A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

Asus ZenPad S 8 (Z3580) Fekete

Termékkatalógus
Asus ZenPad S 8 (Z3580) Fekete
5 3 értékelés
Tablet - Intel Moorefield Z3580 2.3GHz Quad Core, 8 touch "2048x1536 IPS, RAM 4 GB belső memória 32GB microSDXC akár 128 gigabájt, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 5 megapixeles kamera 8 MP + C típusú USB-, 4000mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  ASX1025a Termékszám:  Z580CA-1A132A Gyártó honlapja:

Asus ZenPad S 8 (Z3580) Fekete

le
ASUS ZenPad S 8

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Tervezés ASUS Tablet S ZenPad 8 hordozza a hullám modern hatásokkal, és egyszerű tiszta megjelenés teszi, hogy a sokoldalú és elegáns társ. Ezek az elemek ihlette Zen filozófia törekszik az egyensúlyt a szépség és a teljesítmény.

le
csoportkép

csoportkép

VisualMaster ASUS exkluzív technológia egy sor vizuális fejlesztések, amelyek egyesítik a hardver és szoftver optimalizálása minden szempontból a show - beleértve a kontraszt, élesség, szín, tisztaság és a fényerőt. Az eredmény egy hihetetlenül valósághű képet. Az ASUS VisualMaster úgy érzed tényleg ott van.

le
lenyűgöző képek

lenyűgöző képek

8 megapixeles kamera PixelMaster tabletta ASUS ZenPad ragadja lenyűgöző képek nagy felbontású lassítása nélkül zár beszámítva. Top Kevés fény üzemmód technológiát ötvözi pixel és elfog akár 400% -kal fényesebb képeket éjszaka vagy gyenge megvilágítás vaku használata nélkül.

le
mozihangzés

mozihangzés

Külön megvásárolható ASUS Hang Cover egy tartozék a tablet ASUS ZenPad hozzáteszi 5.1 csatornás surround hangzás. A következő javulás lesz vigyázni DTS-HD Premium Sound SonicMaster, így tabletta ASUS ZenPad lesz képes élvezni egy igazán tökéletes hangzást.

Ergonomikus íves élek

Élvezze tökéletesen kényelmes tartja a tabletta, ami esik rovására kellemesen lekerekített élekkel. Az elegáns görbék kiegészíti a célba dombornyomott bőr. Ezért egy luxus készülék bármilyen környezetben. 

le
Ergonomikus íves élek

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


le
Tenké rámečky

Nagyobb, kisebb, de

ASUS ZenPad S 8.0 a 8 hüvelykes táblagép vastagsága mindössze 6,6 mm, súlya mindössze 298 g, a kijelző foglalja el 74% a fej terület - ez egy hihetetlen mérnöki bravúr, ami csökkentésével lehet elérni a szélessége a keret abszolút minimum.


le
ZenUI

Teljesen új felület ZenUI

Felhasználói felület ASUS ZenUI hoz több mint 1000 funkciók fokozzák vagy meghosszabbítja a standard Android felület. Élvezheti egyszerűbb és kényelmesebb működés, elegáns design és a tisztább vizuális stílus - minden fontos információ mindig kell helyezni az első és a képernyő közepén. 

le
TriCover

Nagy testreszabási lehetőségek

Ház ASUS ZenPad TriCover kínál ASUS Tablet S 8 ZenPad átfogó és stílusos védelmet, és a rendelkezésre álló három gyönyörű színeket rendkívüli befejezi, mellyel ki tudja fejezni a személyes stílusát. Vékony és könnyű burkolat TriCover van a legvékonyabb pontján mindössze 0,8 mm, és fel lehet használni, mint egy kényelmes állni videózás és az írás.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asus ZenPad S 8 (Z3580) Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad S 8 (Z580CA) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asus ZenPad S 8 (Z580CA) čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus zenPad S 8 (Z3580) Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus zenPad S 8 (Z3580) Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ