Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Asus Zenfone 4 ZE554KL - Zöld

Termékkatalógus
Asus Zenfone 4 ZE554KL - Zöld
5 4 értékelés
Mobiltelefon 5.5 „IPS 1920x1080 processzor Qualcomm Snapdragon 630 négymagos 2,2 GHz-es négymagos 1,9 GHz, RAM 4 GB belső memória 64GB microSDXC akár 128 gigabájt, a kamera 12 + 8MP + 8MP, GPS, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, 3300mAh akkumulátor, Android 7.0 Nugát
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Kód:  AST021c Termékszám:  90AZ01K4-M01490 Gyártó honlapja:

Asus Zenfone 4 ZE554KL - Zöld

telefon funkciók

155,4 mm

přední strana

75,2 mm

zadní část

7,7 mm

Telefon tömege: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.5"

Átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 7.0

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3300 mAh

Akkumulátor élettartama

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

155,4 × 75,2 × 7,7 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 8 Megapixel

Kamera

Připojení

4G / LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

Memóriakártya-nyílás

Váha

165 g

Telefon tömege

A kristálytiszta és precíz részletekért

Az Asus Zenfone 4 SUPER IPS-szel, remek kijelzővel, kettős kamerával és még számos olyan fejlett technológiával rendelkezik, amely még a legigényesebb alkalmazásokat is könnyedén és gond nélkül futtatja. Az ultra-gyors ujjlenyomat-leolvasó, kettős hangszóró, és a kiváló Andriod OS 7.0 ZenUI 4.0 operációs rendszer zökkenőmentes, könnyen kezelhető működést biztosít, mindezt egy elegáns, stílusos vázban.

Premium kijelző automatikus színhangolással

A telefon előlapján egy lenyűgöző 5.5"-os Super IPS + vékony-keretű kijelző található, mely hihetetlen képfelbontást, kimagasló színárnyalatokat és gazdag árnyékolást, kontrasztot kölcsönöz. Mindezt remek, Full HD felbontásban. A környezeti fényérzékelő szenzor és az ASUS Splendid rendszere folyamatosan állítja a színárnyalatokat a köryezeti fényeknek megfelelően. Ennek köszönhetően, Önnek mindig egy rendkívül természetes képnézési, szörfözési vagy játékélményben lesz része. A kijelző egy Corning Gorilla 2.5D üveggel van fedve, amely széleskörű védelmet nyújt a karcolások és egyéb károk ellen.

5x fényesebb, kristálytiszta fotók

A telefon fejlett, 12 megapixeles kettős kamerával, nagy látószögű objektívvel, illetve 120 °-os látómezővel rendelkezik. A ZenFone 4 az első okostelefon a piacon, amely három csúcsminőségű Sony képérzékelőt tartalmaz. Emellett az ASUS SuperPixel Engine segítségével akár 5-ször fényesebb fotókat is lehet vele készíteni, akár gyenge fényviszonyok mellett is. A fényesebb és világosabb képekhez a telefon 4-tengelyes optikai képstabilizátort (OIS) alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a kép lassabb zársebességgel és minimális elmosódással készüljön.

Tökéletes képek minden helyzetben

A 6 elemes lencse ötszörös fénykibocsátást biztosít a világosabb, élesebb, reálisabb fotók készítéséhez, kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett, és kevésbé ideális körülmények között is. A Portré mód automatikusan kölcsönöz egy finom mélységet a képnek, amely tökéletes alap lehet portréfotókhoz.



Természetes színek, elképesztő részletesség

Elkészíti a tökéletes képet, megnézi a kijelzőn és rájön, hogy valami nem stimmel. A ZenFone 4 fejlett RGB színkorrekciós technológiával rendelkezik, amely érzékeli a fény típusát és ehhez mérten automatikusan beállítja a színeket, hogy az eredmény a lehető legtermészetesebb legyen. Mostantól fényképei a valós színeket, így a tényleges valóságot ábrázolhatják.


Kettős képpont-érzékelő

A kettős képpont-érzékelő két fázisú érzékelési területre osztja fel az egyes képpontokat (pixeleket). Az érzékelő felismeri a tárgy mozgását a fénysugarak közötti változások elemzésével. Az érzékelőnek több mint 12 millió képpontja van működésben a feladat végrehajtása során, ugyanakkor képes a tökéletes fotók biztosítására, még rettenetes fényviszonyok mellett is.


Gyönyörű szelfik minden helyzetben

Még az előlapi 8 megapixeles kamera is gyors fázisú autofókuszt és Sony IMX362 képérzékelő rendszert tartalmaz, ASUS SuperPixel technológiával, amely kétszeresére csökkenti a képek fényérzékenységét, csökkenti a zajszintet, így Ön mindig tökéletes szelfiket készíthet. A SelfieMaster funkció sok effektet adhat képeihez. Továbbá, lehetősége van az árnyékok és a színek valós idejű módosításához, akár videohívások során is.

Kézi üzemmód profi képekhez

Az automatikus mód mellett, az opcionális Pro mód lehetővé teszi a teljes körű irányítást a képek felett. Állítsa be a záridőt, a fehéregyensúlyt, az expozíciós és az ISO értéket. A fényképeket RAW formátumban mentheti, így a beállításokat teljes körűen felügyelete alatt tarthatja. A kézi funkciók mellett számos kreatív mód és effekt áll rendelkezésére, amelyek segíthetnek a fényképek élesítésében és a valódi professzionális eredmények elérésében.

Kiváló teljesítmény igényesebb alkalmazások futtatása során is

A hihetetlen négymagos Qualcomm Snapdragon 630 processzor és 4 GB memória-teljesítmény biztosítja az alkalmazások zökkenőmentes futását, gyorsabb betöltési idejét és gyors újraindítását. A tároláshoz 64 GB belső tárhely áll rendelkezésére, amely bővíthető microSD memóriakártyával. A kiváló hangot két sztereó hangszóró biztosítja, amely alacsony torzítású hangzást kölcsönöz még nagy hangerő mellett is. A minőségi zajcsökkentő mikrofonok hatékonyan kiküszöbölik a nemkívánatos környezeti hangokat, így kitűnő hangminőséget és tiszta hangzást biztosítanak videofelvétel rögzítésekor.

Nagy sebességű mobilinternet

Az ASUS ZenFone 4 támogatja a gyors 3CA Cat 12/13 LTE Advanced hálózatokat, 3 csatornás aggregációval és akár 600 MB / sec letöltési sebességgel. Támogatja emellett a kétsávos Wi-Fi 802.11ac 2x2-es MIMO konfigurációját az ultragyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolatokhoz. A Wi-Fi hotspot segítségével képes lesz megosztani a kapcsolatokat más mobileszközökkel is.

Gyorsabb töltés, hosszabb akkumulátor-élettartam

A tápegységet 3300mAh nagy teljesítményű akkumulátor táplálja, amely akár 23 nap készenléti időt biztosít 4G hálózatban. Az ASUS BoostMaster technológiának köszönhetően a telefon hihetetlen sebességgel tölt. A mellékelt adapterrel 4 órányi beszélgetési időt kaphat mindössze öt perc töltés után. Vannak védelmi funkciók is, amelyek megvédik telefonját a töltés során okozott esetleges károktól.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,5" Kész!
Kijelző felbontása
1920 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
155,4 mm Kész!
Szélesség
75,2 mm Kész!
Mélység
7,5 mm Kész!
Súly
165 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 300 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB Kész!
Belső memória
64 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 630 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 508 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Tok Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 4 ZE554KL - Zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 4 ZE554KL Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ZenFone 4 ZE554KL Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 ZE554KL Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 4 ZE554KL Green.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ