A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

AUNE X1s fekete

Termékkatalógus
AUNE X1s fekete
4,0 2 értékelés
DAC konverter - asztali fejhallgató erősítővel, DSD támogatás, 4x bemenet, aszinkron USB, precíziós óra, masszív tápegység, 20-20.000Hz (± 0.5dB) frekvencia, USB 32b/384kHz, optika+koax 24b/192kHz, dinamikus tartomány 126dBA, jel-zaj viszony -110dB@1kHz, áthallás -112dB, intermodulációs torzítás -110dB(19/20kHz), kimeneti szint 2.1Vrms, 6.3 Jack fejhallgató kimenet, 80mW@300Ohm, tápellátás 2x12V/0.8A adapter
Kód:  AUN001 Termékszám:  6970557910906

AUNE X1s fekete

Ha kiváló minőségű hangvisszaadást szeretnél, ez az AUNE X1s fekete DAC átalakító biztosan hasznos a fejhallgató erősítőjéhez. Az eredeti rekordot pontosan úgy hozza létre, ahogyan az elkészült egy zenész stúdiójában. Nincs kiegészítés, semmi sem maradt ki. A kifinomult DSD DAC rendszer és a high-end fejhallgató erősítő teljesen lejátssz minden hangformátumot és minőséget. A zene szerelmeseinek fülei végül megkapják, amire vágyakoznak. Az opcionális analóg és digitális kimenetek lehetővé teszik, hogy azonnal csatlakozz egy nagy felbontású házimozi rendszerhez vagy vevőhöz.

Az AUNE X1s DAC átalakító fő jellemzői, fekete változatban

  • Top DSD DAC négy bemenettel és fejhallgató-erősítővel
  • Sokoldalúság több csatlakozóval
  • Használd például a DAC-t, az előerősítőt vagy a fejhallgató-erősítőt
  • Pontos és kompakt kialakítás
  • Alumínium váz lézergravírozással
  • Nagy tápegység szimmetrikus sebességváltóval nagy teljesítménytartalékkal
  • A beállított bemenet LED kijelzése

Nagyszerű zenei élmény az AUNE X1s fekete verziójával

A DAC AUNE X1s DAC a fekete változatban a világ legmagasabb digitális audió szabványaival, köztük a DSD felvételekkel rendelkezik, amelyek jelentősen meghaladják a hagyományos CD-ket. A DSD fájlok szélesebb körű hangot eredményeznek, így több részletet hallhatsz. Zökkenőmentesen, még összetettebb DSD128 formátumokat is lejátszik. A basszusok erősek és dinamikusak, közepes hangok tiszták és magasak nyitottak.

Csomag tartalma

  • X1s
  • Hálózati tápegység
  • 2 GB-os USB flash meghajtó utasításokkal
  • Adapter Jack 6.3 / 3.5
  • USB kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AUNE X1s fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUNE X1s Pro black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AUNE X1s black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AUNE X1s black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AUNE X1s black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ