Akvizice ApF HU Shop roku

Audio-technica ATH-Sport3, piros

Termékkatalógus
Audio-technica ATH-Sport3, piros
5 1 értékelés
Fülhallgató - 10mm-es átalakítók, 15-25000Hz, érzékenysége 102 dB, impedancia 16ohm, jól alakítható fül kábel, 3,5 mm-es jack dugó
Kód:  ADT027d1 Termékszám:  4961310128647 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio-technica ATH-Sport3, piros

Szeretné összekötni kedvenc zenéi hallgatását hobbijaival vagy tesmozgással? Csak vegye fel ezt a sportos fülhallgatót, mely kiváló minőségű hanggal, modern design-nal és kedvező árral büszkélkedhet. A tökéletesen illeszkedő szilikon kampók, melyek a kábelből vannak formázva rugalmasan és biztosan tartják a fülhallgatót. A sportos megjelenés ellenére nem fog hiányt szenvedni a legjobb zenei minőségben és dinamizmusban, melyet a kiváló 10 mm-es átalakítók biztosítanak.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás
  • Sportos karakter
  • Alakított kábel tartja a fülhöz
  • Laboratóriumban tesztelt és minősített IPX5 szabvány
  • Vízzel öblíthető
  • Praktikus tartó

Laboratóriumban teszelve

Azok a futók akik főleg városi forgalomban edzenek biztosan értékelni fogják az Active-fit szilikon kampókat, melyek segítségével érzékelheti az Önt körülvevő mozgást. Ezen kívül a fejhallgatókat az IPX5 szabványnak megfelelően tesztelték, hogy elviselje az intenzív edzés, futás, és eső megpróbáltatásait, valamint használat után folyó víznél leöblíthetőek leygenek. Beépített stabilizálóinak köszönhetően minimalizálja a zajok torzulását és kiegyensúlyozott hangot biztosít az alacsony basszusoktól a legmagasabbakig. A fülhallgató egy praktikus tartóval érkezik, melyben tárolhatja használaton kívül.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio-technica ATH-Sport3, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-Sport3 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio-Technica ATH-Sport3 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-rot Sport3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-rot Sport3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ