A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Asztali mobiltelefon tartók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Autóba
(16)
Asztalra
(200)
Kézbe
(35)
Kerékpárra
(2)
Motorra
(2)
Ujjra
(4)
Falra
(1)
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Mechanikus
(90)
Mágneses
(51)
Nem rögzíthető
(69)
Ragasztóréteg
(2)
Készülék min. szélessége
0,8 cm
20,07 cm
-
Készülék max. szélessége
1,4 cm
32,77 cm
-
Készülék min. magassága
5 cm
10 cm
-
Készülék max. magassága
9,6 cm
30 cm
-

Az asztali telefontartó nagyobb kényelmet biztosít a telefon használatához. Filmeket, sorozatokat vagy bármi mást is nézhetsz, ha a mobiltelefont az állványra helyezed. Kínálatunkban számos típus megtalálható. Olvass tovább, és tudj meg többet az egyes asztali mobiltelefon tartó típusokról.

Tovább

Miért hasznos egy asztali telefontartó állvány?

Az asztali telefontartó praktikus és stílusos kiegészítő, amellyel kényelmesen használhatod telefonodat az asztalon, a konyhában, a hálószobában vagy bárhol máshol is. Az asztali mobiltelefon tartó többek között megvédi a készüléket a karcolástól, leejtéstől vagy elvesztéstől is. Az asztali mobiltartó ideális kiegészítő azoknak, akik mindig kéznél akarják tartani a készüléküket, ugyanakkor élvezni szeretnék a kényelmet és fontos számukra a dizájn is. Asztali telefontartó mindenki számára kapható.

i

Az asztali telefontartó eszközök különböző formájúak és színűek lehetnek. Ezek a kiegészítők általában különböző anyagokból készülnek. Kiválasztáskor főleg a telefon típusát és a neked tetsző dizájnt kell figyelembe venni.

Az asztali telefontartó rögzítése

Többféle asztali telefontartó létezik, amelyek a rögzítés módjában különböznek egymástól. Kapható mechanikus rögzítésű, mágneses rögzítésű, ragasztóréteggel történő rögzítésű és rögzítés nélküli asztali mobiltelefon tartó típusok is. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyeket figyelembe kell venni a választás során.

Asztali telefontartó mechanikus rögzítéssel

A mechanikus rögzítésű asztali telefontartó modellek a nyomás vagy a húzás elvén alapulnak. A tartót egy csavarral, karral vagy tapadókoronggal rögzítik az asztallaphoz vagy más sík felülethez. Ez a fajta rögzítés nagyon erős.

 Rugalmas telefon tartó asztali

Rugalmas, mechanikus asztali telefontartó.

Asztali telefontartó mágneses rögzítéssel

A mágneses rögzítésű asztali mobiltelefon tartó két részből áll, egy mágneses lemezből, amely a telefon vagy a tok hátuljára tapad, és egy mágneses tartóból, amely fémfelületre rögzíthető vagy saját alappal rendelkezik. Ez a fajta rögzítés nagyon egyszerű és gyors, de befolyásolhatja egyes készülékek működését.

Asztali telefontartó öntapadós bevonattal

Az asztali mobiltelefon tartó ragasztóréteggel is rögzíthető. Ilyenkor a tartó alján egy ragasztóanyag található, amely bármilyen sima felületen megtapad. Ez a fajta rögzítés nagyon sokoldalú és egyszerű.

Asztali telefontartó rögzítés nélkül

A rögzítés nélküli asztali telefontartó állvány esetén nincs szükség további alkatrészre a rögzítéshez. Ezek például olyan asztali telefontartó fajták, amelyeket az asztalra helyezünk, és a telefont egyszerűen beléjük kell rakni.

Az asztali telefontartó által kínált funkciók

Az asztali telefontartó gyakran további funkciókat is kínál, amelyek növelik a kényelmet és a biztonságot. Ez elsősorban attól függ, hogy mit szeretnél, és hogyan fogod használni az adott tartozékot. Lássuk, melyek ezek a funkciók.

  • A Qi töltés lehetővé teszi telefonod vezeték nélküli töltését az elektromágneses indukció segítségével. Csak helyezd a telefont a tartóra, és az akkumulátor elkezd töltődni. Így nem kell aggódnod a kábel csatlakoztatása vagy a csatlakozó elhasználódása miatt.
  • Az állítható pozíció lehetővé teszi, hogy a telefon helyzetét az igényeidnek megfelelően állíthasd be. Növelheted a betekintési szöget a videók megtekintéséhez, csökkentheted a kijelző tükröződését, illetve vízszintes vagy függőleges helyzetbe fordíthatod vele a telefont.
  • A kártyatartó hasznos kiegészítő. Tarthatod benne az igazolványodat vagy a hitelkártyádat is.
  • A MagSafe az iPhone 12 vagy újabb készülékek kiegészítője. Ez egy mágneses rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a telefont klipsz vagy bilincs használata nélkül rögzíthesd a tartóhoz.
MagSafe telefon tartó asztali

Példa a MagSafe univerzális asztali telefontartó típusra.

Számos tényezőt kell figyelembe venned, amikor asztali telefontartó típust választasz. Elsősorban a telefon mérete és súlya a fontos. Előzetesen tájékozódj arról, hogy mobiltelefonod kompatibilis-e az adott asztali mobiltelefon tartó eszközzel.

Alza asztali telefontartó - olcsó és kiváló minőségű

Ha olcsó és minőségi asztali telefontartó eszközt keresel, válaszd az Alza típust. Az AlzaPower asztali mobiltelefon tartó különböző mintákkal kapható, így mindenki megtalálja a neki tetszőt.

Hogyan készítsünk asztali telefontartó eszközt?

Ha kreatívnak érzed magad, és szeretnél saját asztali mobiltelefon tartó eszközt készíteni, szükséged lesz néhány dologra. Fogj egy kartont, egy ollót, egy ragasztót, egy vonalzót és egy ceruzát, és kövesd az alábbi lépéseket.

  1. Rajzold fel a mobil körvonalait a kartonra, és számolj rá mindkét oldalon kb. 2 cm-t. Ez lesz az asztali telefontartó állvány alapja.
  2. Vágj ki 4 egyforma, kb. 10 x 5 cm-es téglalapot is. Ezek lesznek az asztali telefontartó lábai.
  3. Végül vágj ki 2 darab, körülbelül 5 x 5 x 7 cm-es háromszöget. Ezek lesznek a mobil tartói.
  4. Jelöld meg a középpontot az alapon, és rajzolj rá két vonalat, amelyek a mobil körvonalának sarkain mennek keresztül. Ez létrehoz egy helyet az asztali telefontartó lábainak ragasztásához.
  5. Jelölj ki egy pontot az alap mindkét sarkán, amely körülbelül 1 cm-re van a szélétől. Ez lesz az a hely, ahová a lábakat kell ragasztani.
  6. Ragaszd a támaszokat az alaphoz úgy, hogy azok egyforma szöget zárjanak be a megrajzolt vonalakkal. A támláknak azonos magasságban és azonos távolságra kell lenniük a konzol alapjának közepétől.
  7. Ragaszd a lábakat az alapra úgy, hogy azok egyenletesen legyenek elosztva a keret körül. A lábaknak merőlegesnek kell lenniük az alapra, és azonos hosszúságúnak kell lenniük, hogy az asztali telefontartó szépen megálljon.
  8. Hagyd megszáradni a ragasztót, és máris kész a saját asztali telefontartó eszközöd! Ízlésed szerint díszítheted.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
UGREEN Foldable Laptop Riser Szállításra kész > 5 db
Laptop állvány - helyet takarít meg az asztalon, 13 és 1,3" közötti készülékekhez, anyaga alumínium ötvözet + szilikon, magassága 201 mm-ig állítható, 180°-ig állítható szög, maximális terhelés 5 kg
11 290 Ft

2.
MagSafe vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 21 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 4 W, 3 W), USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része töltésjelzés, okosóra és AirPods talp, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
17 790 Ft

3.
Ugreen Phone Holder with Flexible Long Arm White Szállításra kész > 10 db
Telefontartó - asztalra, mechanikus, pozicionálható
3 290 Ft

Még több
200 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
AlzaPower WF220 Wireless Fast Charger fekete - Vezeték nélküli töltő
Típusok
4,6 628×
AlzaPower WF220 Wireless Fast Charger fekete
Vezeték nélküli töltő - univerzális, Smart Charge 5W, 7.5W, 10 W, gyorstöltés támogatással, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, Case Friendly (4 mm-ig), Qi minősítés, LED töltésjelzés, FOD - idegen tárgyak érzékelése, Smart IC - a csatlakoztatott eszköz automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, minden vezeték nélküli töltést támogató eszközhöz, beleértve az Apple iPhone-t, USB-A USB-C kábellel a csomagban
Szuper ár
5 840 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC106b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0 15×
UGREEN Foldable Laptop Riser
Laptop állvány - helyet takarít meg az asztalon, 13 és 1,3" közötti készülékekhez, anyaga alumínium ötvözet + szilikon, magassága 201 mm-ig állítható, 180°-ig állítható szög, maximális terhelés 5 kg
Szuper ár
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre210
Arany középút Kiváló ár/érték arány
FIXED MagPowerstation 3 az 1-ben MagSafe rögzítés támogatásával 15 W+15 W+5 W fehér - MagSafe vezeték nélküli töltő
Típusok
3,6 82×
FIXED MagPowerstation 3 az 1-ben MagSafe rögzítés támogatásával 15 W+15 W+5 W fehér
MagSafe vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 35 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 15 W, 5 W), USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része töltésjelzés, okosóra töltő-dokkolóval, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP965a6
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Hohem 2024 iSteady Mobile+ Kit
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 13 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, USB-C, beépített powerbank, tripod állvány és megvilágítás, panoráma mód, scene mód és 360°-os mód
49 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH017akit
4,7 89×
FIXED MagPowerstation ALU MagSafe rögzítés támogatással, asztroszürke
MagSafe vezeték nélküli töltő - gyorstöltés támogatás, 21 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 4 W, 3 W), USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része töltésjelzés, okosóra és AirPods talp, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP965a7
4,5 51×
FIXED Snap XL állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval, 1/4"-os csavarral fekete
Szelfibot - max. hossz: 113cm, alumínium öntvény, szilikon fogantyú, állványmenet, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 90 mm
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d53
4,3 25×
Hohem iSteadyM6 Kit
Stabilizátor - telefonhoz/fényképezőgépekhez, teherbírása: 400 g, akkumulátor élettartama: 18 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, beépített powerbank, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
88 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH015
4,0
Hohem iSteady M6
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 400 g, akkumulátor élettartama: 18 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, beépített powerbank és tripod állvány, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
57 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH016
4,3 25×
Swissten Dashboard mágneses autós tartó 15W vezeték nélküli töltéssel (MagSafe kompatibilis)
MagSafe mobiltelefon tartó - autóba és asztalra, mágneses, rögzítés műszerfalra és szélvédőre, 15 W teljesítmény, Qi vezeték nélküli töltés, pozicionálható
Szuper ár
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSw2
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick black - Stabilizátor
Típusok
4,2 40×
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick black
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 3 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél, távirányító és tripod állvány, panoráma mód és 360°-os mód
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH009
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP555a30
4,5 79×
FIXED Snap háromlábú állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval, 1/4"-es menet - fekete
Szelfibot - max. hossz: 56cm, alumínium, gumi fogantyú, állványmenet, Bluetooth, kivehető távirányító, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 90 mm
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d46
4,2 135×
Ugreen Phone Holder with Flexible Long Arm White
Telefontartó - asztalra, mechanikus, pozicionálható
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre43
AlzaPower WF220 Wireless Fast Charger fehér - Vezeték nélküli töltő
Típusok
4,6 628×
AlzaPower WF220 Wireless Fast Charger fehér
Vezeték nélküli töltő - univerzális, Smart Charge 5W, 7.5W, 10 W, gyorstöltés támogatással, 4Safe - rövidzárlat, túlfeszültség, túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem, Case friendly (4 mm-ig), Qi minősítés, LED töltésjelzés, idegen tárgyak érzékelése FOD, Smart IC - a csatlakoztatott eszközök automatikus felismerése és optimális energiaelosztás, minden vezeték nélküli töltést támogató eszközhöz, beleértve az Apple iPhone-t is, a csomagolásban található USB A-ról USB-C-re átalakító kábel
Szuper ár
6 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCC106w
4,6 69×
JOBY GripTight ONE GorillaPod állvány, Fekete
Telefontartó - asztalra és kézbe, mechanikus, pozicionálható, mobil szélessége 0,8 - 1,4 cm és magassága 5,5 - 9,6 cm
14 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JO102h9
3,4 17×
FIXED Powerstation Samsung vezeték nélküli töltő (akár 3 készülékhez)
Töltőállvány - USB Power Delivery 3.0 gyorstöltés támogatás, 22,5 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 5 W, 2,5 W), USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része hőmérséklet szabályozás, okosóra töltő-dokkoló, Android és iPhone eszközökhöz
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP965a10
4,7 36×
AlzaPower Bamboo Stand Essential
Állvány asztali, 11 és 13 mm vastagságú telefonokhoz, tokkal együtt használható, függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezhető, anyaga: bambusz
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBSB2
4,4 50×
Ugreen Universal Holder with Folding Long Arm (Black)
Telefontartó - asztalra, mechanikus, pozicionálható
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UGREf5
4,2 31×
Swissten MagStick wireless töltő Apple iPhone készülékhez (MagSafe kompatibilis)
MagSafe vezeték nélküli töltő - 15 W teljesítmény, USB-C bemenet, feszültségcsökkenés és túlfeszültség elleni védelem, funkciók része hőmérséklet szabályozás, a csomag része 1,5m hosszú integrált kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
Szuper ár
10 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSt1
3,8 28×
Baseus Jelly Wireless Charger 15W Black
Vezeték nélküli töltő - 15 W teljesítmény, USB-C bemenet, túlfeszültség elleni védelem, funkciók része hőmérséklet szabályozás, a csomag része kábel, USB-C és USB-A kábel végződés, iPhone eszközökhöz
5 300 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEb6
4,3 53×
Eternico Selfie Tripod with Stabilizer S400BT
Szelfibot - stabilizálással egy síkban, max. hossza 58 cm, összecsukott állapotban a hossza 18,8 cm, alumínium, műanyag fogantyú, telefon méret: 53-111 mm, Bluetooth, levehető távvezérlő, tripod állvány, a stabilizátor üzemideje 2,5-3 óra, fekete színű
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETSS40
4,9 12×
UGREEN Vertical Laptop Stand (Dual-slot)
Laptop állvány - helyet takarít meg az asztalon, két 13,6"-tól 15,6"-ig terjedő készülékhez, anyaga alumínium ötvözet + szilikon, állítható szélesség 12 és 26 mm között
10 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre209
3,5
FIXED MagFlex 3in1, összecsukható, MagSafe támogatás, szürke
MagSafe vezeték nélküli töltő - 22,5 W teljesítmény, 3 kimenet (15 W, 5 W, 2,5 W), USB-C bemenet, okosóra és AirPods talp, a csomag része kábel, USB-C kábel végződés, Android és iPhone eszközökhöz
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP965a11
4,5 38×
FIXED Snap Lite háromlábú állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval - fekete
Szelfibot - max. hossz: 56cm, alumínium, gumi fogantyú, Bluetooth, kivehető távirányító, telefon maximális szélessége: 90 mm
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d47
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei?
Az ASUS ROG Phone sorozat már évek óta a minőségi gamer telefonok listájának élén áll. A termékcsalád legújabb tagja a hatodik modell, az ASUS ROG Phone 6.
mobiltelefonok5G hálózat Magyarországon (AKTUALIZÁLVA): sebesség, előnyök, lefedettség és minden, ami ezzel kapcsolatos A mobilhálózatok ötödik generációja, az úgynevezett 5G egy új szabvány, amelynek paraméterei jelentősen meghaladják a jelenlegi 4G hálózatét. Akár tízszeres sebességnövekedést is eredményezhet, ami a válaszidő csökkenésével együtt gyakorlatilag minden eszköz számára...
A TOP kütyük következő részében praktikus kiegészítőket mutatunk töltéshez, videókészítéshez vagy személyes tárgyak kereséséhez. Vajon kínálatunk melyik darabja kelti fel most a figyelmedet?
További cikkek

Asztali mobiltelefon tartók

A Asztali mobiltelefon tartók kategóriában összesen 200 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó asztali mobiltelefon tartók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább asztali mobiltelefon tartók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb asztali mobiltelefon tartók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: asztali mobiltelefon tartók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ