A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY

Termékkatalógus
Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY
4,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató fülhallgató, zárt, összecsukható, 36 mm-es átalakító, frekvenciatartomány 15-22 000 Hz, 32 Ohm, 100 db, vezérlő kábel 1,2 m
Kód:  ADT013t2 Termékszám:  4961310126308 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY

Audio-technica ATH-AX1iSGY
Audio-technica ATH-AX1iSGY

Megbízható kvalitka minden nap

Modell AX1iSGY díszíteni nagyon kiegyenlített és tiszta hangot 36milimetrových meghajtók és könnyű és kényelmes használatot eredményez minden körülmények között. Tehát pontosan azokat az értékeket nagyra értékeljük a legtöbb sok ATH-M. Ezen kívül azonban AX1iSGY modell kínál egy modern design és a kompakt méretek, hogy ez egy univerzális útmutató a világ a zene, hogy Ön a vonaton, egy forgalmas tér, vagy otthon az íróasztal mögött.

Egy nagy plusz egy kis vezető

Vissza a klasszikus csúszó hangerőszabályzó azt jelenti, hogy élvezni fogja ezt a funkciót nem csak a tulajdonosok az Apple eszközöket, de minden felhasználó az Android és a klasszikus MP3 / FLAC lejátszó. Telefonok, akkor is fogadhat hívásokat, és váltsa lejátszás / szünet. Csak a klasszikus, hogy mindig működik.

Audio-technica ATH-AX1iSGY

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-AX1iSGY šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audio-Technica ATH-AX1iSGY sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-grau AX1iSGY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-grau AX1iSGY.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ