Akvizice ApF HU Shop roku

ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64GB fekete

Termékkatalógus
ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64GB fekete
Mobiltelefon -5.5" 1920x1080 IPS, Intel Moorefield Z3580 Quad Core processzor, 4 GB RAM, 64Gb belső memória, akár 128 Gb-ig bővíthető microSDXC, 13Mpx + 5Mpx kamera, 3G/LTE, NFC, microUSB, Micro SIM, akkumulátor 3000mAh, Android 5.0
Kód:  AST004 Termékszám:  90AZ00X1-M01520 / 185M-ZX551ML-1A068 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64GB fekete

A telefon tulajdonságai

158,9 mm

le
ASUS ZenFone Zoom ZX551ML

78,84 mm

le
ASUS ZenFone Zoom ZX551ML

11.95 mm

A telefon súlya: 185 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átmérőjű kijelző

Typ operačního systému

Android 5.0

 operációs rendszer

Výdrž baterie

3000 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

micro SIM

SIM-kártya típus

Rozměry

78,84 × 158,9 × 11,95 mm

a telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 Mpx

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

micro SD

memóriakártya-nyílás

Váha

185 g

a telefon súlya

Az ASUS ZenFone Zoom mindenkinek a kedvence lesz, aki szereti a lenyűgöző formát és a még elragadóbb hardver felszerelést. A különlegesen nagy display ellenére elfér a kézben, és könnyedén fogja Önt követni mindenhova az egész nap folyamán. A fényűzően kidolgozott telefont a hátsó oldalon egy csúcsminőségű kamera díszíti, amelyik mindenkit elbűvöl.

Legfontosabb jellemzői

  • A kamera eléri a digitális tükörreflexes fényképezőgép szintjét
  • Független hardver gombok a fényképezéshez és a videó felvételhez
  • A belső memória 64 GB + micro SD kártya slot
  • A nagy kapacitású akkumulátor gyorsan feltölthető
  • ZenUI interface és kiegészítő applikációk a fényképek optimalizációjához

Pontos képminőség

A display sem marad le minőségben a telefon mögött, kitűnő társa lesz Önnek a videók és az éppen akkor rögzített képek nézésében.  Az 5,5 "átló nagyon izgalmas szórakozási lehetőségeket kínál a játékok terén is. Az IPS technológiának hála kiváló minőségű a színek ábrázolása. A display teljes felületét a Gorilla Glass edzett üveg immár negyedik generáció védi.

Az új korszak a mobil fotózás terén

A ZenFone Zoom a tradicionális professzionális kamerákról ismert, klasszikus funkciókat 5 mm-es, ultra-vékony, egy darabból álló fémtestbe helyezte - így jött létre a modern praktikum és a funkcionalitás legtisztább formája. A ZenFone Zoom polírozott bőrből készült hátlapjának meleg érintésével van kontrasztban a pontos fém keret - a célszerűség tökéletes harmóniában van a kivitelezés minőségével. A tökéletes, örökké tartó alkotás létrehozása 201, pontosan kivitelezett eljárást igényel.

Mostantól nem kell magával cipelnie a hagyományos digitális fényképezőgépet, hogy a világot közelről is lássa: 3 × optikai zoom és megbízható optikai kép stabilizátor (OIS), Real Tone vaku két LED diódával a tökéletes megvilágításhoz és a forradalmi automatikus lézeres fókuszáláshoz, amely 0,03 s alatt fókuszál., A ZenFone Zoom okostelefonnal készített fényképei mindig tökéletesek lesznek.

Tökéletesen funkcionális kivitel

A fényképezés során az energiaforrást a  3000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Az ASUS BoostMaster feltöltési technológiának köszönhetően, amely akár 3,6-szor gyorsabb, kevesebb időt tölt a várakozással, és ennyivel több időt szentelhet a 3x optikai zoommal történő fényképezésnek. Hangtechnikailag is minden rendben van. A videó felvételeket tökéletes tisztaságban hallgathatja a nagy rezonáló kamrának köszönhetően, amelyet SonicMaster 2.0 hangjavítóval egészítettek ki.

 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,7 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
Intel Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64GB fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64GB černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone Zoom ZX551ML 64 Gigabyte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ