Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Audio-Technica ATH-ADG1x

Termékkatalógus
Audio-Technica ATH-ADG1x
5 1 értékelés
Gamer fejhallgató - nyitott, audiophile, 53 mm meghajtók, frekvenciatartomány 5-35 000 Hz, 99dB, 48 Ohm, 3,5 mm jack
Kód:  ADT025d1 Termékszám:  4961310133221 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-ADG1x

Olyan fejhallgatót keresel, amely valóban rendkívüli élményt nyújt kedvenc dalaid hallgatása, filmjeid nézése vagy játék közben? Ha igen, akkor ne keress tovább, hiszen ez a termék a lélegzetelállító hangzást ötvözi a modern designnal. Ráadásul egyedülálló hangtechnikával is rendelkezik. Az 1962 óta tartó folyamatos fejlesztés és a szakemberekkel való állandó együttműködés kézzel fogható ezen a stílusos fejhallgatón.

Legfontosabb jellemzők

  • Prémium hangminőség zenehallgatáshoz, filmnézéshez és játékhoz
  • Nagyméretű, 53 mm átmérőjű meghajtók
  • A bársony fülpárnák nagyon kényelmesek lehetnek a játékmaratonok során
  • A nyitott kialakítás segíti a fejhallgató térhangzását és csökkenti a fül körüli hőmérsékletet
  • A környezet zajait kiszűrő mikrofon még könnyebbé teszi a kommunikációt
  • Mikrofonvezérlés, beleértve a némítás funkciót is, közvetlenül a kábelen

Masszív és jól hangolt

A legújabb Audio-Technica gamer fejhallgatók újragondolt, 53 mm átmérőjű meghajtókkal, hatalmas fülkagylókkal, korszerű térhangzású mikrofonnal és a 3D Wing Support Bridge segítségével 3D testreszabás funkcióval lettek felszerelve. A pánt formáját és anyagát a gyártó úgy tervezte meg, hogy kényelmes legyen akár hosszabb használat esetén is. Sőt, a puha fülpárnák tökéletesen illeszkednek a fejhez és a fülhöz egyaránt. Így nyugodtan elmerülhetsz a virtuális világban anélkül, hogy észrevennéd magadon a fejhallgatót. Otthon vagy útközben – mindig a legnagyobb kényelmet biztosítja.

Egyenletes hangzás

A kiváló technológia garantálja neked a legjobb, torzítás nélküli hangminőséget. Így nem csak a legfinomabb részleteket, hanem a mély basszusokat is tökéletesen fogod hallani. A fejhallgató csatlakoztatását egy 3,5 mm-es jack biztosítja, amely számos lehetőséget kínál. Okostelefonhoz, tablethez, PC-hez, Mac-hez, iPhone-hoz, iPad-hez vagy PS4-hez csatlakoztatva is egyenletes hangzást nyújt. Ráadásul mindenki meg lesz elégedve az érzékeny mikrofonnal is, főként annak elhelyezésével.

Kompatibilitás
 

  • PC, MAC
  • iPhone, iPad
  • PS4 és régebbi PlayStation konzolok
  • Az Xbox One az xbox.com sztereó technológiáját használja

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio-Technica ATH-ADG1x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-ADG1x. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio-Technica ATH-ADG1x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer-Audio-Technica ATH-ADG1x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer-Audio-Technica ATH-ADG1x.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ