Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Audiosonic RD-1557

Termékkatalógus
Audiosonic RD-1557
5 2 értékelés
Rádió Hordozható, 2x15 W, FM rádió, USB, SD slot, 2x Aux-in Bluetooth
Kód:  ADS002 Termékszám:  RD-1557

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Audiosonic RD-1557

Élvezze kedvenc zenéit bárhol és bármikor a nagyszerű hordozható rendszerrel az Audiosonic-tól. Eltekintve speciális szerelvények, robusztus kialakítás és modern megjelenés vonzza a szaporodás tiszta és erőteljes hangot. Bent a tény rejt egy pár hangszóró összteljesítménye 30 watt. Nem lehet szomorú, sem szerelmeseinek klasszikus rádióadás, köszönhetően az FM tuner hallgathatja kedvenc állomások.

Nem korlátozható


A nagy előnye az a képesség, hogy csatlakoztassa a telefont vagy tablet Bluetooth vezeték nélküli hatótávolság akár 10 méter. Így szabadon mozoghat a helyiségben, anélkül, hogy folyamatosan, közel a rádió.Fennáll annak a lehetősége, hogy a zenét az memóriakártyák segítségével a beépített USB-porton vagy memóriakártyáról. Két Aux-in bemenettel könnyedén játszani dalokat közvetlenül a MP3 lejátszó. Egy másik USB port használható, hogy töltse fel smartphone vagy tabletta, és értékelni fogja a mikrofon bemeneti csatlakozó, még több szórakozás karaoke.

Magától fiókok


Be kell, hogy több minőségi készülékek és ahol nincs elérhető áramforrás? Az RD-1557 nem akadály. A hálózati forgalom egyszerűen cserélje hat típusú elemmel C. A felső rész az előlap le van foglalva a kijelző és a kezelőszervek. A gombok olyan könnyen hozzáférhető, ami azt jelenti, hogy a vezérlő nélkül gyorsan hosszú keresi a jobb gombot.

A legfontosabb előnyök:

  • Bluetooth
  • FM rádió
  • Matrix kijelző
  • USB töltő port
  • USB port MP3 lejátszás
  • SD slot
  • 2 x Aux-in
  • Mikrofon (6,3 mm jack) támogatásával karaoke
  • Teljesítmény opciók Akkumulátor - 6 x C elem (nem tartozék)

Paraméterek

Szélesség
310 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Mélység
80 mm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!

Méret & súly

Szélesség
310 mm Kész!
Magasság
240 mm Kész!
Mélység
80 mm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Audiosonic RD-1557 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiosonic RD-1557. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Audiosonic RD-1557. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1557. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1557.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ