Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Asus Zenfone 4 ZE554KL - Fehér

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 ZE554KL - Fehér
5 4 értékelés
Mobiltelefon - 5,5" IPS kijelző1920x1080 felbontással, Qualcomm Snapdragon 630 négymagos 2,2 GHz-es négymagos 1,9 GHz processzor, 4 GB RAM, 64GB belső memória, microSDXC akár 128 GB-ig, 12 + 8MP + 8MP kamera, GPS, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, 3300mAh akkumulátor, Android 7.0 Nougat
Kód:  AST021d Termékszám:  90AZ01K5-M01420 Gyártó honlapja:

Asus Zenfone 4 ZE554KL - Fehér

A telefon funkciói

155,4 mm

přední strana

75,2 mm

zadní strana

7,7 mm

Telefon súlya: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

Képátló

Typ operačního systému

Android 7.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3300 mAh

Az akkumulátor élettartam

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

155,4 × 75,2 × 7,7 mm

Telefon méretei (H × M × M)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 8 Mpx

Kamera

Připojení

4G / LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSD

Memóriakártya slot

Váha

165 g

A telefon súlya

Részletesebb és világosabb képet nyújt a világról

A karcsú, stílusos, fehér Asus ZenFone 4 vékony fém kialakítása nemcsak a legigényesebb játékok és alkalmazások zökkenőmentes működéséhez nyújt megfelelő csúcsminőségű teljesítményt, de a csodálatos SUPER IPS + kijelző, a kiváló minőségű kettős kamerarendszer és számos fejlett technológiai megoldás is elérhető. Található rajta többek között ujjlenyomat olvasó és dupla hangszóró is. Az Android 7.0 operációs rendszerrel az ASUS ZenUI 4.0 új kifinomult dizájnt kínál sok hasznos alkalmazással és funkcióval a mindennapi élet megkönnyítésére.

Prémium kijelző automata színhangolással

A telefon elejét egy luxus 5,5” Super IPS + síkképernyős kijelző uralja, amely kiváló Full HD felbontást biztosít tökéletes színvisszaadással és gazdag kontraszttal. A környezeti fényérzékelő és az ASUS Splendid technológia folyamatosan beállítja a színhőmérsékletet a környezeti megvilágításnak megfelelően, így természetes és kényelmes megtekintési élményt és filmnézést biztosít. A kijelzőt Corning Gorilla Glass 2.5D védi, amely tökéletes védelmet nyújt a karcolások és egyéb sérülések ellen.

5x tisztább és világosabb fotók

A telefon fejlett 12Mpxes kettős kamerarendszerrel rendelkezik, széles látószögű objektívvel és 120°-os látómezővel. ZenFone 4 az első olyan okostelefon a piacon, amely három csúcsminőségű Sony képérzékelőt tartalmaz, és az ASUS SuperPixel Engine segítségével akár 5-ször világosabb fotókat is készíthetsz kevés fény mellett. A fényesebb és világosabb képek készítése érdekében a telefon 4-tengelyes optikai képstabilizátorral (OIS) rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy lassabb zársebességet készíts fotókat minimális elmosódással.

Tökéletes képek minden helyzetben

A hattagú lencsének köszönhetően ötször több fény érheti a kamera érzékelőjét, ami élesebb, valósághű fotók készítését teszi lehetővé rossz fényviszonyok mellett, vagy olyankor is, amikor a fény nem a megfelelő szögből érkezik. A Portrait mód automatikusan olyan gyenge mélységélesség-effektust hoz létre, amely ideális a tökéletes portrék készítéséhez.



Természetes színek, hihetetlen részletek

Biztos neked is volt már olyan élményben részed, amikor készítettél egy gyönyörű képet, de a színek nem igazán feleltek meg a valóságnak végül. A legtöbb mobil kamera hibáját az ASUS korrigálja. A ZenFone 4 készüléket egy fejlett RGB színkorrekció technológiával szerelték fel, amely érzékeli a fény típusát, és automatikusan beállítja a színeket, hogy az eredmény a lehető legtermészetesebb legyen. Így a fotóid gyönyörűen telítettek és valósághűek lesznek.



Kettős képpont-érzékelő

A kettős képpont-érzékelő két fázisú érzékelési területre osztja fel az egyes képpontokat, amelyek felismerik a tárgy mozgását, a fénysugarak közötti változások elemzésével. Az érzékelőben található több mint 12 millió pixel ezt a feladatot végzi egyidejűleg. Ennek köszönhetően a fázisérzékelő rendszer pontosan fókuszál, még gyenge fényviszonyok között is.



Gyönyörű selfiek minden helyzetben

A 8Mp-es első kamera gyorsfókuszú automatikus fókuszérzékelést és Sony IMX362 képérzékelőt is tartalmaz ASUS SuperPixel technológiával, amely a fényérzékenységet a duplájára növeli és csökkenti a zajt, így mindig tökéletes szelfit készíthetsz. Ezen felül, a SelfieMaster funkciónak köszönhetően rengeteg effekt van, hogy feljavítsd szelfid minőségét, vagy éppen kisimítsd a bőröd videó-hívás közben.

Kézi üzemmód a professzionális fotózáshoz

Az automatikus üzemmód mellett az opcionális Pro mód kézi kamera vezérlőkkel is elérhető, így tökéletesen szabályozhatod a képeid. Könnyen beállíthatod a zársebességet, a fehéregyensúlyt, az expozíciós értéket és az ISO értéket. Elmentheted a képeid a nyers (RAW) formátumban, hogy beállításaid teljes mértékben ellenőrizhesd. A kézi funkciók mellett számos kreatív mód és effekt van, amelyek segítenek neked a fényképek élesítésében és valóban professzionális eredményeket érhetsz el.

Csúcsteljesítmény az igényes alkalmazásokhoz

A quad-core Qualcomm Snapdragon 630 processzor és 4 GB memória nagyszerű teljesítményt nyújtanak és az alkalmazások tökéletes futtatását biztosítják. A telefonban 64 GB-os belső memória van beépítve, amely bővíthető microSD kártyával. A telefon dual stereo hangszórói alacsony torzítású hangot adnak, még nagy hangerő mellett is. A minőségi zajszűrő mikrofonok hatékonyan távolítják el a nem kívánt környező zajokat a legjobb hívásminőség érdekében és a tiszta hangért videó-rögzítés közben.

Nagy sebességű mobilinternet

Az ASUS ZenFone 4 támogatja a gyors 3CA Cat 12/13 LTE Advanced hálózatokat 3 csatornás aggregációval akár 600Mbps letöltési sebességgel. Támogatja a kétcsatornás Wi-Fi 802.11ac 2x2-es MIMO konfigurációt a rendkívül gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolat érdekében. A Wi-Fi hotspot segítségével az internet kapcsolatot más mobil eszközzel is megoszthatod.

Gyorsabb töltés, hosszabb akkumulátor élettartam

A telefon egy 3300mAh nagy kapacitású lítium-polimer akkumulátort kapott, amely akár 23 nap készenléti időt is biztosít a 4G hálózatban. Az ASUS BoostMaster technológiának köszönhetően a telefon rendkívül gyorsan tölt fel. A telefonhoz tartozó adapterrel 4 órányi beszélgetési időt tesz lehetővé mindössze 5 percnyi töltéssel. Természetesen biztonsági funkciókat is telepítettek, hogy megvédjék a telefont a töltés során keletkező lehetséges károktól.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
155,4 mm Kész!
Szélesség
75,2 mm Kész!
Mélység
7,5 mm Kész!
Súly
165 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 300 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 7.0 Nougat Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 ZE554KL - Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 4 ZE554KL White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Zenfone 4 ZE554KL White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 ZE554KL Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 ZE554KL Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ