A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Audio-Technica ATH-SR5BT fekete

Termékkatalógus
Audio-Technica ATH-SR5BT fekete
4,2 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, összecsukható, zárt, Bluetooth, NFC, frekvenciatartomány: 5 Hz - 40000 Hz, 100 dB/mW érzékenység, 45 Ohm impedancia, 45 mm-es átalakító, levehető, 1,2 m hosszú kábel, akár 38 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  ADT014f2 Termékszám:  4961310135959 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-SR5BT fekete

Az SR5BT egy kényelmes vezeték nélküli fejhallgató. Ne engedd, hogy megtévesszen kis méretével. Teljes hangerővel és nagy felbontásban szólaltatja meg a zenét. Mindezt a 45 mm-es átalakítóknak köszönheted. Kiváló hangzást biztosítanak, így könnyen meg tudod különböztetni a lejátszott zene legapróbb finomságait is. Elég erő rejlik benne ahhoz, hogy még nagy hangerőn is zökkenőmentesen elővarázsolja az erőteljes basszusokat.

Fő jellemzők

  • Könnyű, kompakt fejhallgató válogatós hallgatóknak
  • Nagy, 45 mm-es átalakítók a kiváló, részletgazdag hangzáshoz
  • Lágy memóriahab fülpárnák és egyszerűen állítható fejpánt, a kényelmes viselésért
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat + audió kábel (pl. lemerült akkumulátor esetén)
  • Akkumulátor az akár 38 órás folyamatos zenehallgatásért
  • Levehető vezeték mikrofonnal és vezérlőkkel, hogy okostelefonnal is használhasd

Teljes szabadság

A fejhallgató kombinálja a fenomenális hangzást és a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot. Memóriája képes eltárolni akár nyolc különböző Bluetooth technológiás eszközt, így az összes otthoni vagy irodai berendezéseddel használhatod. Hogy még egyszerűbben használhasd, a kezdeti párosítást megkönnyíti az NFC technológia. Egyetlen érintés a kompatibilis telefonnal, és már készen is vagy.

Hangsúly a kényelmen

Rugalmas, elforgatható szerkezete, kifinomult fejpántja és memóriahabból készült puha fülpárnái vannak, hogy több órán át is kényelmesen hallgathass zenét. Kényelmesen illeszkedik minden fejmérethez és fülformához. Minél hosszabb ideig fogod viselni, annál kényelmesebben fog illeszkedni.

Telefonáláshoz

In-line mikrofonnal ellátott levehető vezetéke (1,2 m) van, így tökéletesen illeszkedik minden okostelefonhoz. Emellett a vezérlése lehetővé teszi, hogy egyszerűen fogadj hívásokat, és irányítsd a zenelejátszást. A kompatibilis okostelefonon szüneteltetheted a zenét, és módosíthatod a dal helyét a lejátszási listában.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio-Technica ATH-SR5BT fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-SR5BT černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio-Technica ATH-SR5BT čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH SR5BT Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH SR5BT Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ