fejlett 12Mp-es dual kamerával rendelkezik és széles látószögű objektívvel ami, 120 °-os látómezőt biztosít.ZenFone 4 az első okostelefon a piacon, amely három csúcsminőségű Sony képérzékelőt tartalmaz. Köszönhetően az ASUS SuperPixel Engine-nek, akár 5-ször fényesebb képeket készíthetsz vele gyenge fényviszonyok mellett. A tisztább és világosabb képek érdekében a telefon 4-tengelyes optikai kép-stabilizátorral (OIS) rendelkezik, amely lassabb zársebességgel készít felvételeket minimális elmosódással.

Tökéletes képek minden helyzetben

A 6-elemes lencse 5x több fényt képes fényképezni. Fényesebb, élesebb és realisztikusabb fotók készítésére képes gyenge fényviszonyok között, vagy olyan helyzetekben, amikor a fény nem túl ideális irányba mutat. A Portrait mód automatikusan olyan gyenge mélységélesség-effektust hoz létre, amely ideális a tökéletes portrék készítéséhez.


Természetes szín, elképesztő részletességgel

Biztos neked is volt már olyan élményed, amikor készítettél egy gyönyörű képet, de a színek nem igazán feleltek meg a valóságnak a végén. A legtöbb mobil kamera hibáját az ASUS korrigálja. A ZenFone 4 fel van szerelve egy fejlett RGB színkorrekció technológiával, amely felismeri a fényt, és automatikusan beállítja a színeket, hogy az eredmény a lehető legtermészetesebb legyen. Így a fotóid gyönyörűen telítettek lesznek.



Érzékelő kettős pixel

A Dual Pixel képérzékelő két-pixeles kétfázisú érzékelési területet oszt meg, amelyek felismerik a tárgy mozgását, a fénysugarak közötti változások elemzésével. Az érzékelőben található több mint 12 millió pixel ezt a feladatot végzi egyidejűleg. Ennek köszönhetően a fázisérzékelő rendszer pontosan fókuszál, még gyenge fényviszonyok között is.



Gyönyörű szelfik

Az elülső 8Mp-es kamera gyorsfókuszú automatikus fókuszérzékelést és Sony IMX362 képérzékelőt is tartalmaz ASUS SuperPixel technológiával, amely a fényérzékenységet a duplájára növeli és csökkenti a zajt, így mindig tökéletes szelfit készíthetsz. Ezen felül, a SelfieMaster funkciónak köszönhetően rengeteg effekt van, hogy feljavítsd szelfid minőségét, vagy éppen kisimítsd a bőröd videó-hívás közben.

Kézi üzemmód a profiknak

Az automatikus üzemmód mellett az opcionális Pro mód kézi kamera vezérlőkkel is elérhető, így tökéletesen szabályozhatod a képeid. Könnyen beállíthatod a zársebességet, a fehéregyensúlyt, az expozíciós értéket és az ISO értéket. Elmentheted a képeid a nyers (RAW) formátumban, hogy beállításaid teljes irányítás alatt tartsd.
A kézi funkciók mellett számos kreatív mód és effekt van, amelyek segítenek neked a fényképek élesítésében és valóban professzionális eredményeket érhetsz el.

Csúcsteljesítmény a nagyigényű alkalmazásokhoz

A quad-core Qualcomm Snapdragon 630 processzor és 4 GB memória nagyszerű teljesítményt nyújtanak és az alkalmazások tökéletes futtatását biztosítják. A telefonban  64 GB-os belső memória van beépítve, amely bővíthető microSD kártyával. A telefon dual stereo hangszórói alacsony torzítású hangot adnak, még nagy hangerő mellett is. A minőségi zajszűrő mikrofonok hatékonyan távolítják el a nem kívánt környező zajokat a legjobb hívásminőség érdekében és a tiszta hangért videó-rögzítés közben.

Nagy sebességű mobilinternet

Az ASUS ZenFone 4 támogatja a gyors 3CA Cat 12/13 LTE Advanced hálózatokat 3 csatornás aggregációval akár 600Mbps letöltési sebességgel. Támogatja a kétcsatornás Wi-Fi 802.11ac 2x2-es MIMO konfigurációt a rendkívül gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolat érdekében. A Wi-Fi hotspot segítségével képes lesz megosztani a kapcsolatát más mobil eszközzel.

Gyorsabb töltés, hosszabb akkumulátor-élettartam

A telefont egy 3300mAh nagy kapacitású li-pol akkumulátor biztosítja, amely akár 23 nap készenléti időt biztosít a 4G hálózatban. Köszönhetően az ASUS BoostMaster technológiának, a telefon elképesztő gyorsan tölt fel. A telefonhoz tartozó adapterrel, 4 órányi beszélgetési időt érhet el, mindössze 5 percnyi töltéssel. Természetesen biztonsági funkciók vannak telepítve, hogy megvédjék a telefont a töltés során okozott lehetséges károktól.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
155,4 mm Kész!
Szélesség
75,2 mm Kész!
Mélység
7,5 mm Kész!
Súly
165 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 300 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 630 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 508 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 ZE554KL Black
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ