AlzaBoxy Q1 Rapture

ASUS ZenPower Pro 10050 mAh fekete

Termékkatalógus
ASUS ZenPower Pro 10050 mAh fekete
4,7 7 értékelés
Power bank - okostelefonokhoz és tabletekhez, 10050 mAh, 2x USB, 2.4A, 230 g tömeg
Kód:  NA901a1a Termékszám:  90AC00S0-BBT016 Gyártó honlapja:

ASUS ZenPower Pro 10050 mAh fekete

Nagy kapacitású multifunkcionális power bank az Asus-tól, fekete színben. Problémamentesen kezeli az összes intelligens eszközt az USB porton keresztül, mint például mobiltelefonokat, tableteket, zenelejátszókat és GPS-eket. Teljes kapacitása 10050 mAh. Több alkalommal is teljesen feltöltheti vele okostelefonját. Egy pár USB porttal is fel van szerelve, melyek 2,4 A kimeneti árammal rendelkeznek, aminek köszönhetően a gyors töltés biztosított. Integrált, nagy fényerejű LED zseblámpával, illetve LED kijelzővel felszerelt, mely az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzi.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy, 10050 mAh kapacitás
  • Strapabíró konstrukció
  • 2 x USB kimenet gyors töltés funkcióval
  • LED-es töltöttségi szintet mutató kijelző
  • Praktikus LED-es elemlámpa
  • PowerSave védelmi technológia

Quick Charge technológia

Figyelmeztetés: Ahhoz, hogy használni tudja a Quick Charge 2.0-t, ezt a technológiát a töltésre váró eszköznek támogatnia kell!

A nagyobb kimeneti áram mellett a power bank Qualcomm Quick Charge Technology 2.0-val is rendelkezik. Ez biztosítja a gyors töltést, akár 75%-kal gyorsabban, mint a hagyományos power bank készülékek. A nagyobb biztonságért a PowerSave technológia felelős, mely a rövidzárlatok ellen véd: a hőmérsékletet és a feszültséget is figyeli. 

 
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Szélesség
100 mm (10 cm) Kész!
Magasság
22 mm (2,2 cm) Kész!
Mélység
59,6 mm (5,96 cm) Kész!
Kapacitás
10 050 mAh Kész!
Max. kimeneti áram
2,4 A Kész!

Méret

Szélesség
100 mm (10 cm) Kész!
Magasság
22 mm (2,2 cm) Kész!
Mélység
59,6 mm (5,96 cm) Kész!

Kapacitás

Kapacitás
10 050 mAh Kész!

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram
2,4 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
12,1 V Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók
LED-es állapotjelző, LED lámpa Kész!

Tömeg

Tömeg
230 g Kész!
Több paraméter

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenPower Pro 10050 mAh fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenPower Pro 10050 mAh černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenPower Pre 10050 mAh čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenPower Pro 10050 mAh Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenPower Pro 10050 mAh Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ