Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Audiosonic RD-1548

Termékkatalógus
Audiosonic RD-1548
4,7 9 értékelés
Rádió - hordozható, 2x10W, FM rádió, USB, Aux-in, Bluetooth, beépített Li-ion akkumulátor
Kód:  ADS003 Termékszám:  RD-1548

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audiosonic RD-1548

Élvezze kedvenc zenéit bárhol és bármikor egy nagy teljesítményű hordozható rendszer Audiosonic. Amellett, hogy a robusztus kialakítás és extravagáns megjelenést fog biztosítani a kiváló minőségű hangvisszaadás. Bent a tényt takar két hangszóró egy összteljesítménye 20 W és egy dupla mélynyomó erőteljes basszus. Amellett, hogy a sok szempontból, hogy a zene a rádió elérhető FM tuner lehetővé teszi, hogy tárolja akár 20 állomás.

kiváló kapcsolatot


A nagy előnye, hogy képes kapcsolódni a Bluetooth vezeték nélküli technológia egy sor legfeljebb 10 méter. Így szabadon mozoghat a táblagéppel vagy telefonon a termen, anélkül, hogy állandóan közel a készülékhez. Fennáll annak a lehetősége, hogy a zenét az memóriakártyák segítségével a beépített USB-porton vagy memóriakártyáról. Hála az Aux-in bemenet egyszerűen játszani dalokat közvetlenül a MP3 lejátszó.Egy másik USB port használható, hogy töltse fel smartphone vagy tabletta. Értékelni fogja fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet csatlakozó még szórakoztatóbb.

Magától fiókok


Be kell, hogy több minőségi készülékek és ahol nincs elérhető áramforrás? Az RD-1548 nem akadály.Beépített újratölthető Li-Ion akkumulátor, amely ellátási hangos decibel egy teljes 7 órán keresztül. Az előlapon van fenntartva a kijelző és kezelőszervek, a gombok könnyen elérhető, és a vezérlés nélkül gyorsan hosszú keresi a jobb gombot.

A legfontosabb előnyök:

  • Bluetooth
  • Újratölthető lítium-ion akkumulátor
  • USB port a töltéshez és az MP3
  • FM rádió 20 előre beállított állomás
  • kijelző
  • basszus
  • mélynyomó
  • SD kártyahely
  • Aux-in
  • fejhallgató-csatlakozó
  • Mikrofon
  • Teljesítmény 10W x 2

Paraméterek

Teljesítmény
20 W Kész!
Előre beállítható csatornák száma
20 × Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
20 W Kész!
Előre beállítható csatornák száma
20 × Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audiosonic RD-1548 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiosonic RD-1548. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AudioSonic RD-1548. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1548. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1548.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ