Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke

Termékkatalógus
Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke
4,5 12 értékelés
Tablet - MediaTek MTK8163 Quad Core 1,3 GHz, 10,1"-os 1280x800 IPS érintőképernyő, 2 GB RAM, 32 GB-os belső memória, microSDXC akár 64 GB-ig, WiFi, Bluetooth, GPS, 5 Mpx + 2 Mpx-es kamera, microUSB, 4680mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  ASX1001a Termékszám:  Z300M-6A042A Gyártó honlapja:
Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke Megszűnt

Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke

Az ASUS ZenPad 10 tablet designja a modern hatások és egyszerű tiszta megjelenés hullámait hordozza magában, mely a készüléket sokoldalú és elegáns társsá teszi. Az alkotóelemek inspirációjaként a Zen filozófia szolgált, amely a szépség és erő harmóniájára törekszik. Élvezd eme tablet tökéletesen kényelmes fogását, melyet kellemesen lekerekített élek foglalnak keretbe. Az elegáns kanyarokat dombornyomott bőr egészíti ki. Ez a készülék luxus bármilyen környezetben. A 2016-os év új Z300M modellje nagy teljesítményű MediaTek MTK8163 négymagos processzorral  és a legújabb Android 6.0-val van ellátva, így még gördülékenyebbé válhat számodra a munka és a játék.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és elegáns, a Zen szériára jellemző design
  • Nagy teljesítményű négymagos MediaTek processzor
  • 64GB-os, nagy belső memória + microSDXC foglalat
  • 5 megapixeles hátsó kamera és 2 megapixeles elülső kamera
  • Minőségi SonicMaster hangszóró
  • A legújabb Android 6.0 ZenUI-val

Minőségi kijelző és kamera

Az ASUS VisualMaster exkluzív vizuális fejlesztési technológiák összessége, melyek egyesítik a hardvert és szoftvert a kijelző minden aspektusának optimalizálása érdekében - beleértve a kontrasztot, élességet, színeket, képtisztaságot és a fényerőt. Az eredmény egy hihetetlenül valósághű képélmény. Az ASUS VisualMasterrel úgy érzed majd, mintha valóban ott lennél.

Az ASUS ZenPad 10 tablet PixelMaster kamerájával könnyen megörökítheted az emlékezetes pillanatokat. A PixelMaster fényképezőgép egyedi technológiával rendelkezik, mely egy szoftver segítségével és speciális optikával javítja a képminőséget.

Mozis hanghatás

Az ASUS ZenPad 10 DTS-HD Premium Sound SonicMaster technológiával van felszerelve, mely további hangerősítő tulajdonságokkal rendelkezik és garantálja a tökéletes hallhatóságot bármilyen helyzetben. Kiegészítésként vehetsz hozzá egy Bluetooth dokkolót sztereó hangszórókkal és kényelmes billentyűzettel.

Felhasználóbarát felület

Az ASUS ZenUI felhasználói felülete több mint 1000 funkcióval van ellátva, melyek továbbfejleszti vagy kiterjeszti a standard Android felületet. Ezáltal egyszerűbb és kényelmesebb működést, elegáns designt és letisztultabb vizuális stílust élvezhetsz - minden fontos információ mindig az képernyő előterének közepén helyezkedik majd el.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv mindenkinek. Kérdésem, hogy a gép magyarul beszél-e vagy csehül? Vagy angolul? Másképp kérdem: megtörtént erre a típusra a magyar lokalizáció? Magyar forgalmazónál másutt nem találkoztam ezzel a modellel. (in English: is this ASUS modell Z300M-6A042A customized to Hungarian language?)

Kérdések és válaszok: Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke
Kiegészítők: Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 10 (Z300M) tmavě šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ZenPad 10 (Z300M) tmavosivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 10 (Z300) dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 10 (Z300) dunkelgrau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ