Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS Zenfone 5z ZS620KL

Termékkatalógus
ASUS Zenfone 5z ZS620KL
4,9 26 értékelés
Mobiltelefon - 6,2"-es kijelző, 2246 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 845 processzor, 8 GB RAM, akár 2000 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2), hátlapi kamera, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, 3300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8,0 Oreo,
Kód:  AST030ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Zenfone 5z ZS620KL

A telefon jellemzői

70 mm

ASUS Zenfone 5z, displej

70 mm

ASUS Zenfone 5z, zadní strana

8,2 mm

A telefon tömege: 155 g

Úhlopříčka displeje

6,2"

képernyő átló

Typ operačního systému

Android 8 Oreo

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3300 mAh

akkumulátor kapacitás

MicroSim

Dual Nano SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

76 × 153 × 7,9 mm

telefon méretei (szélesség × magasság × vastagság)

Vnitřní paměť

128/256 GB

belső memória

Typ kamerau

12 + 12 + 8 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC akár 400 GB

memóriakártya-nyílás

Váha

155 g

telefon tömege

Az ASUS Zenfone 5z keret nélküli csúcsragadozó

Az ASUS Zenfone 5z ZS620KL mobiltelefont úgy tervezték, hogy már első pillantásra megbűvöl. A lehető legjobb anyagokat kombinálja a tökéletesen pontos kidolgozással. A látványos 2,5D képernyő maximális luxus megjelenést ad az egész telefonnak. Örömet szerez a keret nélküli kijelzők vagy üvegfelületek minden rajongójának.

Zenfone 5z, az ASUS legjobb okostelefonja

A 2018-as MWC kiállításon az ASUS Zenfone 5z ZS620KL heves visszhangot váltott ki. Az ASUS ugyanis nagy, 6,2" méretű Full HD+ kijelzővel jelentkezett, amely Super IPS képalkotási technológiát használ. A vertikálisan elhelyezett kettős kamera az első tapasztalatok szerint kiváló eredményeket produkál, és kifejezetten veszélyezteti a sokkal drágább versenytársakat.


Csúcsminőségű kamera

A Zenfone 5z hátlapi dupla kamerával rendelkezik, 12 Mpx + 12 Mpx (f/1,8) elrendezésben. Konkrétan, Sony IMX363 chippel működik.

ASUS Zenfone 5

Az ASUS Zenfone 5z tökéletes képminőséget biztosít

Az ASUS Zenfone 5 újdonsággal jelentkezett - mesterséges intelligencia működik a fényképezőgépben. A kamera elemzi a környezetet vagy a fotózott tárgyat, és ehhez igazítja a fényképezőgép beállításait. Egyszerűen válaszd az intelligens kamera opciót, és a Zenfone az étel- és portréfotózás mellett azt is képes felismerni, hogy egy éjszakai jelenetet, a havat vagy épp négylábú kedvencedet fényképezed.

Erős Snapdragon processzor

A telefont nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 processzor hajtja, amely korszerű mesterséges intelligenciára támaszkodik. Teljesítményével a laptopok egész sorát múlja felül. Nem roppan össze a sok, egyszerre futó alkalmazás nyomása alatt sem. Természetesen modern Android 8.0 Oreo operációs rendszerrel és ZenUI 5.0 grafikus technológiával rendelkezik.

ASUS Zenfone 5, nabíjení

Gyors töltés

Az ASUS BoostMaster technológia USB-C csatlakozó segítségével gondoskodik a rekord rövid töltésidőről. A töltés azonban intelligens érzékelők felügyelete alatt történik, amelyek az akkumulátor elöregedési folyamatát jelentősen lelassítják.


Csodás kijelző, akár 550 nit fényerővel

Az egészen lenyűgöző Super IPS kijelző az előlap 90%-át foglalja el. Gigantikus, 6,2" képátlóval rendelkezik, de egy hagyományos méretű, 5,5"-es készülékházban helyezkedik el. A teljes képernyős kijelző a tetején elegáns, kicsi, belógó nyelv van, amely azonban intelligensen eltűnik a médiafájlok lejátszása közben. 

ZeniMoji

Hozz létre aranyos avatárokat a saját arckifejezéseidből. Ezeket a ZeniMoji-kat használhatod videobeszélgetés vagy chatelés közben.

ASUS Zenfone 5, ZeniMoji

Intelligens csengőhang

Az ASUS Zenfone 5z telefon biztosítja, hogy soha ne hagyd ki a fontos hívásokat, üzeneteket vagy egyéb értesítéseket. A környezettől függően képes beállítani a csengetés hangerejét, amely így igazodik a környező zajszinthez.


ASUS Zenfone 5, odemykání

Az arcod a jelszavad

A Zenfone 5z feloldása könnyebb, mint az előző sorozaté. Az elengedhetetlen ujjlenyomat azonosítás mellett használhatod az arcodat is. Ez az új funkció különösen akkor hasznos, ha nedves az ujjad, vagy kesztyű van rajtad.

Hatékony audio hardver

Az ASUS Zenfone 5z kettős hangszórókkal rendelkezik, amelyek csúcs hangminőséget biztosítanak. A Hi-Res Audio támogatás mellett a DTS Headphone-X is rendelkezésre áll, amely 7.1 csatornás virtuális surround hangzást biztosít a fejhallgatóban, a 3,5 mm-es csatlakozón keresztül. A jobb tervezésnek köszönhetően a hangszórók 36%-kal nagyobbak, mint az előző generációban.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Zenfone 5z ZS620KL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 5z ZS620KL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenFone 5z ZS620KL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 5z ZS620KL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 5z ZS620KL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ