30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus Zenfone 7 Pro fehér

Termékkatalógus
Asus Zenfone 7 Pro fehér
4,7 15 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es kijelző, 2400 × 1080, 90Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 865+ processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, akár 2000 GB kapacitású Micro SD, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), forgó, hátlapi kamera, optikai zoommal, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 30W, fordított töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  AST043b1 Termékszám:  90AI0022-M00170 Gyártó honlapja:

Asus Zenfone 7 Pro fehér

A telefon funkciói

165,08 mm

Asus Zenfone 7 Pro

77,28 mm

Asus Zenfone 7 Pro

9,6 mm

Telefon tömege: 230 g

Képernyőátló

6,67"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor-kapacitás

5000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

77,28 × 165,08 × 9,6 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

256 GB

belső memória

kamera típusa

64 + 8 + 12 Mpx

kamera

kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

Mikro-SD 2 TB-ig

memóriakártya-nyílás

tömeg

230 g

a telefon tömege

ASUS ZenFone 7 Pro hármas forgatható kamerával

Ez biztosan kelendő lesz! A régóta várt ASUS ZenFone 7 Pro végre itt van és egy szokatlan kamera-megoldással érkezik. A készülék kamerája egy különleges dönthető mechanizmusra épül. Ennek köszönhetően használhatod a fotózáshoz a kivételesen magas minőségű háromszoros kamerarendszert, azonban szelfiket is készíthetsz vagy videohívásokat is bonyolíthatsz a segítségével. Összességében az ASUS ZenFone 7 Pro egy prémium készülék ütős teljesítménnyel.

6,67"

Nagy képernyő, alkalmas a filmnézéshez.

64 Mpx

Minőségi Sony IMX686 érzékelő

5000 mAh

Kiváló üzemidő egyetlen töltéssel.

Android 10

Operációs rendszer verziója.


90 Hz-es, szinte keret nélküli kijelző

A készülék előlapját egy nagy, 6,67"-es AMOLED kijelző foglalja el, amelyet egyetlen kivágás sem zavar meg. Emellett az ASUS ZenFone 7 Pro mobiltelefon 90 Hz-es frissítési frekvenciával dolgozik, ez jelenleg az abszolút trend. A kijelzőt a filmgyártás alkotta DCI-P3 színskála 110 %-os lefedettsége és HDR10+ támogatás jellemzi a valósághű színekért és részletgazdag képvilágért. A magas, 700 nites fényerejű kijelző bármilyen fényviszonyok között jól olvasható, a DC Dimming technológia pedig csökkenti az ASUS ZenFone 7 Pro kijelzőjének villódzását kedvezőtlen fényviszonyok között.

ZenFone 7 Pro jelentősen továbbfejlesztett kamerával

Az ASUS ZenFone 7 Pro fő kamerája egy 64 Mpx-es csúcs-modern Sony IMX686 érzékelőt alkalmaz Quad Bayer technológiával, utóbbinak magas a fényérzékenysége. Ez teszi lehetővé az Asus telefonnak, hogy kiváló minőségű fotókat készítsen bármilyen fényviszonyok között. A telefon másodlagos, ultraszéles látószögű kamerája Sony IMX363 érzékelőt használ fázisérzékelő autófókusszal. Továbbá ez a kamera makró kameraként is funkcionál, így akár 4 cm-es közelségből is készíthetsz vele makró felvételeket. Az ASUS ZenFone 7 Pro mobiltelefon harmadik kamerája egy telefotó lencse 3× optikai zoom-mal és akár 12× összesített zoom-mal, amelyet optikai képstabilizálás és a kamerák közötti sima átmenet egészít ki felvétel közben. A Pro modell esetében a készülék négytengelyű optikai képstabilizálással is bír a fő kamera és a telefotó lencse használatakor.

A mobilvilág legjobb forgatható kamerája

Az ASUS ZenFone 7 Pro forgó kamera modulja forró fémből készült és egy új, egyszerűbb, azonban nagyobb teljesítményű léptetőmotor hajtja. A készülék kapott egy szög-érzékelőt is, amely lehetővé teszi a szög precízebb irányítását. Az érzékelő gondoskodik arról, hogy a forgó kamera mindig biztonságos pozícióban legyen és rögzíti a felhasználók három kedvenc pozícióját, így azok azonnal beállíthatók. Amennyiben a G-szenzor azt érzékeli, hogy az ASUS ZenFone 7 Pro telefont leejtették, automatikusan visszahúzza a forgó kamerát egy biztonságos pozícióba.

ASUS ZenFone 7 nagyszerű akkumulátorral 

Az ASUS ZenFone 7 Pro nem ismer határokat. Ehhez egy 5000 mAh-s kapacitású remek akkumulátor áll a rendelkezésedre. Az akkumulátor két napos üzemidőt nyújt némi tartalékkal. Továbbá egy olyan akkumulátor-kezelő rendszerrel dolgozik, amely meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Asus Zenfone 7 Pro

Snapdragon 865+

Az ASUS ZenFone 7 Pro telefon nem ijed meg a kihívásoktól, hiszen a legjobb elérhető, azaz a Snapdragon 865 Plus lapkakészletével rendelkezik. Ennek eredményeként az ASUS ZenFone 7 Pro készülékén valósághű grafikájú és látványos élményekkel teli játékokat élvezhetsz a kamerába épített mesterséges intelligenciának hála.

Asus Zenfone 7 Pro

ZenFone 7 Pro oldalsó gomb ujjlenyomat-érzékelővel

Az oldalsó gombba integrált ujjlenyomat-érzékelővel oldhatod fel az ASUS ZenFone 7 Pro mobiltelefont. Ez egy úgynevezett Smart Key, amely különféle üzemmódokat kínál dupla lenyomás vagy lenyomás és nyomva tartás esetén a felhasználó által meghatározott célokra.

Asus Zenfone 7 Pro

5G hálózatok támogatása

A Snapdragon 865 Plus lapkakészletet 5G modem teszi teljessé, pontosan ezért a készülék támogatja az 5G hálózatokat mindkét Nano SIM kártyanyílás esetében.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
77,28 mm Kész!
Mélység
8,9 mm Kész!
Súly
165 g Kész!
Szín
Fehér Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 865+ Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 650 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus Zenfone 7 Pro fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 7 Pro bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus Zenfone 7 Pro biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 7 Pro weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 7 Pro weiss.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ