A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ASUS Zenfone GO ZB500KL piros

Termékkatalógus
ASUS Zenfone GO ZB500KL piros
4,5 76 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720 felbontás, Qualcomm Snapdragon 410 négymagos processzor, 2 GB RAM, 16GB belső memória, 128 GB-ig bővíthető microSDXC (hibrid SIM foglalat), 13Mpx + 5 MPx kamera, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), 2600mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  AST014e Termékszám:  ZB500KL-1C042WW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Zenfone GO ZB500KL piros

telefon funkciók

143,7 mm

le
ASUS Zenfone GO

70,85 mm

le
ASUS Zenfone GO

11,25 mm

Telefon súlya: 150 g

Úhlopříčka displeje

5"

átlós kijelző

Typ operačního systému

A Google Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2600 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 x Micro SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

70,85 × 143,7 × 11,25 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MP + 5 megapixeles

kamera

Připojení

LTE (4G)

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC (akár 128 GB)

memóriakártya-nyílás

Váha

150 g

súly kézibeszélő

Fejezd ki a stílust okostelefon ASUS ZenFone Go ZB500KL nagyszerű lehetőségekkel nagy áron. A ergonómikus kialakítás kényelmes tartani, és alacsony súlya mindössze 150 g kezed semmiképpen terhet. Tervei alapján, amely inspirálta Zenbook ultrabooks klasszikus design elemek által inspirált tanításait ZEN. Vezérlőgombok ezért szokatlanul mögé került, és a felső oldalon, amely ellenőrzött teljes ösztönösen és nem lesz zavaró.

Legfontosabb jellemzők

  • Tiszta és egyszerű kialakítás alapján a női Tanács
  • A vezérlőgombok a hátsó és felső részén az intuitív kezelés
  • Qualcomm Snapdragon négymagos processzor biztosítja zavartalan működését
  • A képminőség és a kamera az exkluzív ASUS technológiák
  • Támogatás Dual SIM
  • Android 6.0 operációs rendszert egy szuper ZenUI
  • Több színben

Top képminőség

IPS képernyő méretű 5 "csak elég nagy, hogy kényelmes használatra szörfözés az interneten vagy videó, míg a könnyen elfér egy zsebben. A technológia ASUS HDR pixel erősítő és ad tiszta képet nagyobb élesség, fényesebb és élénkebb színeket.

Másik előnye a modell jelenléte 13Mpx PixelMaster kamera lencséjén keresztül hihetetlen rekesze f / 2.0 csomagolt és éles kép még gyenge fényben is. Meg képeit és mindig éles és professzionális minőségű. Természetesen van egy beépített autofókusz és LED vaku.

Élénk multimédiás és multitasking

Még azután is, a hatalom ZenFone lépés mögött. Szíve egy gyors négymagos processzor Qualcomm Snapdragon, akinek ereje elegendő ahhoz, hogy játszani az összes kedvenc multimédiás, gyors internet böngészés és a játék.Oneütt 2 GB RAM és az eszköz készen áll a több munkahely egyszerre, így nem korlátozható semmilyen módon, akár szórakozás vagy azzal összefüggésben a munka erőfeszítés. Az összes adat az Ön 16 gigabájt beépített memória, amely bővíthető egy további microSDXC kártya 128 gigabájtA berendezés is kedvelt funkció Dual SIM, amely lehetővé teszi, hogy két SIM kártyát egyszerre.

Az egyedülálló hangulatú, akkor ZenUI

Tapasztalja meg a szabadságot, az új környezet, a felépítmény közvetlenül a gyártótól, hogy az operációs rendszer Android 6.0 Marshmallow mozog egy új szintre. ASUS dolgozott a felhasználói felület, így a mozgás természetes környezetben, gyorsabb és okosabb. Természetesen vannak speciális személyre szabott, a felhasználó témák, amelynek köszönhetően vizuálisan beállítani a készüléket teljesen szerint a kívánságaikat. A ikonok az élő háttérképet betűtípusok - Tovább ZenFone fog kinézni pontosan hogyan fogja érezni magát.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1 GHz (1 000 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS Zenfone GO ZB500KL piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone GO ZB500KL červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS Zenfone GO ZB500KL červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone GO ZB500KL rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone GO ZB500KL rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ