Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Asus ZenPad 8 (Z380M) arany

Termékkatalógus
Asus ZenPad 8 (Z380M) arany
4,7 19 értékelés
Tablet - MediaTek MTK8163 Négymagos 1,3 GHz-es, 8"-es érintőképernyő, 1280x800 IPS, 2GB RAM, 16GB belső memória, microSD maximum 64 GB, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5 MP-es + 2 MP-es kamera, microUSB, 4000mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  ASX1015c Termékszám:  Z380M-6L017A Gyártó honlapja:

Asus ZenPad 8 (Z380M) arany

le
Stylový design

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Stílusos design

ASUS ZenPad 8.0 kialakítása modern benyomást és egy egyszerű, letisztult megjelenést hordoz magával, ami egy sokoldalú és elegáns társá teszi. Ezek az elemeket a Zen kialakítási filozófia inspirálta: A szépség és az erő egyensúlya. Elegáns vonalak, egyedi design és ízléses dombornyomott bőr teszi az ASUS ZenPad 8,0-at luxus készülékké, amely tökéletesen illik bármilyen környezetbe.


Kissebb, mégis nagyobb

ASUS ZenPad 8.0 az egy 8 inches tablet, 76,5%-os kijelző-test aránnyal – egy hihetetlen mérnöki eredmény, amit a telefon keretének a minimalizálása tett lehetőve.

le
Větší, přesto menší

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

le
Živý a bohatý obraz na tabletu srovnatelný s HDTV

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Élénk és gazdag HDTV tablet élmény

Az ASUS VisualMaster az egy sor exkluzív vizuális technológia fejlesztés, amelyek egyesítik a hardvert és szoftvert, így optimalizálva a kijelző minden elemét - beleértve a kontrasztot, élességet, színt, tisztaságot és a fényerőt - az eredmény egy hihetetlenül valósághű képélmény. Az ASUS VisualMasterrel olyan érzés, mintha belecsöppentünk volna a világba, amit nézünk.


Intelligens kontraszt

Az intelligens kontraszt fejlesztés elemez és optimalizál minden egyes pixelt a képen, mielőtt reprodukálná, így téve részletesebbé a legfontosabb elemeket, hogy felfedje a valódi szépséget a képeiben. Ezek a jelentősen javult részletek, egy élesebb és valósághűbb érzést adnak a képeinek.

le
Inteligentní kontrast

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

le
Výkon pro rychlou a plynulou práci

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Teljesítmény a gyors és zökkenőmentes munkáért

Az ASUS ZenPad 8 nagy teljesítményű négymagos MediaTek processzorának hála, könnyedén tud több applikációt futtatni egyszerre. A tablet fantasztikus multimédia szórakoztatást kínál és egy figyelemre méltó akkumulátor élettartamot, amelynek hála, akár 10 órán keresztül is tud böngészni a neten vagy videókat nézni, anélkül, hogy lemerülne a készüléke. A 16GB belső memória könnyedén bővíthető 64GB-ig Micro SD memóriakártyával. A készülék szintén támogatja a WiFi elérést, Bluetooth-ot és GPS-t.


Számtalan testreszabási lehetőségek

ASUS ZenPad 8,0 egy innovatív kialakítást kínál, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén változtasson a tabletjén lecserélhető borítójának segítségével. Ezek nem csak megváltoztatják a készülék színét, hanem extra funkciókat is hozzáadnak és tökéletesen illeszkednek az ASUS ZenPad 8.0 tabletjére, akárcsak egy kesztyű. ASUS Audio Cover egy szórakoztató tartozék, amely az ASUS ZenPad 8.0-jét 5.1-es térhangzással szereli fel. A DTS-HD Premium Sound és a SonicMaster, lehetővé teszi, hogy elragadó hangi élményben legyen része az ASUS ZenPad 8.0 tabletén.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ZenPad 8 (Z380M) arany
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 8 (Z380M) zlatý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ZenPad 8 (Z380M) zlatý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 8 (Z380M) Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 8 (Z380M) Gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ