Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Audio-Technica ATH-ANC70 fekete

Termékkatalógus
Audio-Technica ATH-ANC70 fekete
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, összecsukható,zárt kialakítás, aktív zajcsökkentő funkcióval, 40mm-es meghajtó, frekvencia-tartomány 10-25000Hz, 570 Ohm, 104dB, 1,2m-es kábel
Kód:  ADT012t Termékszám:  4961310122720 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-ANC70 fekete

Az Audio-Technica minőségi fülhallgató aktív QuietPoint zajszűrő mikrofonnal és praktikus vezérlőgombokkal van felszerelve. Az ATH-ANC70 a legjobb megoldás az utazóknak és mindenki másnak, akik zajos környezetben szeretnének zenét hallgatni. Tökéletes mestermunka minőségű anyagok felhasználásával, amelyhez kiváló teljesítményű hangszórókat párosítottak, hogy lélegzetelállító teljesítményt nyújtsanak a széles frekvenciatartományban. Az ANC70 fejhallgató egyszerűen minden korábbi tapasztalatát felülmúlja majd a zenehallgatásban.

Több, mint gondolná

  • Aktív QuietPoint zajszűrő
  • Teljesítmény átalakítók, amelyek átmérője 40 mm
  • Érzékeny mikrofon és hívás vezérlés / lejátszási lista
  • Kényelmes memória habbal készült  fülpárna 
  • Zenehallgatás akkumulátorok nélkül
  • Könnyű, összehajtható kivitel
  • Akkumulátor állapotjelző
  • A leválasztható kábel (3,5 mm jack)

Anélkül, zavaró zaj

A technológia QuietPoint Ez kiküszöböli akár 90% környezeti zaj, miközben kiváló hangzás. Az aktív használja ezt a technológiát az erő használatához szükséges egy AAA akkumulátor tart, akár 40 óra működés.

Ha elfogy az energia, akkor tájékoztatni kell az akkumulátor élettartamát jelző, és akkor továbbra is használja a fejhallgatót nélkül QuietPoint rendszer.

Mikrofonnal és illesztőprogramokkal ellátott rendszer

A fejhallgató mikrofonja rendkívül precíz érzékeléssel rendelkezik, és közvetlenül a fejhallgatón vezérlőgombok találhatóak, alkalmasak a hanghívás vezérléshez, hangerőszabályozáshoz, lejátszólista vezérléshez. Kompatibilis tablettel, okostelefonnal és Apple készülékekkel is. 

A csomagban egy utazó adapter és egy praktikus hordtáska is található, amely utazáskor kiválóan alkalmas a fejhallgató tárolására. 

Műszaki adatok:

Kábel:
1,2 m-es, levehető

Csatlakozó:
3,5 mm-es jack dugó, aranyozott

Tartozékok:
Airline adapter
AAA elem
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio-Technica ATH-ANC70 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-ANC70 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio-Technica ATH-ANC70 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-ANC70 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-ANC70 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ