Shop roku Rapture

Asustor AS6404T

Termékkatalógus
Asustor AS6404T
NAS - küslő keret 4× 3,5" HDD számára, 8192 MB DDR3, 4× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, ház
Kód:  QL350u8b Termékszám:  AS6404T Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Asustor AS6404T

A multimédiás Asustor adattároló teljes körű megoldást jelent az otthoni szórakozásban. A gyors quad-core processzortól a külső meghajtókhoz való USB 2.0 és 3.0 csatlakozókon át az utolsó részletig, valamint a kifinomult ASUSTOR ADM operációs rendszer lenyűgöző átviteli sebességet produkál, így a versenytársak messze lemaradnak az AS6404T mögött. Az adattároló a HDMI-kábelen keresztül egyszerűen összeköthető a TV-vel, ezáltal egy teljes körű multimédiás egység jön létre, amely a szórakoztatás minden formáját magába foglalja. A rendszer és annak kezelése egy webes felületen keresztül irányítható, amely számítógépről vagy mobiltelefonról is hozzáférhető, így mindig minden rendelkezésre áll, amire csak szükség lehet.


le
Prémiový výkon

Kiváló teljesítmény

Az AS62 sorozat kétmagos Intel Celeron J3455 Apollo Lake processzorral, 8 GB RAM memóriával, Gigabit Ethernettel, és Asustor ADM operációs rendszerrel rendelkezik. A RAID 1-gyel több, mint 219 MB / s olvasási, valamint több, mint 221 MB / s írási sebesség érhető el, amely átlag felettinek számít.

Az AS61 és AS62 modellek az első olyan NAS eszközök a világon, amelyek Apollo Lake processzorokkal és kettős memóriával bírnak, valamint 4K-s videólejátszásra képesek. Az energia-hatékonyságnak és az ár-érték aránynak ebben a kategóriában nem akad versenytársa.


Hardveres titkosítási mechanizmus

Az adatvédelem az ASUSTOR kiemelt prioritása. Az AS62 beépített titkosítási mechanizmusa teljes körű védelmet nyújt az adatoknak már a feltöltés idején is, így akkor sem kell aggódnod a bizalmas adatok miatt, ha a meghajtód esetleg rossz kezekbe kerülne vagy elveszne. A hardveres titkosítású adatok átviteli sebessége a beépített AES-NI hardver modulon keresztül eléri a 213 MB / s-ot, írás esetén pedig több, mint 178 MB / s-ra képes.


le
Extensibility with external drives i pamětí RAM

A külső meghajtók skálázhatósága és a RAM

Ez a professzionális eszköz rengeteg bővítési lehetőség közül a válogathat. Az AS6404T slotok négy USB 3.0 (egy darab USB C-típus) porttal lett kibővítve, amely lehetővé teszi egy hatalmas, rugalmas tárhely létrehozását a munkád és a szórakozásod érdekében. Csak rajtad múlik, hogy hány csatlakoztatási lehetőségeket használsz fel.


Fokozott megbízhatóság és sebesség

A Link Aggregation és a beépített kettős Ethernet port lehetővé teszi, hogy a NAS állomás megtartsa a kapcsolatot még akkor is, amikor az egyik Ethernet port meghibásodik. Ez jelentősen csökkenti a hibák előfordulásának valószínűségét. Az összevonás esetében az átviteli sebesség és a megbízhatóság is magasabb.


le
Gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a fájlok

Gyors és egyszerű adathozzáférés

Az integrált fájlböngészőn keresztül adataidat bárhonnan elérheted. A hagyományos módszerhez képest ez a böngésző a 'drag and drop' funkció használatával támogatja az áthelyezés és a másolás lehetőségét.


le
Stabilní, spolehlivý a vysoce kvaltiní dohledový systém

Stabil, megbízható és magas színvonalú felügyeleti rendszer

Az Install Surveillance Center alkalmazással azonnal átszervezheted a nagy felbontású NAS felügyeleti rendszeredet, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján aktívan működjön. A Surveillance Center átfogó támogatást nyújt az összes platformon, így a felhasználók a Windows és a Mac eszközök révén az ismerősebb webböngészőkön keresztül is hozzáférhetnek az ellenőrző kamerákhoz. A felügyeleti kamerákhoz való hozzáférés az Asustor AiSecure mobil alkalmazáson keresztül is elérhető. 

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Fiókok száma
4 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!
Támogatott szolgáltatások
Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, FTP server, Download server, iSCSI, iTunes server Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Tárhely

Fiókok száma
4 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, FTP server, Download server, iSCSI, iTunes server Kész!

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB (8 192 MB) Kész!
Olvasási sebesség
219 MB/s Kész!
Írási sebesség
221 MB/s Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
11,2 W Kész!
Általános fogyasztás
24 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
230 mm Kész!
Magasság
185,5 mm Kész!
Szélesség
170 mm Kész!
Tömeg
2,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Asustor AS6404T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asustor AS6404T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Asustor AS6404T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asustor AS6404T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asustor AS6404T.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ